Dobrá Voda nedokázala přeměnit své šance v gól a z Žabovřesk veze pouze bod.


Branky


19

V sobotu 21.8. 2021 zavítal do Žabovřesk soupeř z Dobré Vody, která v prvním kole brala překvapivě doma jen bod s Úsilným. Domácí tým povzbuzen výhrou nad rezervou Hluboké, pomýšlel na další body do tabulky OP.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zvládli lépe hostí

První poločas ze strany domácích moc šancí nepřinesl. Do ojedinělé příležitosti se dostal M. Kudláček po krásné nahrávce P. Schacherla, avšak hostujícího brankáře J. Pauera nepřekonal. To tým mladíků z Dobré Vody hýřil pohybem a domácí senioři je dokázali zastavovat jen za pomocí faulů. Dobrá Voda utahovala šrouby a gól visel ve vzduchu. Pohroma pro domácí přišla ve 45. minutě, kdy dlouhý nákop netrefil dobře stoper D. Lukač a vybídl tak k samostatnému úniku D. Serbinu, který si už věděl rady a vyběhnutého M. Škaroupku prostřelil kolem levé nohy k pravé tyči. 1:0 První poločas tak skončil 1:0 pro hosty. Nutno říci, že zcela zaslouženě.

Hostí nebyli schopní proměnit tlak v druhý gól.

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první. Míč měli převážně na kopačkách mladíci z Dobré Vody a proměnili jej ve onemanshow M. Škaroupky, který předváděl jeden skvělý zákrok za druhým. A jak to tak ve fotbale bývá, přišel pro hosty trest. V 87. Minutě se rohového kopu ujal Jan Hála a našel hlavu V. Hrabčáka, jeho sražená hlavička se odrazila na hranici velkého vápna k M. Velíkovi, který zachoval klid a propálil vše, co mu stálo v cestě. 1:1 Pro hosty mohlo být ještě hůře, když v 90. minutě nebezpečně hlavičkoval opět V. Hrabčák. Utkání tak skončilo dělbou bodů. Pro domácí má bod cenu zlata, když z minima vytěžili maximum, kdežto hosté mohou litovat jen svých neproměněných šancí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Martin Kudláček (hráč): Dnešní bod beru všemi deseti. Po celé utkání jsme byli horším týmem a mohli klidně prohrát 8:1 . Soupeř byl ve všem lepší kromě koncovky. :) Nejlepší hráč utkání Martin Škaroupka. Dobrý výkon též předvedli M. Velík a J. Horský. Také chci poděkovat trojici rozhodčích R. Grancovi, K. Horovi a M. Džubovi. Utkání odřídili s přehledem.




Počet diváků: 47. Rozhodčí: GRANEC Robert - HORA Karel, DŽUBA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 8. 2021 09:29
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Jasná jednička. V Žabech máme nového snajpra Kudláčka, který opět několikrát rozvlní síť soupeře:)

Tip: výhra hostů