Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 14:00

1.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokáda odjíždí z Aše s prázdnou, dvě branky ji nestačily


Branky


9

Na hřiště TJ Jiskra Aš zajížděl tým TJ Lokomotiva Mariánské Lázně v rámci 1. kola Karlovarské 1.B třídy. Aš vstupovala do utkání v roli favorita, Lokáda měla v minulých sezónách, i přes zvučná jména, výkony jako na houpačce. Utkání přihlíželo 88 platících diváků a rozhodně se nenudili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byla k vidění pouze jedna branka

Pokud někdo očekával poklidný start, poměrně brzy byl vyveden z omylu. Již v 8. minutě se totiž prosadil Bryan Milata a Jiskra vedla 1:0. I přes šance na obou stranách se ale další branka v první půli neurodila do tak se šlo do šaten za nejtěsnějšího rozdílu pro domácí.

Aš své vedení navýšila, Lokáda se i přes odpor na body nezmohla

V první půli bylo potřeba osm minut, v druhé půli 9. Přesně v 54. minutě totiž Aš své vedení navýšila, síť za zády hostujícího gólmana Petra Ceplechy rozvlnil opět domácí Bryan Milata, pro kterého to byla druhá branka v utkání. V 61. minutě už vedli domácí dokonce o tři branky, do statistik utkání se zapsal Vlastimil Svoboda. V 74. minutě se hostům podařilo snížit a postaral se o to sám kapitán, Antonín Paur. V 85. minutě už byl rozdíl dokonce pouze jednobrankový! Domácího Daniele Brože prostřelil Vlastimil Semančík. Hned vzápětí ale zasadila Jiskra hostům z Mariánských Lázní ránu, na kterou už odpověď nenalezli. V 86. minutě vstřelil svou druhou branku v zápase Vlastimil Svoboda a uzavřel tak účet utkání na konečných 4:2 pro domácí.



Sestavy


TJ Jiskra Aš
D. Brož [-] - P. Hyka [-] (57. M. Kohuťár [-] ) , J. Jarausch [-] , V. Svoboda [-] , M. Bořil [-] (46. J. Martinovský [-] ) , D. Draksl [-] , B. Milata [-] , J. Martinovský [-] , F. Jaroš [-] (68. P. Smáha [-] ) , A. Šibal [-] , T. Sčasný [-] (46. W. Skwierawski [-] )

TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
P. Ceplecha [-] - V. Semančík [-] , P. Černík [-] (68. . Dang [-] ) , V. Mai [-] (27. J. Švejda [-] ) , A. Paur [-] , M. Schwertschal [-] , T. Černík [-] , P. Šimáček [-] , S. Staněk [-] , T. Sinojara [-] , N. Pham [-]

ŽK: 21. V. Semančík , 61. T. Sinojara .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Chrástecký František - ŠKARDA Adam, VU David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Jakub Kopřiva
Tip experta: výhra domácích

Také celek Aše je na svém stadionu velice silný. Myslím si, že i v této sezoně bude hrát Aš o nejvyšší příčky a hned v prvním kole to potvrdí. Očekávám jednoznačný zápas, domácí vyhrají 5:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích