Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 14:00

2.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Silná Lipová nedala Lokádě šanci


Branky


9

Cheme-li se bavit o favoritech soutěže, nemůžeme v debatě nezmínit celek Lipové. Sympaticky hrající celek, který mimojiné táhne svými góly kanonýr Nico Tůma, zavítal tentokrát na půdu Lokomotivy Mariánských Lázních, která v prvním utkání i přes sympatický výkon padla na hřišti Aše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřbranková první půle předem určila vítěze klání

Na první branku nemusli diváci čekat dlouho, nepadla ale do branky, do které by si přáli. Hosté se poměrně rychle ujali vedení, když se v 10. minutě po dobrém důrazu a chybách domácích obránců prosadil ve vápně Tomáš Balák. Ve 22. minutě byl ve vápně faulovaný hostující Pavel Slovák, k exekuci pokutového kopu se postavil Daniel Čížek, gólmana poslal na druhou stranu a s klidem proměnil. Ve 33. minutě se do statistik zapsal také obávaný střelec Nicolas Tůma. Hosté předvedli velice líbivou kombinaci, kterou načal pas Pavla Dulovce na Nicolase Tůmu, který viděl rozběhnutého Pavla Slováka, od něhož Nico následně přihrávku obdržel zpět a již neměl problém uklidit míč do sítě a zvýšit na 3:0. Poslední branka byla do šatny. Ve 45. minutě rozehrál Daniel Čížek chytře přímý kop na Nica Tůmu, jehož pokus domácí brankář vychytal, ale odražený míč si našel Tomáš Balák, který už neměl problém dopravit ho do domácí branky.

Hosté si náskok pohlídali

Hned v úvodu druhé půle, ve 47. minutě, přišla pátá branka utkání. Špatný odkop domácího brankáře potrestal Lukáš Anděl, který balón domácímu brankáři "vrátil" z 20 metrů přímo do branky. Lipovští se vedením nechali trochu uchlácholit a hra trošku ztratila na tempu. Poslední branku viděli diváci až v samém závěru, v 89. minutě vyslal Nico Tůma skvělým pasem za obranu Pavla Slováka, který si v zakončení věděl rady a stanovil konečný stav utkání na 6:0 pro hosty.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lipová
Nicolas Tůma (hráč): Do Mariánek jsme jeli s respektem. Domácí navíc posílili o brankáře z Viktorky, navíc hráči jako Hančin, Semančík, Paur atd. jsou stále zárukou určité kvality. Věděli jsme tudíž, že to nebude nic lehkého a to se také potvrdilo. Domácí nehráli vůbec špatně, i když výsledek 0:6 vypadá, jak vypadá. K určitým věcem se raději vyjadřovat nechci a to říkám i přesto, že jsme zvítězili. Domácím přejeme hodně štěstí do dalších bojů, hráli sympaticky.



Sestavy


TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
D. Czibula [-] - M. Schwertschal [-] , M. Gargula [-] (76. N. Pham [-] ) , V. Semančík [-] , T. Sinojara [-] (54. J. Švejda [-] ) , S. Staněk [-] (62. M. Semančík [-] ) , P. Šimáček [-] , P. Ceplecha [-] (76. T. Černík [-] ) , J. Gemov [-] , P. Hančin [-] , A. Paur [-]

TJ Sokol Lipová
J. Dašek [-] - P. Hynek [-] , P. Slovák [-] , N. Tůma [-] , T. Balák [-] , L. Jačka [-] , D. Čížek [-] , P. Dulovec [-] , L. Anděl [-] (60. P. Mezera [-] ) , J. Žahourek [-] , J. Žuk [-]

ŽK: 25. V. Semančík , 37. P. Hančin .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Řáda Josef - LHOTKA Jindřich, PACELT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Marian Štycha
Tip experta: výhra hostů

Lipová to nebude mít v Mariánkách lehké, ale po prvním poločase, myslím, bude rozhodnuto pro Lipovou, která si lehce poradila v prvním kole s Hazlovem. 2:4.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů