1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 10:15

13.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šumice si z Kunovic vezou 3 body a výhru 1:3


Branky


2
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly u ž v prvním poločase

Hosté vstřelili gól až v posledních minutách



Ohlasy k zápasu


Fotbal Kunovice
Ohlasy - Kunovice - Petr Chaloupka: Podle mého názoru výsledek neodpovídá dění na hřišti. Měli jsme minimálně na remízu. Hlavně v prvním poločase jsme si vypracovali velké množství šancí, stejně tak ve druhém, ale jelikož jsme je neproměnili, prohráli jsme. Velkou šanci zazdil kapitán Flek, který pak nastřelil tyč. Mně chytil gólman tutovku hlavou. Také Andreas Chaloupka nastřelil tyč a měl tam další dvě krásné střely. Hosté toho využili, byli lepší v koncovce, dali tři góly a vyhráli. Šumice hrály chytře, ze zabezpečené obrany, na brejky. Byly šťastnější. Kluku nemohu upřít snahu, i v takto okleštěné sestavě bojovaly. Dovolím si tvrdit, že tento výkon byl jeden z nejlepších na podzim. Škoda, že jsme hned v úvodu přišli o Pavla Kříže, který musel se zraněnou achilovkou brzy po začátku střetnutí střídat. Na lavičce jsme pak neměli už nikoho.

TJ Šumice
Ohlasy - TJ Šumice - Martin Zicha: Já jsem sice přijel o něco později, ale vstup do zápasu nám i beze mě vyšel. Dali jsme rychlý gól a ve dvacáté minutě vedli 2:0. Domácí na velkém hřišti dobře kombinovali, hráli dobře po křídlech. Dostávali se i do šancí, ale gól nedali. Měli dvě tyčky, jinak nás podržel i gólman. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře, drželi jsme míč. Kunovice ale dobře kombinovaly, díky akcím po stranách si vytvářely šance. My jsme ale dali gól ze standardky. Soupeř už v závěru stačil výsledek po naší chybě na straně jenom zkorigovat. Ke konci zápasu jsme prostřídali hráče a tím jsme soupeře dostali více do hry. Kunovice postupem času zjednodušily hru a měly i další šance. Posledních dvacet minut jsme mohli dohrát jinak, ale chtěli jsme, ať si zahrají i ostatní. S nějakými chybami jsme počítali. Jsme rádi, že jsme utkání i bez nějakých hráčů zvládli a že domů vezeme všechny body.



Sestavy


Fotbal Kunovice
R. Pěgřím [-] - A. Šašinka [-] , L. Krček [-] , D. Flek [-] , M. Ondica [-] , P. Kříž [-] (7. L. Basovník [-] ) , D. Hostinek [-] , M. Marovič [-] , I. Dobrozemský [-] , P. Chaloupka [-] , A. Chaloupka [-]

TJ Šumice
J. Hodulík [-] - S. Pilka [-] , J. Pančocha [-] (90. V. Šidlo [-] ) , P. Havlík [-] , D. Červenka [-] (77. A. Moštěk [-] ) , R. Jurák [-] , T. Andrlík [-] , V. Ondřej [-] (90. J. Lekeš [-] ) , M. Kelíšek [-] (90. Š. Koníček [-] ) , O. Koktavý [-] (70. M. Mach [-] ) , I. Pilka [-]

ŽK: 24. A. Chaloupka , 49. M. Marovič - 65. J. Pančocha .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: BRŠLICA Pavel - POLÁŠEK Tomáš, KATRŇÁK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 10:30
Sarah Bršlicová

Expert: Dominik Zavadil
Tip experta: výhra hostů

Šumice mají mladé běhavé mužstvo, bude to zápas o jednom gólu, který se myslím nakloní právě do Šumic.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 20:25

Tip: výhra hostů