1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žabovřesky vyloupily hřiště Srubce a odvezly si všechny body.


Branky


15

Žabovřesky zavítali na hřiště Srubce, který v posledních dvou kolech vyhrál a chtěl svou formu potvrdit i ve své domácí tvrzi, kde se nikomu nehraje dobře. Žabovřesky v minulém kole nestačily na Zliv a chtěli si spravit chuť, ikdyž opět hlásili problémy se sestavou. ,,Ta je u nás už tradicí jako Vánoce, a tak nás bylo opět jako do mariáše", okomentoval stav jeden z hráčů Žabovřesk. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl Pilný v samotném závěru.

Zápas se hrál za krásného letního počasí. Žabovřesky vyrukovaly na Srubec s vysokým presinkem, což neslo své ovoce. Domácí v první dvacetiminutovce nevěděli co hrát a branku hostí ohrožovali jen sporadicky. Oproti tomu Žabovřesky si vytvořili několik slibných střeleckých příležitostí, ale Horský ani Pilný neuspěli. Domácí ohrožovali branku Škaroupky jen ze standartních situací a jednou trefili i tyč, ale jinak si se vším poradila Žabovřeská obrana nebo výtečně chytající brankář Škaroupka. Mezi 30. a 40. minutou se hra Srubce zlepšila a byla lepším týmem, zatímco hostí vášnivě debatovali s rozhodčím a mezi sebou. Když už to vypadalo, že poločas skončí 0:0, ujal se centru na půli hřiště Vít Hrabčák. Posadil míč na hlavu Jakuba Hály, který ho hlavou vrátil před bránu, kde ho domácí hráč jemnou tečí poslal za svého brankáře a Josef Pilný dorazil míč do prázdné brány. 0:1

Penalta v závěru rozhodla o výsledku.

Do druhé půle vstoupily opět lépe Žabovřesky, kdy předváděli aktivní hru a domácí do ničeho nepouštěli. V 56. minutě Miroslav Velík vyslal krásným pasem Jana Horského, který si potáhl míč po pravé straně až k hranici vápna, odkud vyslal bodlem střelu na Srubeckou branku, před kterou si bek srazil míč do vlastní sítě. 0:2 Následně domácí otevřeli hru a umožnili tak hostím chodit do brejků, který nebyli schopní nijak konstruktivně vyřešit a navýšit své vedení. Toho využili domácí, když v 74. minutě zahrávali volný přímý kop, který neudržel Škaroupka a míč následně lehce dorazil Jan Hekrda. 1:2 Hlavní zápletka přišla v 87. minutě, kdy po nedůrazu ve vápně Žabovřesk, kdy nedokázali odvrátit míč ven z vápna, podrazil Jan Hála Jindru a rozhodčí nemohl jinak než nařídit pokutový kop. K té se postavil zkušený hrající trenér Srubce René Janoušek, ale čaroděj Škaroupka vytasil zákrok dne a penaltu zlikvidoval. Následně se zápas už jen dohrával a Žabovřesky se mohli radovat z dalších tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
Jiří Hanousek (hráč): Pro nás to byl klasický zápas blbec. Vstřelili jsme si dva čistokrevné vlastňáky, kdy míč vystřelený soupeřem směřoval mimo branku a my jsme si ho ztečovali do sítě. V zápase jsme tedy dali tři góly a prohráli 1:2. Naše neproměněná penalta v devadesáté minutě to celé podtrhla. Nezbývá nám teď nic jiného, než nakoupit motorky a porazit běhavé mládí z Dobré Vody.

TJ Sokol Žabovřesky
Martin Vašíček (hráč): Na Srubec jsme jeli uhrát nějaký ten bodík, což se nakonec povedlo. Hráli jsme aktivní, důrazný, nepříjemný fotbal, což nás stalo hodně sil a ve spojitosti s tolik pověstným štěstíčkem, vezeme domu 3 body do tabulky. Musím poděkovat celému týmu za obětavost a porvat se o výsledek do poslední minuty.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
P. Smejkal [-] - T. Kroupa [-] , K. Kubíček [-] , J. Dušek [-] , P. Kalina [-] , M. Hurný [-] , J. Hanousek [-] , R. Hanzal [-] , D. Jenne [-] , J. Hekrdla [-] , J. Jindra [-]

TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - V. Hrabčák [-] , D. Lukač [-] , T. Hála [-] - M. Velík [-] , D. Ryneš [-] , V. Caletka [-] , J. Hála [-] , J. Hála [-] - J. Pilný [-] , J. Horský [-]

ŽK: 90. J. Jindra - 30. V. Hrabčák , 41. T. Hála , 90. V. Caletka .
Hráči zápasu: M. Škaroupka .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: GRANEC Robert - TŮMA Jiří (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Rosničky jsou ve formě, kterou ani sami neočekávaly. Hajný Robátko Kudláček má obuté střelky, ale na Srubci se nevyhrává. K zápasu je zatím delegovaný jen hlavní rozhodčí, proto očekávám tvrdý souboj „nádražáků“ a ještě tvrdší souboj na hřišti, možná dojde i na slzičky. :-)

Tip: výhra domácích