1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná "Na Lopatárně" vyloupila rezervu Rapidu


Branky


7

V rámci plzeňského derby zavítali hráči Letné na Doubravku, kde se utkali s místním Rapidem B. Jaký měl zápas průběh se dočtete níže, následně nezapomeňte na prohlédnutí rozsáhlé galerie...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe hostům z Letné

Zápas mezi domácím Rapidem a hostující Letnou začali aktivněji letenští, kteří měli více ze hry a přicházely gólové šance. Po 12 minutách dostal přihrávku do souboje hostující Skalský a bok po boku s domácím stoperem vystřelil z hranice vápna a následnou střelu si dorazil do branky. Letná vedla 1:0 a byla aktivnější. V 19 minutě přišel dlouhý balón na roh velkého vápna, pro který si vyběhl domácí brankář, ale k překvapení všech balón podběhl, vypadl mu z ruky a Dalibor Máj využil svého náběhu z levého obránce a z první uklidil míč do prázdné branky. Hra se odehrávala především od vápna k vápnu, kdy bylo pár útoků zakončeno nepřesnými střelami. Před poločasem se v jednom souboji zranil Maxim Rapma a o poločase muselo bohužel dojít ke střídání.

Rapid dokázal v závěru pouze snížit brankou Kováříka

Druhý poločas domácí tým přidal, přeskupil hráče a dobýval letenskou obranu. Před koncem zápasu se zranil i hostující Vacek a hosté museli nuceně střídat podruhé. To už tlak domácích sílil a dočkali se snížení, kde si na centr naběhl Kovařík a z malého vápna míč uklidil za záda hostujícího Fryše. To už ale bylo vše a letenští si tak odvážejí z Rapidu cenné 3 body, ale bohužel dva zraněné hráče s podezřením na natrhnuté vazy v kotníku a jeden výron kotníku. Tak doufáme, že budou v pořádku a přejeme brzký návrat na fotbalové trávníky.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Petr Kovářík (kapitán): Dnešní zápas se odehrál za deštivého počasí. Hosté z Letné nastoupili do zápasu s velkou chutí a po dvaceti minutách i díky našim chybám vedli 0:2. Postupně se hra celkem vyrovnala, ale soupeř hrozil dále rychlými a nebezpečnými situacemi. O poločase jsme si jasně řekli, že musíme zlepšit koncovku, využít terén a střílet na branku. Ve druhém poločase jsme sice Letnou lehce zatlačili, ale vystřelili jsme maximálně třikrát. V 82. minutě se nám podařilo snížit na 1:2 a stále jsme věřili, že zvládneme minimálně remizovat. Nicméně Letná si závěr zápasu i díky našim ztrátám pohlídala a došla si pro tři body.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Stanislav Žák (kapitán): Ocenil bych aktivitu zejména hostujících starších hráčů Gärtnera a Žáka, kteří vydrželi fyzicky s mladíky odehrát celý zápas. Z domácích určitě nejlepší autor branky Kovářík.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - J. Hlaváč [-] , O. Baroch [-] (46. L. Holý [-] ) , D. Bezděk [-] (64. O. Hodan [-] ) , P. Nový [-] , S. Kaše [-] , J. Řežáb [-] , P. Kovářík [-] , M. Slavotínek [-] (46. M. Klimeš [-] ) , P. Zikmund [-] (46. K. Veber [-] ) , P. Řezníček [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - D. Vacek [-] (81. J. Vričan [-] ) , T. Borkovec [-] , D. Máj [-] , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] , V. Skalský [-] , P. Domin [-] , P. Sýkora [-] , M. Rampa [-] (46. S. Samopadnyi [-] ) , M. Šampalík [-]

ŽK: 44. J. Matějka - 20. D. Vacek .
Hráči zápasu: P. Kovářík - J. Gärtner , S. Žák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Schingler Milan - JANOUT Ondřej (N), HÁJEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matěj Rybař

Expert: Marek Kračmer
Tip experta: výhra domácích

Mladíci z Letné na domácí stačit nebudou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Mladíci z Letné na domácí stačit nebudou.

Tip: výhra hostů