P. Očovan 12. (p.)
R. Korba 23.
M. Kosař 65.
3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:15

15.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězem podzimní části Divize C je Olympia, která to potvrdila výhrou


Branky


12. P. Očovan (p.) , 23. R. Korba , 65. M. Kosař
0

První Olympia Hradec Králové hostila jedenáctý Nový Bor. Dalo se očekávat, že Olympia potvrdí svou vedoucí pozici v tabulce a jednoznačně vyhraje. V druhém poločase mohli hosté několikrát zápas zdramatizovat. Po tomto zápase si Olympia potvrdila titul podzimního mistra a Nový Bor zůstal ve spodní části tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v jasné režii domácích

Olympie si od začátku zápasu vynutila veliký tlak. V prvních pěti minutách kopali domácí tři rohy, ale nic z nich nevytěžili. V sedmé minutě měla Olympia první tutovku, ale gólman Blumentritt skvěle zasáhl proti nájezdu domácího útočníka. Po rohu domácích v 9. minutě, vykopával hostující hráč z brankové čáry. V 11.minutě donutili domácí hráči skvělým napadáním hosty k chybě a výsledkem toho byl faul ve vápně a správně nařízený pokutový kop. Penaltu bezpečně proměnil Očovan a domácí vedli 1:0. V 13.minutě vyslal tvrdou a přesnou přízemní střelu Očovan. Gólman Blumentritt vytáhl další skvělý zákrok a ránu vyrazil na roh. V 24.minutě si domácí Korba převzal míč před velkým vápnem. Asi i sám byl překvapen, kolik má kolem sebe prostoru. Takže nezaváhal, přesně zamířil a nedal hostujícímu gólmanovi žádnou šanci. Olympia vedla dvoubrankovým rozdílem. Po necelé půlhodině se hosté prezentovali ojedinělým střeleckým pokusem, ale tato střela Kobose neohrozila. V 40.minutě vyrobila domácí obrana hrubou minelu, kterou nabídla hostům snížení stavu. Jenomže hráči Nového Boru nabídnutou šanci sami zazdili. V závěrečných vteřinách prvního poločasu musel ještě gólman Blumentritt zasáhnout proti nebezpečné hlavičce domácího hráče. Poločas skončil 2:0 pro domácí, kteří toho hostům moc nedovolili.

Vyrovnaný druhý poločas hostům ke gólu nepomohl

V úvodu druhého poločasu měla Olympia nebezpečnou standardku, ale gól z ní nepadl. Po pěti odehraných minutách měli hosté jasnou gólovku, ale gólman Kobos byl proti. Jeho dva skvělé zákroky těsně za sebou zabránily jistému gólu. Tato akce předznamenala zlepšení se hostí, kteří hráli o hodně odvážněji, než v prvním poločase. V 54.minutě míří střela domácího hráče vysoko do nebes. V 60.minutě se hostující Hoke pokusil střelou z půlky přehodit gólmana Kobose. Rána mu ovšem moc nesedla. V 63.minutě musel Kobos napravovat svou vlastní chybu. V 64.minutě předvedl vynikající zákrok gólman Blumentritt, když zabránil ve skórování domácímu Ptáčkovi. V 65. minutě předvedl po pravé straně krásný průnik domácí Kosař a podstřelil gólmana hostí. Jeho rána znamenala vedení Olympie 3:0. Ani po této brance to hosté nezabalili a sympaticky se snažili alespoň o zkorigování stavu. V 80.minutě měli hosté na kopačkách opět gólovku, ale ani nadvakrát Kobose nepřekonali. V 85.minutě běželi hosté z rychlého brejku do přečíslení, ale jejich akce skončila rohem. V 87.minutě skončila střela hostí nad Kobosovou bránou. Hosté předvedli v druhém poločase opravdu sympatický výkon, ale na silnějšího domácího soupeře dnes neměli. Vítězství Olympie bylo naprosto zasloužené.



Ohlasy k zápasu


FC Olympia Hradec Králové
Sekretář oddílu František Bárta: Výsledek je spravedlivý. V prvním poločase jsme se zaslouženě ujali vedení v zápase a druhý poločas se už pouze dohrával. Chtěl bych poděkovat všem hráčům, trenérům, masérům i funkcionářům klubu za celý podzim, který nám vyšel parádně. Samozřejmě velké poděkování patří i všem divákům, kteří si našli cestu na naše zápasy.




Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
P. Kobos [-] - A. Rolko [-] , J. Novotný [-] , V. Karal [-] - J. Poděbradský [-] , M. Demeter [-] , M. Ptáček [-] , M. Kosař [-] - P. Očovan [-] (74. M. Hofman [-] ) , K. Krejčík [-] (77. K. Omovie [-] ) , R. Korba [-] (77. D. Kuťák [-] )

FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - P. Hauer [-] (52. P. Klouda [-] ) , L. Čurgali [-] , J. Broschinský [-] , P. Hoke [-] , F. Šimoník [-] - Z. Pekař [-] , T. Janů [-] , R. Mach [-] , P. Stromecký [-] , L. Kubeš [-]

ŽK: 73. P. Očovan .
Hráči zápasu: V. Karal .
Místo: Olympia. Počet diváků: 300. Rozhodčí: Svatík Martin - PASTYŘÍK Vladimír, PATÁK Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.