1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý Dub doma pouze remizoval s Kameňákem


Branky


13

V 6. kole III. Třídy přivítal domácím Černý Dub rezervu Kamenného Újezdu. Vše podstatné se událo v prvním poločase, když šli do vedení hosté, domácí srovnali těsně před poločasem. Ve druhém poločase už branka nepadla a zápas tak skončil dělbou bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Černý Dub
Václav Welser (hráč): Do zápasu s Kameňákem nás nečekali moc dobré vyhlídky. Od začátku sezóny se potýkáme se spoustou zranění. Půlka týmu nastupuje s nedoléčeným zranění a vše je pak vidět i na hřišti. Pro oko diváka nepohledný fotbal. Prvních dvacet minut patřilo hostům, kdy měli asi tři tutovky z toho jednu z nich proměnili, my jsme naštěstí dokázali odpovědět rychle. Zbytek zápasu byl jen fotbal bez vyložených šancí a plný velkých nepřesností.

TJ Sokol Kamenný Újezd B
Milan Svobodný (trenér): Během prvních dvaceti minut jsme bohužel vstřelili pouze jednu branku i když jsme měli i další příležitosti. Soupeř zjistil že fotbalově to nepůjde. Od té chvíle se moc hezky fotbal nehrál. Bylo to spíš bojovné utkání od vápna k vápnu. Domácí vyrovnali. A výsledek už zůstal až do konce. Asi zasloužená remíza. Jsem rád že se nikdo nezranil.



Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
T. Trnka [-] - V. Welser ml. [-] , M. Liebl [-] , L. Čierny [-] , O. Tomáš [-] , D. Schneider [-] , M. Švercl [-] , F. Kapoun [-] , P. Kuba [-] , M. Frdlík [-] , R. Hojda [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
R. Soukup [-] - M. Samborský [-] , M. Svobodný [-] , J. Šimek [-] , H. Švec [-] - J. Havlíček [-] , L. Prokeš [-] , J. Komberec [-] , J. Rožboud [-] - V. Kotalík [-] , J. Michalec [-] -

ŽK: 36. D. Schneider , 82. F. Kapoun - 30. V. Kotalík , 68. M. Samborský , 83. L. Prokeš .
Hráči zápasu: J. Michalec .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PRIMUS Miroslav - VANČURA Jan (N), KUČERA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Lukáš Ponec
Tip experta: výhra domácích

Dub v čele s klubovou legendou David Schneiderem to nebude mít proti šikovným klukům z Kameňáku lehké, ale těsně vyhraje.

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích