Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 14:00

4.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výprask! Šlágr kola ovládla jednoznačně Lipová


Branky


34. V. Panuška - 35. T. Balák , 48. N. Tůma , 50. T. Balák , 54. N. Tůma , 62. M. Glazer , 88. T. Balák , 89. M. Tůma
11

Šlágr kola se odehrával podle scénáře, který jen málokdo očekával. Co ještě v prvním poločase vypadalo jako nervydrásající bitva, se ve druhé půli změnilo ve vraždění neviňátek. Za hosty řádili především Tomáš Balák a Nicolas Tůma, výkonem se blýskl Petr Hynek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky se trefily, do šaten se šlo za remízového stavu

Déle než půl hodinu se čekalo na první branku, ta pak ale stála za to. Ve 34. minutě natáhl ke střele z 25 metrů domácí Václav Panuška, který tak trochu překvapil hostujícího gólmana Daška a bylo to 1:0. Prakticky ihned po rozehrání nasadil Nico Tůma housle domácímu Schallerovi, čímž zároveň uvolnil Dana Čížka, který viděl rozběhnutého Tomáše Baláka a ten už měl za úkol "pouze" dostat míč do brány, což se mu také povedlo. Do kabin šly mužstva za stavu 1:1.

Kanonáda z kopaček hostů

Ve druhé půli se na branku čekalou pouhé tři minuty a byla to pouze předzvěst věcí nadcházejících. Ve 48. minutě našel Petr Hynek ukázkovým způsobem Nicolase Tůmu, který si poradil se dvěma domácími obránci a následně i s brankářem a poslal svůj tým do vedení 2:1. O pouhé dvě minuty později vyslal Dan Čížek do samostatného úniku Tomáše Baláka, který si tváří v tvář gólmanem poradil šikovně, udělal domácímu strážci svatyně kličku a uklidil míč do prázdné brány. V 54. minutě byl rozdíl už tříbrankový. Po přihrávce ze středu hřiště se do úniku po straně hřiště dostal Lukáš Anděl, který pod sebou našel lépe postaveného Nicolase Tůmu a ten měl už jen tu příjemnou povinnost doklepnout míč do odkryté brány. V 62. minutě přidal další branku Martin Glazer, který využil odraženého míče po rohovém kopu a uklidil ho přímo k tyči.

 

Branka na 5:1:

 

V 88. minutě kompletoval svůj hattrick Tomáš Balák, který si našel centrovaný míč do vápna a hlavou ho zkušeně uklidil do sítě. V samém závěru utkání pečetil skóre Marek Tůma, který si pohrál s obránci domácích a křižnou střelou do protipohybu gólmana uzavřel účet na 7:1 pro hosty. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Plesná
Sebastian Linhart, hráč: V druhém poločase jsme to celkem vypustili. Každý z nás se musí zamyslet nad svými chybami a poučit se z nich. Soupeř byl s přehledem hratelný, ale sesypali jsme se, když šli do vedení. Na tento zápas musíme rychle zapomenout a soustředit se na další kola a posbírat co nejvíce bodů.

TJ Sokol Lipová
Nicolas Tůma, hráč: Ještě půl hodiny před zápasem jsme se scházeli v 10 lidech, nakonec se nám podařilo sejít se alespoň v 11. Jasným cílem tedy bylo získat alespoň bod a hrát ze zajištěné obrany. První poločas jsme byli nespokojení. Nedařilo se nám, útočníkům, podržet balón, naši zadáci to tedy neměli příliš lehké s okamžitými protiútoky. Co se nám nedařilo první poločas přišlo ale ve druhém, my do druhé půli vlítli jako uragán a najednou nás bylo plné hřiště. Výsledkem je stav 7:1 pro nás a my jsme tedy nadmíru spokojeni, protože tohle asi nikdo nečekal. Chtěl bych tedy pochválit celý tým od brankáře až po realizák, protože co jsme si o poločase řekli, to jsme do puntíku v druhé půli plnili. Další poděkování patří klukům, kteří přijeli vinou povinností alespoň na druhý poločas a v neposlední řadě domácím za férové utkání. Za dnešní výkon bych chtěl ale přeci jen vyzdvihnout jedno jméno a to je Petr Hynek! Je obdivuhodné, že ve 45 letech hraje jako zamlada, v obraně je bezchybný a ještě je schopen v 80. minutě nasazovat na útočné polovině jesličky a zakládat útočné akce. Snad nám ještě alespoň 5 let vydrží! (smích)



Sestavy


TJ Jiskra Plesná
J. Postolka [-] - R. Kopecký [-] (46. A. Šulek [-] ) , J. Štefek [-] , O. Paluka [-] (76. R. Glazer [-] ) , B. Votruba [-] - V. Pfortner [-] (46. P. Malý [-] ) , P. Schaller [-] , M. Dutchuk [-] , V. Bláha ml. [-] - V. Panuška [-] , S. Linhart [-] (46. M. Eliáš [-] )

TJ Sokol Lipová
J. Dašek [-] - P. Hynek [-] , N. Tůma [-] (69. M. Tůma [-] ) , M. Glazer [-] , T. Balák [-] , M. Voborník [-] (73. M. Dulovec [-] ) , D. Čížek [-] , L. Anděl [-] , J. Žahourek [-] , J. Žuk [-] , P. Mezera [-]

Hráči zápasu: O. Paluka - P. Hynek , T. Balák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Godža Ladislav - BENDA Petr (N), DULOVEC Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Adam Vála
Tip experta: výhra hostů

Plesná na svém hřišti je vždycky nepříjemná, troufnu si ale říct, že Lipová že prostě jinde, takže si dojde pro vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů