R. Aibl 21.
1:10
(1:8)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2021 17:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenná nastřílela Novým Hodějovicím deset branek


Branky


21. R. Aibl
10

Ve středu 8. 9. 2021 se utkala hostující Kamenná v dohrávce 1. kola III. třídy českobudějovického okresu s mužstvem FC Nové Hodějovice. Obě mužstva posbírala ve třech předchozích zápasech sedm bodů a v případě vítězství se mohla posunout na druhé místo průběžné tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za první poločas padlo osm branek

Do utkání hosté vstoupili aktivně, ale lehkými ztrátami, způsobenými i nerovným terénem soupeři dovolili několikrát ohrozit branku. Poté co si zvykli, že to tentokrát bude skákat o trochu víc a zjednodušili kombinaci, začali soupeře přehrávat a vytvářet si šance. Po jedné z nich šli ve 25. minutě do vedení zásluhou Tomáše Kořínka - 0:1. Hned po čtyřech minutách se mohli hosté definitivně uklidnit, když slabou střelu Jardy Kunágla z hranice  vápna propustil domácí brankář do sítě. 19. minuta - 0:2. Jak už si začínáme zvykat, ani tentokrát si Kamenná neodpustila darování branky soupeři. Společně s neodpískaným faulem na Patrika Brouska v brance a přestáním hrát celé obranné řady, po standartní situaci ve 21. minutě inkasovali z kopačky Romana Aibla - 1:2. Pozitivní dojem z utkání kalí zranění Vlasty Bašty, který musel ze hřiště již ve 23. minutě po nechtěném, ale tvrdém zákroku domácího útočníka, který zůstal zcela nepochopitelně nepotrestán. Ve stoperské dvojici ho musel nahradit Radim Petr, který na pro něj již ne zcela tradičním postu odehrál výborné utkání. Po zbytečně inkasovaném gólu a zranění kapitána dokázali bleskurychle zareagovat a přidáním plynu definitivně zlomit jakýkoliv odpor domácích. Jejich snahu korunoval ve 25. minutě svou druhou brankou v utkání Tomáš Kořínek - 1:3. Poté se rozjel brankostroj a nebylo otázkou zda hosté vyhrají, ale o kolik. Rychlými náběhy za obranu deptali domácí a využívali ke skórování krásné nahrávky především Míry Syrovátky. Postupně se prosadil Michal Hanzal, který ve 28. minutě upravoval na 1:4, ve 30. minutě opět Tomáš Kořínek, který tak zkompletoval již svůj druhý hattrick v této sezoně - 1:5, svou druhou trefou do domácí sítě ve 33. minutě Jarda Kunágl - 1:6, ve 34. minutě Miroslav Syrovátka, který byl brankou odměněn za přípravu předchozích tref svých spoluhráčů - 1:7 a poločasový účet podtrhl svým druhým gólem ve 40. minutě Michal Hanzal - 1:8.

Hosté nastříleli celkem deset branek

Po přestávce se v hostující brance objevil Lukáš Smolen, který se díky zvolnění tempa rozhodně nenudil a několikrát uhasil nedoraz. Tím dal možnost se znovu prosadit a navýšit rozdíl ve skóre Michalu Hanzalovi, který v 56. minutě také dovršil hattrick. Povedené středeční odpoledne korunoval Miroslav Syrovátka, který svou druhou brankou uzavřel v 63. minutě výsledek utkání na konečných 1:10.

Autor: Miroslav Baloun



Sestavy


FC Nové Hodějovice
J. Rozycki [-] - L. Vališ [-] , J. Trachta [-] , T. Tauer [-] , P. Morong [-] , Z. Kroupa [-] , P. Janovský [-] , M. Rudolf [-] , T. Carda [-] , V. Korčák [-] , J. Schaffelhofer [-]


Počet diváků: 50. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - OVČÁČEK Josef, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Kamenná je nováčkem III.třídy nevím co od nich můžeme očekávat, proto tipuji dělbu bodů.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích