0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 13:30

13.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršice v sobotním odpoledni loupily v Napajedlích


Branky


5

Napajedla v minulém kole deklasovaly Brumov na jeho hřišti, tentokrát si ale vylámaly zuby na Boršicích. Hosté dali po dvaceti minutách úvodní branku. Ve druhé půli se domácí snažili o vyrovnání, hosté ale dali v závěru výsledku definitivní podobu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili jednu branku

Josef Pospíšil, trenér Napajedel: „Narazili jsme na problém, který nás trápil na začátku sezony - neproměňování gólových šancí. I když náš výkon nebyl zdaleka dobrý, přece jenom jsme si vypracovali v obou poločasech několik možností ke vstřelení branky. Bohužel… Hosté přijeli s kvalitní defenzivou, dobrým gólmanem a rychlými brejky, ze kterých se dvakrát dokázali prosadit. Hráčům nemohu v žádném případě upřít velkou snahu o srovnání, bylo vidět, že chtějí dát gól, chtějí vyhrát, ale v tomto utkání se nám nic nepovedlo.“

Hosté přidali další branku

Hodnocení utkání koučem Boršic Pavlem Kučerou: "Výchazeli jsme se zabezpečené obrany a vyráželi do rychlých brejků, což se nám vzhledem k výsledku podařilo dokonale, opticky tomu tak první poločas úplně nebylo. Ve 20. minutě utekl Veča po levé straně a jeho přízemní centr zametl s pomocí tyče do sítě Ohny. Domácí to nakoplo, zařadili vyšší rychlostní stupeň a vytvořili si větší tlak, musím říct, že jsme měli i štěstí. Ve druhé půli už domácí nebyli tak nebezpeční, hrálo se převážně mezi šestnáctkami a případné hrozby likvidoval vynikající Ráďa. V 82. minutě pak dal razítko na tříbodový export rychlík Cige, který se na půlce po rychlém zisku míče zbavil stopera a pelášil sám na bránu. Kluci zaslouží absolutorium, hrábli si na dno a makali až do konce."


Ohlasy k zápasu



SK Boršice
facebook Boršic: Fotbalisté Boršic po trenérské rošádě šlapou jako švýcarské hodinky, po čtvrté výhře už atakují medailové pozice.



Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - J. Laciga [-] , M. Drga [-] , M. Huťka [-] , A. Simerský [-] , M. Dvořáček [-] , R. Foral [-] (71. J. Kolenič [-] ) , K. Havránek [-] , M. Němec [-] (46. D. Škarek [-] ) , P. Koutník [-] , R. Holomek [-] (86. D. Brauner [-] )

SK Boršice
R. Janečka [-] - T. Oslzla [-] , J. Janík [-] , P. Filipský [-] (66. M. Bartošík [-] ) , M. Vrtal [-] , E. Trlida [-] , O. Večeřa [-] , V. Suchánek [-] , T. Ohnutek [-] (74. V. Yatsyshyn [-] ) , M. Cigoš [-] , J. Kaňovský [-] (57. P. Dovrtěl [-] )

ŽK: 58. P. Filipský .
Hráči zápasu: M. Dvořáček - M. Cigoš , R. Janečka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - KOTAČKA Rostislav, SCHNÜRMACHER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 11:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 11:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 18:01
Petr Koseček

Expert: Jan Šebák
Tip experta: remíza

Napajedla doma budou remizovat

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 20:20

Tip: výhra domácích