2:3p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po penaltách se radoval Turnov


Branky


65. D. Motl , 70. R. Fikejz - 14. Š. Havel , 80. D. Šulc
0

Deváté Vysoké Mýto hostilo pátý Turnov. Rozdíl pouhého bodíku mezi oběma týmy, dával tušit vyrovnanou bitvu až do konce zápasu. To se nakonec potvrdilo a o body se bojovalo až do posledních vteřin utkání. Po tomto zápase je Pěnčín-Turnov na šestém místě a Vysoké Mýto na místě osmém.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

 

Úvod zápasu vyšel lépe domácím, kteří se více tlačili do útoku. Ze svého tlaku vytěžilo Mýto akci Fikejze, po které zazvonilo břevno hostující brány. Neuběhla ani čtvrthodina utkání, když hostům vyšel rychlý protiútok. Hostující Šimek vyslal přesným pasem Šulce, který neomylně našel Havla. Havel ve své šanci nezaváhal a rozvlnil síť za zády domácího gólmana Drápely. Po této brance úvodní tlak domácích opadl a hra se vyrovnala. Šancí moc nebylo a tak za zmínku stojí střela hostujícího Beníška, se kterou si Drápela poradil. V 30.minutě dostali hosté výhodu přímáku z dobré vzdálenosti. Na trestné kopy je u hostů expertem Papoušek. Jeho rána těsně minula Drápelovu bránu. Snaha domácích o vyrovnání vyšla v prvním poločase vniveč a tak vzhlíželo Mýto s nadějí k poločasu druhému.

 

 

V druhém poločase přetahovaná o výsledek

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí s cílem vyrovnat a popřípadě otočit zápas ve svůj prospěch. Hned ve 48.minutě musel vytáhnout gólman Hyka reflexivní zákrok, když nohou vyrazil Štěpánkovu střelu. V 54.minutě se po rohu hostí dostal k hlavičce Petřík, odražený míč vracel do brány Šimek, ale na brankové čáře zasáhl domácí bek a gól nepřipustil. Tlak domácích narůstal a po hodině hry se dostal do gólovky Živný. Jenomže i s jeho ránou si gólman Hyka poradil. Skóre se nakonec srovnalo až v 65.minutě. Krásnou střelou do šibenice se prezentoval domácí Motl a vyrovnal na 1:1. Domácí si šli za výhrou a otočit skóre ve svůj prospěch se jim podařilo brankou Fikejze o pět minut později. Domácí si výhru hlídali, ale to by nesměli dostat hosté výhodu trestného kopu. V 81.minutě posadil Papoušek míč z trestňáku na hlavu Šulce, který přesnou hlavičkou vyrovnal na 2:2. O minutu později zhatil gólovou šanci domácích dalším výborným zákrokem gólman Hyka. Do konce zápasu se skóre již nezměnilo a tak se muselo jít na pokutové kopy.

 

 

 

Gólman Turnova Hyka hvězdou penaltového rozstřelu

 

 

Penaltový rozstřel rozhodli pro sebe hosté a to konkrétně gólman Hyka. Nejdřív jednu penaltu chytil, aby vzápětí sám proměnil tu rozhodující. Druhý bod tak bral FKP Turnov, který je se ziskem 26 bodů po podzimní části velice spokojen. Vysoké Mýto je ze ztráty dvou bodů zklamané.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Turnov
Vedoucí mužstva Petr Horáček: Získaných 26 bodů je pro nás dobrých, dá se říci nad plán. Přes zimu se budeme chtít samozřejmě co nejlíp připravit na jarní část.



Sestavy


SK Vysoké Mýto
M. Drápela [-] - L. Živný [-] , L. Trnka [-] , M. Žák [-] , R. Konečný [-] - L. Benda [-] (57. L. Daněk [-] ) , D. Motl [-] , A. Kopřiva [-] , F. Wimmer [-] (86. T. Sedlák [-] ) - P. Štěpánek [-] , R. Fikejz [-]

FK Turnov
M. Hyka [-] - R. Matoušek [-] , J. Šimek [-] , J. Petřík [-] , V. Tvrdý [-] - T. Kunst [-] , J. Dlouhý [-] (75. T. Kratochvíl [-] ) , T. Beníšek [-] - D. Šulc [-] , P. Papoušek [-] , Š. Havel [-] (90. A. Krejčík [-] )

ŽK: 4. T. Kunst , 6. P. Papoušek , 49. T. Beníšek , 72. D. Šulc , 83. Š. Havel .
Hráči zápasu: R. Fikejz - P. Papoušek .
Místo: Vysoké Mýto. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - PRŮCHA Miroslav, ŠIMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.