1:4
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice předskočily svého soka


Branky


16. V. Kolář - 59. M. Duna , 65. F. Vajskebr , 70. M. Duna , 75. P. Vacek
0

Litice po několika těsných prohrách v řadě přijely na hřiště Vodních Staveb s pokusem o prolomení smůly. V případě úspěchu by právě vodníky předskočily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do utkání nevstoupili dobře a tak se hlavní role ujali vodníci, kterým se již v 16. minutě, zásluhou Václava Koláře, povedlo otevřít skóre zápasu. Hosté si příliš šancí nevytořili a ani domácí se poté neprosadili, a tak se do kabin šlo za jednobrankového vedení domácího týmu.

Druhý poločas ale domácím hrubě nevyšel. V 59. minutě bylo vyrovnáno. Dlouhý balón do vápna sklepl Krejcar pro nabíhajícího Martina Dunu, který ho napálil z voleje přímo do brány. Pár minut na to již Litice vedly. Vacek si na půlce pohrál se dvěma protihráči a vyslal do úniku Filipa Vajskebra, na jehož zakončení neměl gólman nárok. Za dalších pět minut se prosadil opět Martin Duna. Ten propíchl míč do sítě po chybě brankáře. Vše zakončil v 75. minutě Pavel Vacek parádní ranou z volného přímého kopu. 



Ohlasy k zápasu



TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (předseda klubu): V první půli jsme hráli opět vlažně, měli jsme pouze jednu šanci. O přestávce jsme si vše vyříkali a druhý poločas byl o něčem jiném a konečně jsme prolomili smůlu.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
M. Dvorský [-] - J. Větrovský [-] , J. Egermajer [-] (69. P. Švarcbach [-] ) , T. Bláha [-] , M. Novák [-] - M. Pavlíček [-] , V. Kolář [-] , M. Lochman [-] , M. Šedivý [-] - P. Hrdlička [-] , P. Marek [-] -

TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - V. Švábek [-] , M. Jeslínek [-] , V. Liška [-] , J. Krejčí [-] - M. Brůha [-] (46. L. Fořt [-] ) , O. Kollros [-] (46. M. Vajskebr [-] ) , P. Vacek [-] , F. Vajskebr [-] - J. Krejcar [-] , M. Duna [-]

ŽK: 35. M. Dvorský , 35. J. Egermajer - 23. O. Kollros , 35. J. Krejcar , 63. V. Švábek .
Hráči zápasu: M. Duna .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - SCHINGLER Milan, LEVÝ Vítek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.