S. Žák 20.
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 13:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná body neubojovala


Branky


0

Jasný favorit ze Lhoty si rozhodně přijel na Letnou pro tři body. Domácím by se ale hodilo začít sbírat body a tohle utkání bylo ideální příležitostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Dva góly, po jednom na každé straně, nám nabídla první půle. Zprvu se do vedení dostali favorizovaní hosté, když se k Pavlovi Novému odrazil míč po rohovém kopu a on jej uklidil k tyči. Ale vyrovnání přišlo záhy. Ve 20. minutě dostal přihrávku do vápna Stanislav Žák a svou střelou na zadní tyč nedal šanci brankáři Kračmerovi. Letná držela s Lhotou tempo a vypadalo to na zajímavý druhý poločas.

Lhota prokázala kvalitu

Utkání bylo dlouho remízové, Lhota si vytvářela šance, ale Letná jí byla zdatným soupeřem. V 63. minutě si však vzal slovo hostující kanonýr Matěj Strejček a samostanou akcí vyrovnal. Domácí nechtěli dát svou kůži lacino a bojovali. Vytvářeli si i pěkné šance, jenže to by v hostující brance nesměl stát Marek Kračmer, který vše pochytal. Poslední slovo měla opět Lhota, v 90. minutě si vzal míč bývalý hráč Lhoty Lukáš Čejka, který svou individuální akcí pronikl až do vápna, kde bodlem pojistil na 1:3 z pohledu domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Jiří Vričan (hrající trenér): Nepovedlo se nám urvat ani bod. Zápas byl ovlivněný tým, že nám chybělo pár hráčů ze základní sestavy. Kluci bojovali, dlouho to vypadalo na remízu. Ale poté nám dal gól Strejček a zápas tím rozhodl. Dále jsme měli šance, ale brankář Kračmer nás vychytal.

TJ Sokol Lhota B
Marek Kračmer (brankář): Na Letné se hraje vždycky špatně, houževnatý tým plný bojovníků, hřiště také nic moc. Opět jsme byli posílení o pár hráčů z áčka, ale opět to byl boj. Tři body jsou velmi důležité.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
J. Baranský [-] - M. Šampalík [-] , J. Horčík [-] , J. Jelínek [-] , J. Gärtner [-] - T. Kepka [-] (46. V. Tyr [-] ) , Z. Soukup [-] (24. J. Šerbaum [-] ) , S. Žák [-] , M. Štádler [-] - M. Smolák [-] , J. Rada [-] -

TJ Sokol Lhota B
M. Kračmer [-] - L. Janka [-] , M. Kučera [-] (74. J. Hrdlička [-] ) , P. Korous [-] - L. Čejka [-] , P. Nový [-] , Z. Hackr [-] (75. P. Valenta [-] ) , J. Humeník [-] - J. Švík [-] (46. J. Horník [-] ) , M. Strejček [-] , Z. Paul [-] -

ŽK: 38. L. Čejka .
Hráči zápasu: J. Rada - M. Strejček .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Ježek Petr - ŠLAUF Jiří, ŽÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.