Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 14:30

13.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany přehrály Měřín


Branky


16

Domácí došli k pohodlnému vítězství. Hosté v závěru jen korigovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Slepená sestava Jiskry naznačovala, že favoritem utkání budou domácí fotbalisté. Dukovany sice nepředváděli žádný oku lahodící fotbal, ale od prvních minut byli aktivnější a trávily většinu času na polovině soupeře. Hosté se soustředili na obranu a jen zřídka se dostávali k ohrožení branky domácích. První branková situace přišla ve 25. minutě po sporném zákroku na obránce Měřína, kdy se domácí útočník Holoubek dostal do úniku, oklamal jak vyběhnuvšího brankáře, tak i obranu hostí a otevřel skóre - 1:0. O pár minut později stejný hráč přetlačil ve vzdušném souboji hostujícího brankáře a nasměroval hlavou míč do branky. Ten ovšem stačil z brankové čáry vykopnout vracející se Doležal.

Domácí si vedení pohlídali

Po přestávce hosté zvýšili aktivitu a začali lépe kombinovat. Čím dál častěji se dostávali do šancí. Největší měli v 50. minutě, kdy střílený centr nedokázal přesněji zakončit jeden z nováčků v sestavě Měřína. Podle pravidla „nedáš, dostaneš“ se zrodila další gólová situace. K rozehrávce přímého kopu se postavil domácí Ducký a svižnou ránou , která ještě cestou k bráně zaplavala, překonal brankáře Hladíka - 2:0. Hosté se dál snažili zvrátit výsledek, ale ohrozit výrazněji soupeřovu branku se jim nedařilo. Proto přišel další trest. Jeden z dlouhých nákopů, kterými se domácí povětšinu času prezentovali, přeletěl i hostující  obranu a Holoubek již podruhé oklamal brankáře Hladíka a poslal tím domácí do tříbrankového vedení - 3:0. Hosté přesto nerezignovali. Hostující trenér se snažil posílit ofenzívu, a proto přišel na hřiště po několikaměsíční pauze Tomáš Kuřátko. Hosté se ještě více tlačili do zakončení, ale většina pokusů byl nepřesná. Čestný úspěch si připsali měřínští až v 89. minutě, kdy po pěkné kombinaci, která se ze středu hřiště dostala až na levou stranu, odkud přišel přízemní centr, který pohotově zakončil výše zmíněný střídající Tomáš Kuřátko - 3:1. Bohužel pro hosty, chvilku po rozehrání zazněla píšťalka hlavního sudího, která ukončila tento zápas.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Rozhodně nemůžu být spokojený s výkonem, který jsme předváděli v prvním poločase. V tom druhém si myslím, že jsme už v určité fázi byli lepším týmem. Bohužel jsme opět inkasovali po situacích, které jsme špatně vyhodnotili a soupeř je potrestal. Škoda, že jsme nevyužili největší šanci na začátku druhé půlky. Věřím, že by se zápas vyvíjel jinak.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - J. Sobotka [-] , J. Fojtášek [-] , M. Novák [-] (27. O. Horák [-] ) , M. Holoubek [-] (12. Z. Holoubek [-] ) , J. Černý [-] , A. Dúcký [-] , M. Tofl [-] , M. Fojtášek [-] , D. Viklický [-] , J. Novák [-]

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - D. Doležal [-] (69. T. Kuřátko [-] ) , L. Pololáník [-] (69. D. Jonáš [-] ) , D. Polák [-] , T. Láznička [-] (31. L. Doležal [-] ) , V. Beran [-] (81. D. Kořínek [-] ) , V. Procházka [-] , M. Hladík [-] , J. Netolický [-] , L. Vokurka [-] , T. Bublán [-]

ŽK: 75. M. Fojtášek - 30. M. Hladík , 32. L. Vokurka , 60. L. Doležal .
Hráči zápasu: Z. Holoubek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HOLUB Radim - FRYČ Vlastimil, BABÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:11
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 19:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 14:43
Martin Mužátko

Expert: Michal Sobotka
Tip experta: výhra domácích

Dukovany po venkovní prohře utkání doma zvládnou a Měřín nejspíš porazí.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 14:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 10:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 09:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 07:29

Tip: výhra domácích