1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V atraktivním duelu nakonec Zliv uhájila vítězství proti Borovanům.


Branky


14

Na hřiště Borovan zamířila ve formě hrající Zliv, která chtěla prodloužit svou sérii vítezství. Borovany také hrají na vítězné vlně a tak se dalo očekávat pohledné útkání s řadou šancí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásná akce Kučery poslala hosty do vedení.

Od začátku 1. poločasu se hrál otevřený fotbal z obou stran. V 5. minutě se Zliv vytvořila obrovskou šanci, kdy Slavíka skvěle vychytal borovanský brankář Svoboda. V 10. minutě se dostal do akce hostující Indrle, který v dobré příležitosti hlavou netrefil o 2 metry branku. V 15. minutě se dostaly Borovany do protiútoku, který zakončil z 25 metrů Nikola Bujnovský, ale hostující brankář Rybák předvedl bravurní zákrok. Ve 20. minutě poslal ze strany borovanský Tomášek centr do vápna, kde si dva domácí hráči nerozuměli a dobrá příležitost zůstala bez využití. O 5 minut později se dostal do šance opět Nikola Bujnovský, ale jeho střelu z 18 metrů dokázal Rybák vyrazit. Ve 30. minutě se dostal hostující tým do protiútoku a Hanousek ve velké šanci zamířil pouze vedle brány. Ve 35. minutě zlivský Tomáš Kučera prošel středem obrany mezi čtyřmi hráči a vsítil gól. 0:1 Ve 39. minutě se z pravé strany mohl hnát do dobré šance Blažek, ale k nelibosti domácích zvedl postranní rozhodčí Indrle st. praporek a rozhodčí odpískal ofsajd. 

Tlak domácích k vyrovnání nevedl.

Hned na začátku 2. poločasu ztratily Borovany na vlastní polovině míč, který si převzal na pravé straně Slavík a pěkným centrem ho naservíroval Radkovi Hanouskovi, který uklidil míč do brány. 2:0 Ve 49. minutě po pěkné akci Borovan vedenou po ose Tomášek, Nikola Bujnovský, zakončil k pravé tyči Petr Větrovec. 1:2 I nadále obě mužstva předváděli otevřený a bojovný fotbal. V 60. minutě se hnal Tomášek sám na bránu, ale postranní rozhodčí Indrle st. opět viděl ofsajd, a tak akce skončila jen u protestů domácích. Zliv mohla vsázet na rychlé protiútoky. Jeden mohl zužitkovat Hanousek po přihrávce od Slavíka, ale trefil jen tyč Svobodovi brány. Borovany hrozily přes trestné kopy do šestnáctky, ale své šance hlavou neproměnily Langer a Nikola Bujnovský. V 88. minutě zamířila střela borovanského Tomáška těsně nad. Dále se už nic nestalo a zápas skončil 1:2 pro Zliv.



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil (trenér): Mrzí nás chování hostujícího postranního, kdy bylo zvednuto několik nesmyslných ofsajdů. Pan Indrle starší by na lajně zastavil i vlak z Prahy. Jestli tohle má Zliv za potřebí, aby postoupila za každou cenu, tak přejeme postup Borku. Chtěli bychom poděkovat našemu manšaftu za bojovnost a nasazení. Z objektivního hlediska jsme si bod zasloužili, ale bohužel jsme prohráli.

SK Zliv
Tomáš Kučera (hráč): V Borovanech to nikdy není snadné utkání, proto jsme se snažili do zápasu vstoupit aktivně a domácí tím zaskočit. To se celkem povedlo a měli jsme tři opravdu velké šance, jenže jsme je neproměnili a domácí pak zápas herně vyrovnali. Naštěstí se mi podařilo dát gól a hned po přestávce si tam domácí srazili druhý. Jenže místo uklidnění domácí rychle snížili a až do konce byli nepříjemní. I proto, že jsme z brejků nedokázali rozhodnout. Výhra z toho nakonec byla a podle mě i zasloužená.



Sestavy


FK Calofrig Borovany
J. Svoboda [-] - P. Tlamsa [-] , A. Adamec [-] , V. Fiala [-] , D. Langer [-] - B. Němec [-] , N. Bujnovský [-] , O. Zavřel [-] , M. Tomášek [-] , M. Blažek [-] - P. Větrovec [-] -

SK Zliv
M. Rybák [-] - J. Vlček [-] , J. Trnka [-] , K. Jindrle ml. [-] , T. Kučera [-] , P. Boubal [-] , M. Fürst [-] , R. Hanousek [-] , J. Slavík [-] , M. Viktora [-] , L. Čáp [-]

ŽK: 54. M. Tomášek , 56. M. Blažek , 76. B. Němec - 42. P. Boubal , 67. J. Slavík , 77. R. Hanousek , 83. K. Jindrle ml. .
Hráči zápasu: J. Vlček .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: GRANEC Robert - PEČMAN Milan (N), JINDRLE Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jan Tomášek

Expert: Jakub Slavík
Tip experta: výhra hostů

Borovany jsou pro mě společně se Žabama největším překvapením soutěže. Utkání to nebude jednoduché ale věřím, že zvítězíme a odvezeme si tři body.

Tip: remíza