Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2021 18:30

6.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovický Baťov znovu naděloval


Branky


6

Hosté ze Štítné nad Vláří přicestovali do Otrokovic v omlazené sestavě a na zkušený domácí tým nakonec nestačili. Baťov tak zopakoval výsledek z Nedašova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se do půle trefili třikrát

web SK Baťov:

 

V páteční podvečer přivítal Baťov Štítnou, která přijela s lehce zdecimovanou a značně omlazenou sestavou. Přesto na baťovském areále předvedla sympatický výkon a snažila se s domácími držet krok. Ti od začátku diktovali tempo hry a první potlesk tribun si vysloužili už v 10.minutě, kdy se po pravé straně prosmýkl Dvořáček, od brankové čáry servíroval pod sebe Kašíkovi, jehož střela však mířila nad. V 19.minutě už se žlutomodří mohli radovat, výkop hostujícího brankáře Řeháka se jako bumerang bleskově vrátil zpět k jeho brance, kde Gojšovu přesnou přihrávku díky svému důrazu zužitkoval Dvořáček. Štítná mohla vzápětí vyrovnat, Vaculíkův precizně zahraný přímý kop z 20 metrů však s Vitáskovým přispěním skončil jen na břevně. Ve 25.minutě zraněného Skybu střídal další navrátilec do sestavy Krajča, který se vzápětí dostal do zajímavé šance, svoji kličku brankáři však přetáhl a dostal se i s míčem až do zámezí. Ve 30,minutě se skóre měnilo podruhé, po velmi podobné akci jako u prvního gólu přišla opět milimetrová Gojšova nabídka před prázdnou branku, kde tentokrát zakončoval Kašík. Baťov se v této fázi dostal do potřebné pohody, což ve 39.minutě dokumentoval Michal Vitásek, jenž coby stoper na půli zastavil akci hostí, narazil si s Krajčou a s trochou štěstí se dostal až do malého vápna, kde jeho střelu ještě Řehák vyrazil, dobíhající Adam Bršlica však hlavou dorážel a stanovil tak poločasový výsledek.

Domácí přidali další trefy

Pokud Štítná pomýšlela na zdramatizování zápasu, vzaly její plány za své prakticky hned po návratu z kabin, Krajča si po rozehrání přímého kopu párkrát narazil se spoluhráči a nádherně prostrčil míč mezi obránce na nabíhajícího Adama Bršlicu, kterého levačka byla neomylná. Tempo hry samozřejmě postupně stále více odpovídalo průběžnému stavu, oživení přineslo až postupné prostřídání baťovských, mladí Llanos s Klímou ukázali, že se s nimi opravdu může počítat. V samotném závěru se pak gólové odměny dočkal i Gojš, jehož branka zcela okopírovala dnešní první zásah – výkop gólmana, na půli hřiště po hlavičkovém souboji okamžitě návrat k Řehákově brance, kde do prázdné branky tentokrát nezištně přihrával Krajča.



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
Petr Zapletal, trenér: S výsledkem a částečně i herním projevem jsme spokojeni. Branky jsme vstřelili po pěkných akcích a utkání dovedli do vítězného konce. Soupeř se i přes nepříznivý stav prezentoval velmi sympaticky svojí aktivní hrou a přispěl ke kvalitní úrovni tohoto zápasu.




Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - M. Bína [-] (69. D. Pěnička [-] ) , J. Kašík [-] , A. Bršlica [-] (61. A. Llanos [-] ) , P. Bršlica [-] , M. Vitásek [-] , J. Sotolář [-] (61. R. Klíma [-] ) , J. Gojš [-] , A. Skyba [-] (25. P. Krajča [-] ) , V. Zapletal [-] , J. Dvořáček [-] (69. P. Šiška [-] )

TJ Štítná nad Vláří
J. Řehák [-] - J. Liška [-] , P. Frýželka [-] , T. Vaculík [-] , M. Králík [-] , Š. Hrnčiřík [-] , A. Struhař [-] (79. D. Bursa [-] ) , M. Černý [-] , L. Hlavica [-] , D. Stružka [-] (51. M. Maniš [-] ) , O. Hnilo [-]

ŽK: 6. A. Struhař , 60. M. Králík .
Hráči zápasu: J. Gojš , A. Bršlica - L. Hlavica .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - KOTAČKA Rostislav, SCHNÜRMACHER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Filip Matula
Tip experta: výhra domácích

Baťov doma Štítnou přehraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích