0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 13:30

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lepší Košutka se nedokázala prosadit golově


Branky


6

Jedno z derby plzeňských rezerv se konalo v sobotu v plzeňských Vinicích. Rapid v minulé sezoně po osmi kolech byl skončil první o 5 bodů, jediný který je dokázal překvapit a obrat o body byla rezerva Lhoty. To rezerva Košutky měla sice o 2 zápasy méně, ale skončila na 9. místě s devíti body. Jak se zápas vyvíjel v úvodním kole nové sezony se můžete dočíst po rozkliknutí článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí sice byli lepší, ale ke golu to nevedlo

Domácí tým byl altivnější a lepší. Vytvořili si konkrétně dvě jasné golovky, ale bohužel ani to nevyužili. Domácí udělali chybu na středu hřiště a hosté šli do rychlé a povedené kombinace. V 11. minutě proměnil svou šanci teprve šestnáctiletý Michal Slavotínek - 0:1. Domácí rezerva byla nadále lepším týmem, ale v golovou radost to neproměnili.  Do konce poločasu už tedy žádná branka nepadla. Do šaten se šlo tedy s jednogolovým rozdílem ve prospěch hostující rezervy. ze začátku jsme byli aktivnější a lepší, vytvořili jsme si více šancí, konkrétně 2 gólovky, ale nedokázali jsme je proměnit. Oni z ojedinělé a povedené šance šli do vedení, stalo se tak po naší ztráte u středu hřiště. Ve 2. poločase se dá říct, že to byl ten samý obrázek, my jsme tvořili a oni chodili do rychlých kontrů, jeden takový jim i nakonec  vyšel. Na konci jsme tlačili, ale oni si to už vše pohlídali a ubránili to a ještě hrozili z brejků

Druhý poločas jako přes kopírku

Druhý poločas byl podobný jako ten první. Domácí tým spíše tvořil a Rapid čekal na soupeřovo chybu. Rapid tedy hrozil především z rychlých brejků. Rapid přežíval kombinaci Košutky. Během poločasu přišla také řada střídání. Za domácí se dokonce neprosadil ani střelec A týmu Košutky. Gol padl az v 85. minutě kdy se prosadil Samuel Kaše - 0:2. Z derby plzeňských rezerv tedy vyšel lépe hostující celek. 
Košutka v dalším kole zavítá na hřiště Letný. Rapid doma přivítá Prazdroj. 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Patrik Sobotka: Je strašná škoda, že neumíme proměňovat naše šance, potom nás soupeř za to trestá. Měli jsme více ze hry, bohužel ne vždy to stačí. Do druhého poločasu jsme šli s jasným cílem: vyrovnat a poté skóre otočit a vyhrát, bohužel se nezadařilo. Další kolo jedeme na Letnou, nečeká nás lehký zápas, ale věříme, že si spravíme chuť.

SK Rapid Plzeň B
Petr Kovářík: První soutěžní zápas po koronapauze. Vyhráli jsme, máme tři body, ale to je asi jediné pozitivum ze zápasu. Máme nějaké nové kluky. Bude potřeba se více sehrát a více začít fungovat jako tým, aby se nám vrátila herní i týmová pohoda, kterou jsme měli před koronapauzou. Utkání jsme ze začátku měli dobře rozehrané a dali rychlý gól. Vy zbytku zápasu se hra vyrovnala, soupeř měl nějaké šance, které naštěstí neproměnil a my v závěru zápasu přidali druhou branku. Tři body samozřejmě bereme a jsme za ně rádi, ale čeká nás hodně práce, aby hra byla lepší.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
F. Šatra [-] - J. Pekník [-] , L. Kovařík [-] (62. P. Kalaš [-] ) , V. Sirotek [-] , K. Liška [-] , T. Krejčí [-] , J. Trylč [-] (46. Z. Hladík [-] ) , D. Král [-] , J. Brejcha [-] (69. V. Rogozin [-] ) , P. Sobotka [-] (46. J. Vůch [-] ) , L. Stupka [-]

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - D. Bezděk [-] (62. F. Nový [-] ) , M. Boháč [-] , M. Novák [-] , S. Kaše [-] , J. Řežáb [-] , P. Kovářík [-] , M. Slavotínek [-] (69. O. Baroch [-] ) , D. Paškan [-] , P. Nový [-] , M. Klimeš [-]

ŽK: 90. J. Matějka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - SCHINGLER Milan, VOTRUBA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matěj Rybař

Expert: Michal Votava
Tip experta: výhra domácích

Můj pohled je, že Košutka tento zápas zvládne. Hrál jsem za domácí tým, takže je velmi dobře znám. Rapid jim sice nic zadarmo nedá, ale Košutka si první tři body pohlídá a budou mít večer co slavit.

Tip: výhra domácích