3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 14:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vcelku pohodlné vítězství pro Letnou


Branky


49. J. Jelínek , 62. Z. Soukup , 80. Z. Soukup (p.)
0

Vodníci v zápase na Letné doplatili na svou nemohoucnost skórovat. Domácím vyšlo pár akcí a po zásluze tak zvítězili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zjevná snaha Letné

Hráči Letné vstoupili do zápasu velmi aktivně. Soupeře presovali, nedali mu dýchat. To se jim paradoxně mohlo stát osudným. Vysoký presink s sebou často přinášel také okénka v obraně, která hosté nedokázali potrestat. Domácí ze svého tlaku také nic nevytěžili, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Po prvním gólu bylo hotovo

Domácí vstoupili do druhého poločasu opět aktivně. Tentorát jim to na rozdíl od první půle přineslo ovoce. Ve 49. minutě Stanislav Žák svým napadáním vybojoval balón, nahrál míš Svobodovi, který ho posunul na úplně volného Jana Jelínka, který se ani nestihl na hřišti rozkoukat (do utkání vstoupil ve 46. minutě, pozn. red.) a pohodlně zakončil do prázdné brány. Poté se zápas zlomil. Na hřišti jakoby byli pouze hráči Letné. Druhý zásah přidal v 62. minutě utkání Zdeněk Soukup svojí ranou pod víko brány gólmana Dvorského. Na konečných 3:0 skóre upravil deset minut před koncem opět Zdeněk Soukup z penalty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Jiří Vričan (hrající trenér): Šli jsme do zápasu pro tři body. Hráli jsme vysoký presink, což se nám mohlo vymstít. Ve druhé půli už to přišlo, soupeř potom odpadl. Podržel nás také brankář.

TJ Vodní stavby Plzeň
Stanislav Větrovský (sekretář): Dnes nám prostě nebylo přáno dát branku. Ve druhém poločase dali hosté góly po našich chybách a bylo rozhodnuto. Z naší strany hodně nepovedené utkání.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
J. Baranský [-] - - Z. Soukup [-] (84. J. Šerbaum [-] ) , J. Gärtner [-] , M. Štádler [-] (87. V. Svoboda [-] ) - Z. Cimbota [-] (46. J. Jelínek [-] ) - S. Žák [-] , J. Svoboda [-] (82. J. Diviš [-] ) , T. Kepka [-] , J. Horčík [-] , M. Šampalík [-] , J. Vričan [-] (62. P. Lehký [-] )

TJ Vodní stavby Plzeň
M. Dvorský [-] - J. Větrovský [-] , J. Egermajer [-] (65. J. Čiviš [-] ) , Z. Wočadlo [-] , M. Novák [-] - M. Nolč ml. [-] , T. Bláha [-] , T. Hric [-] , V. Kolář [-] - P. Hrdlička [-] , P. Marek [-] (72. J. Haišman [-] ) -

ŽK: 19. T. Kepka , 57. M. Štádler , 60. J. Vričan - 76. M. Novák .
Hráči zápasu: Z. Soukup .
Místo: Tráva. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Ježek Petr - RADA Jaroslav (N), HAVEL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.