0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 15:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec naplno bodoval proti Novým Hradům


Branky


44. R. Janoušek , 51. J. Hekrdla , 82. D. Jenne (p.)
13

Nové Hrady v minulém kole nedaly dohromady tým proti Zlivi a zápas musel být kontumován. Proti Srubci se do sestavy s vrátil Martin Silmbrod st. a další zkušení borci, a tak se dalo čekat vyrovnané utkání.  vyrovnané utkání. Srubec přijel do Nových Hradů s třemi porážkami v řadě a potřeboval nutně bodovat, aby se vyhoupl do čela velmi vyrovnané druhé poloviny tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsně před přestávkou se trefil Janoušek

Srubec nastoupil na Nové Hrady v plné síle a vytvořil si územní převahu. Z mnoha šancí si ovšem nedokázali vytvořit žádnou gólovou příležitost, a tak provizorní brankář Jiří Jelínek, který musel zaskočit do branky z pole, dlouho držel čisté konto. Když už to vypadalo, že skóre v prvním poločase zůstane beze změny, zaskočil domácí ve 44. minutě hrající trenér Srubce René Janoušek a poslal svůj tým do vedení. 0:1 Jako rodák města gólem do šatny domácí určitě nepotěšil, a tak ho v městě jistě dlouho nebudou vidět rádi. Nic zajímavého se v poločase už nestalo a do šatny se šlo za stavu 0:1.

Hned po poločase udeřil Srubec podruhé

Nové Hrady ani do druhého poločasu nevstoupily dobře a v 51. minutě kapitulovaly podruhé, kdy se prosadil kapitán Jan Hekrda. 0:2 Hra se následně vyrovnala s mírnou převahou hostí. Definitivní rozuzlení přišlo v 82. minutě, kdy byla po faulu na nestárnoucího Pavla Kalinu nařízena penalta. K exekuci pokutového kopu se postavil mladičký srubecký navrátilec Daniel Jenne, který penaltu chladnokrevně proměnil a zaznamenal tak svou první vstřelenou branku za Srubec po návratu ze zahraničního angažmá. To byla poslední změna skóre a hosté se tak mohli radovat z vítězství 0:3. 



Sestavy


TJ Nové Hrady
J. Jelínek [-] - J. Stiskala [-] , M. Silmbrod [-] , M. Silmbrod [-] , A. Ragaň [-] , D. Kotrč [-] , V. Jelínek [-] , R. Brousek [-] , L. Brousek [-] , J. Brousek [-] , J. Bláha [-]

TJ Slavoj Srubec
P. Smejkal [-] - J. Hanousek [-] , J. Dušek [-] , R. Janoušek [-] , M. Hurný [-] , T. Zimmel [-] , K. Kubíček [-] , P. Kalina [-] , R. Hanzal [-] , D. Jenne [-] , J. Hekrdla [-]

ŽK: 18. M. Silmbrod . ČK: 88. J. Švec .
Hráči zápasu: R. Hanzal , P. Kalina .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - HORA Karel, WEGER Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 22:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 11:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 08:55
Jan Tomášek

Expert: Matěj Blažek
Tip experta: výhra hostů

Hrady mají problém s lidmi a toho Srubec využije a zvítězí. Tip: 1:3

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 08:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:38

Tip: výhra hostů