V. Šmat 75.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 15:00

11.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalná bere z utkání s Citicemi cenný bod


Branky


8

Blýská se na lepší časy? Skalná se po hrůzostrašném úvodu sezóny prokousává k lepší hře a lepším výsledkům, není divu, že po výhře nad Mariánskými Lázněmi si hráči věřili i na skalp Citic. Ty byly druhé v tabulce a k utkání zajížděli v roli favorita, předem ale nic rozhodnuto nebylo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Stovka diváků dorazila podporovat obě mužstva a celý zápas panovala skvělá atmosféra. Z fanouškovské podpory těžili v úvodu především domácí, kteří hýřili aktivitou a vysokým presingem hostům činili značné problémy. Poměrně vyrovnaný obraz hry mnoho šancí nenabídnul a k vidění byl především fotbal plný bojovnosti. V průběhu první půle se hostům podařilo vypracovat několik slibných příležitostí, kýžený gólový efekt se ale nedostavoval. Domácí byli připraveni hrozit především z rychlých brejkových situací, ani ty ale gólem nekončily. Do šaten se proto šlo za stavu 0:0.

Dvě branky

Do druhé půle vstoupili hosté o něco aktivněji a míč se po většinu času pohyboval na jejich kopačkách. I přesto měli ale velké šance na skórování domácí, kteří hned dvakrát měli možnost potrestat chyby hostů, ani jednou se tak ale nestalo. Spoustu soubojů znamenalo spoustu faulů, hra se kouskovala a to ji ubíralo na atraktivnosti. Nový náboj ale dostalo utkání v 67. minutě, kdy se po centru ze strany prosadil navrátilec do citického dresu Radek Stockner. Ten z bezprostřední blízkosti prostřelil jinak dobře chytajícího brankáře Gembického a bylo to 0:1. O osm minut později zahrávali domácí přímý kop z hranice velkého vápna. K exekuci se postavil Václav Šmat a perfektní ranou přes zeď do šibenice srovnal na 1:1. Hosté poté zabrali a tlačili se dopředu. Dokázali si vytvořit několik nadějných příležitostí, ale bez gólového efektu. Utkání proto skončilo za stavu 1:1.



Ohlasy k zápasu



Sokol Citice
Petr Širochman, hráč: Do zápasu jsme vstupovali jako mírný favorit. Domácí ale od začátku ukazovali, že nám nedají nic zadarmo. Prvních 20 minut byli aktivnější a svým napadáním nám dělali nemalé problémy. Hra byla vyrovnaná, bez větších šancí na obou stranách. Poté se jsme zabrali a vypracovali si pár nadějných příležitostí, bohužel bez kýženého výsledku. Domácí hrozili především z rychlých nebezpečných brejků, prosadit se ale nedokázali. Do druhé půle jsme se snažili vstoupit aktivně a měli jsme více ze hry. Po našich ztrátách se ale do vedení mohli dostat domácí, když neproměnili dvě veliké příležitosti. Hra se vlivem bojovné hry z obou stran kouskovala, k vidění nebyl moc pohledný fotbal. Změna nastala až v 67.minutě, kdy se po centru ze strany prosadil navrátilec do citického dresu, Radek Stockner, když prostřelil z bezprostřední blízkosti dobře chytajícího domácího brankáře. O osm minut později dostali domácí příležitost v podobě trestného kopu zpoza hranice velkého vápna. Ten domácí Václav Šmat kopnul dokonale přes zeď do šibenice a tím vyrovnal na 1:1. Tento impuls nás nakopnul a zvýšili jsme aktivitu směrem dopředu. I přes dostatek šancí se nám již nepodařilo vstřelit branku a zápas skončil nerozhodným výsledkem. Opět velké díky patří našemu fanklubu, který nás podporoval po celé utkání. Zahanbit se ale nenechali ani domácí, čímž vznikla skvělá atmosféra.



Sestavy


FK Skalná
J. Gembický [-] - J. Cervan [-] (57. F. Svoboda [-] ) , P. Mariánus [-] , M. Cverčko [-] , F. Novák [-] , V. Peterka [-] , L. Makovec [-] , Š. Bigaz [-] , J. Frič [-] , J. Makovec [-] , V. Šmat [-]

Sokol Citice
D. Rajtšlegr [-] - Z. Rakaš [-] (64. P. Bodnár [-] ) , T. Rajtšlegr [-] (54. M. Prečan [-] ) , M. Dědič [-] , J. Krajňák [-] , R. Stöckner [-] , D. Drabík [-] , M. Kessl [-] , J. Bufka [-] , P. Širochman [-] , P. Šimek [-]

ŽK: 54. M. Cverčko , 60. P. Mariánus , 76. F. Novák , 80. V. Šmat - 26. D. Drabík , 65. J. Bufka , 65. M. Kessl , 78. J. Krajňák , 81. M. Dědič .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: GARDOŠ Jiří - NOVÝ Pavel, MÜLLER Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 15:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 17:13
redakce fotbalunas.cz

Expert: Jakub Dvořák
Tip experta: remíza

Remíza. I když Citice podle tabulek by měli vyhrát, tak si myslím, že by to mohla být plichta.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 14:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 16:23

Tip: výhra hostů