Zkušené Žabovřesky si poradili s mladíky z Nových Hradů.


Branky


17

V sobotu 4.9. zavítal do Žabovřesk tým Nových Hradů, který byl v tabulce před domácím týmem, a tak se očekával vyrovnaný souboj. Domácím chybělo několik opor, ale ani hosté nepřijeli v nejsilnější sestavě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nervózní první poločas vyzněl lépe pro domácí.

Utkání začalo náporem domácího týmu, který držel míč na svých kopačkách, ale hostujícího brankáře neohrozil. Hned v 5. minutě se po nešťastném zákroku domácího útočníka zranil hostující stoper a pilíř týmu Petr Silmbrod. který se stal hráčem minulého kola a jeho ztráta byla velmi znatelná. Hosté se soustředili pouze na obranu a gól visel ve vzduchu. První branky se domácí fanoušci dočkali v 18. minutě utkání. Krásnou průnikovou přihrávku vymyslel kapitán domácích J. Hála a M. Kudláček šel sám na brankáře, avšak na poslední chvíli zasáhnul stoper hostí, k jeho smůle nedovoleně a v pokutovém území. Sudí, do té doby několikátý pokus o penaltu pro domácí od M. Kudláčka, tentokrát vyslyšela a pískla pokutový kop. K jeho exekuci se postavil nejzkušenější borec domácích L. Formánek. Brankář J. Tomášek vystihl stranu a na míč si i sáhl, ale v cestě do brány mu nezabránil. 1:0 Hosté hrozili z ojedinělých standardních situací, které k jejich smůle končily vždy těsně vedle branky nebo je lapil neprůstřelný M. Mádl strážící svatyni domácích. Další branky se diváci dočkali ve 26. minutě, kdy L. Formánek vysunul M.  Kudláčka, který udělal kličku golmanovi a se štěstím zvýšil na 2:0.

 

Druhý poločas v režii domácích.

Druhý poločas patřil domácím, kteří přidali další tři branky. V 67. minutě přišel krásný centr ze strany od L. Formánka, který si na prsa zpracoval M. Kudláček a z 20 metrů ho uklidil do levé šibenice za bezmocného golmana. Tento gól vzbudil negativní emoce v týmu hostí, kteří se domnívali, že hráč domácích stál v ofsajdu. Pomezní sudí však praporek nezvedl a tudíž branka platila. 3:0 Tento gól hosty zlomil a jejich snaha o nějaký ten bod se rozplynula. Další branku mohl přidat J. Pilný, který šel sám na bránu, ale zakončení se mu nezdařilo dle jeho představ. Jak se zakončuje samostatný únik mu v 74. minutě předvedl M. Kudláček. L. Formánek vybojoval míč na domácí polovině a narýsoval precizní kolmici na rozběhnutého Kudláčka, který neměl problém propálit brankáře na zadní tyč. 4:0 Pověstného bůra domácí dokonali v 88. minutě, kdy dlouhý nákop golmana M. Mádla zpracoval M. Kudláček a vyslal do úniku L. Formánka. Ten přesprintoval hostujícího stopera a předložil míč před prázdnou branku M. Kudláčkovi, který už si věděl rady a uklidil míč do odkryté svatyně. 5:0



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Martin Kudláček (hráč): Utkání se nám povedlo. Jsem rád, že jsme dokázali vyhrát a potěšit domácí fans. Mrzí mě zranění hostujícího stopera P. Silmbroda, na kterého jsem nechtěně spadl. Přeji mu brzké uzdravení.

TJ Nové Hrady
Roman Brousek (hráč): Nic se nám ten den nezdařilo, ať už to byl odjezd z Hradu, dresy soupeřů, kteří neměli barvy, ve kterých by mohli proti černožlutým dresům nastoupit, nebo zapomenuté kopačky. Začátek zapasu nám nevysel, to se nám zranil stoper, pak nesmyslná penalta a Oscar pro hráče zapasu Kudláčka. Prostě se nám nic nepovedlo, z malého vápna netrefíme prázdnou branku. Rozhodčí kritizovat nechci a ani nebudu. Jsem z našeho a především ze svého výkonu hodně zklamaný. Ale abych nebyl jen negativní, děkuji šestici dorostenců, bez kterých bychom ani k zapasu neodjeli.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ambrožová Hana - ŠKUTHAN Jaroslav, MIŠEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 9. 2021 08:30
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Hrady mají formu a nám bude chybět 5 lidí. Nejcitelnějším oslabením bude absence čaroděje Martina ,,Vaniaka“ Škaroupky, který dostal pozvánku od Jardy Šilhavého.:) Domácím naopak nebude chybět pilíř zálohy Lubošek Formánek, kterého oběhnout je velký problém, a tak na něm hráči Nových Hradů ztroskotají jako Titanik.:) Věřím, že doma neprohrajeme a bod vyválčíme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích