0:2
(0:0)
50. J. Kostka (p.)
73. P. Veselý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 14:00

12.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov napravil své zaváhání a z Lokte si odváží tři body


Branky


50. J. Kostka (p.) , 73. P. Veselý
9

Propastný rozdíl v tabulce, o náročnosti utkání však vůbec nevypovídající. Lokti se výsledkově nedaří, herní projev ale takové mizérii neodpovídá. Loketští fotbalisté ale doplácí na časté chyby a po 11 kolech měli na kontě pouhých pět bodů. To Ostrov se pohybuje v horní polovině tabulky a se čtyřnásobným počtem bodů zajížděl do Lokte v roli favorita. Na loketské půdě je ale fotbal vždy velmi náročný

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Úvod zápasu, který řídil teprve 20 letý sudí Vu, patřil spíše hostům, kterým se dařilo prezentovat se aktivní hrou a dařilo se jim dobře držet balón. To s sebou zákonitě přinášelo i vytvořené šance, ale ty, jejichž zakončení neskončilo mimo tři tyče, posloužili pouze k vyniknutí matadora v loketském dresu, 55 letého Michala Kolesnáče. Kromě dvou žlutých karet první půle příliš vzruchu padesátce přítomných diváků nenabídla, bojovný fotbal ale sliboval více akce do půle druhé.

Hosté zabrali

Ve druhé půli se ostrovským fotbalistům podařilo poměrně záhy vstřelit první branku utkání. Hned po pěti minutách se do slibné šance dostával Kostka a s míčem už byl v pokutovém území, když byl stažen k zemi a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten chladnokrevně proměnil sám faulovaný Jakub Kostka a Ostrov vedl 1:0. Vstřelená branka měla pro hosty tolik kýžený efekt potřebného uklidnění, na straně domácích zapůsobila přesně naopak. Po dvou žlutých kartách za dva nevybíravé zákroky totiž musel hřiště předčasně opustit teprve 19 letý Tomáš Hrdlička a Loket dohrával poslední půl hodiny v početním oslabení. Výkon domácích ale nepolevil, naopak si vytvořili několik velice nadějných příležitostí, své ohromné kvality v bráně ale předvedl Dominik Vaněček a skóre se proto neměnilo. V 73. minutě natáhl k povedené střele po celý zápas aktivní Pavel Veselý a hosté vedli už o dvě branky. Ostrov si již vedení pohlídal a svou úlohu měl ulehčenou o další vyloučení domácích, v samém závěru totiž viděl další červenou kartu Tomáš Hrdlička, který hřiště opustil rovněž po dvou důrazných zákrocích, které byly mimo rámec pravidel. Domácí se tak nadále potácí na samém chvostu tabulky a čeká je ještě tuhý boj o udržení v 1.A třídě.



Ohlasy k zápasu



FK Ostrov B
Štěpán Dvořák, trenér: Po dvou nezdarech jsme nechtěli utkání na půdě posledního týmu soutěže podcenit. Do zápasu jsme vstoupili dobře, dařilo se nám držet balon, ale naše hra mohla být rychlejší a přímočařejší. I tak jsme si vytvořili několik slušných příležitostí, při kterých jsme bohužel nechali vyniknout domácího golmana. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že se pokusíme hlavně zrychlit hru dopředu. V 50. minutě pronikl do pokutového území Kostka, byl faulován a pokutový kop sám chladnokrevně proměnil. Vstřelená branka nás uklidnila, naopak domácí ještě víc znervozněli. Důsledkem toho bylo i vyloučení domácího hráče po faulu a druhé žluté kartě. I v deseti se domácím podařilo zahrozit střelou zpoza vápna a následně opakovanou střelou domácího hráče. V obou případech předvedl svou extra třídu náš golman Vaněček, který nám vypomohl při trestu Josífka. V 73.minutě dobře zamířil Veselý a golem na 0:2 potvrdil svou dobrou formu v podzimní části soutěže. Výsledek 0:2 jsme si pak už pohlídali. za zmínku stojí ještě druhé vyloučení v 90. minutě ( také druhá žlutá po faulu) v řadách domácích.



Sestavy


FK Loket
M. Kolesnáč [-] - D. Vysekal [-] (51. M. Svoboda [-] ) , Z. Truhlář [-] , J. Drahozal [-] - T. Klásek [-] , M. Kolesnáč [-] , M. Dvořák [-] - J. Onyedikachi [-] (82. M. Kolesnáč [-] ) , T. Hrdlička [-] , F. Zázrivec [-] - A. Hoch [-]

FK Ostrov B
D. Vaněček [-] - J. Zedníček [-] , P. Veselý [-] , J. Kostka [-] (77. M. Blafka [-] ) , T. Váňa [-] (70. M. Lang [-] ) , D. Tichý [-] , M. Kiš [-] , Z. Vlasák [-] (77. D. Groh [-] ) , T. Navrátil [-] , L. Kunz [-] , F. Tomáň [-]

ŽK: 27. T. Klásek , 49. J. Drahozal , 51. D. Vysekal , 78. T. Hrdlička - 44. J. Kostka , 60. L. Kunz . ČK: 59. T. Klásek , 90. T. Hrdlička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VU David - MELNIČUK Matěj, FURIŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 15:49
David Křížek

Expert: Lukáš Kunz
Tip experta: výhra hostů

Loket má vzrůstající formu, o tom nelze pochybovat. Ale my jsme připraveni napravit poslední zaváhání a odvézt si důležité tři body.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 21:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 15:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 19:14

Tip: výhra hostů