2:1
(1:0)
53. D. Motl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velice cenné vítězství Nového Boru


Branky


0

Jedenáctý Nový Bor přivítal na svém hřišti šesté Vysoké Mýto. Obě mužstva chtěla v tomto zápase bodovat. Jedno kvůli klidnějšímu přezimování a druhé kvůli čelu divizní tabulky. Na těžkém podmáčeném terénu se odehrálo kvalitní utkání, ve kterém šlo o body oběma mužstvům až do samotného konce zápasu. Po tomto zápase si Nový Bor udržel jedenáctou příčku a Vysoké Mýto kleslo na místo osmé.

Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase lepší domácí tým

Do zápasu vstoupili lépe hosté a chvilku měli míč ve svém držení. Na těžkém terénu se ovšem lépe pohybují domácí hráči. Ve čtvrté minutě se prvním střeleckým pokusem prezentoval domácí Stromecký. Nebezpečnější akci rozjeli domácí po ose Kubeš - Halbich - Janů, kdy posledně jmenovaný střílel těsně nad Drápelovu bránu. V 16.minutě se oba týmy prezentovaly jednou střelou na bránu. Po dvaceti minutách hry se poprvé měnilo skóre zápasu. Domácí hráči Stromecký s Pekařem si pohráli s hráči hostí a přišla průniková přihrávka do vápna na výborně postaveného Halbicha. Z hranice vápna se trefuje přesně a gólman Drápela tahal míč ze své sítě. Hosté se s vedením Nového Boru nesmířili a hned podnikli nebezpečný protiútok. Jenomže se sami zbavili možnosti skórovat. Do konce poločasu měli častěji v držení míč domácí hráči, ale skóre zápasu se již nezměnilo. Do šaten tak šli spokojenější domácí hráči.

V druhém poločase drama až do konce

Úvod druhého poločasu byl hodně divoký. Nejdřív se do dobré pozice dostal velice aktivní Stromecký a po jeho hlavičce zazvonilo břevno hostující brány. O chvilku později se už hosté vzchopili a začali hodně zlobit. Domácí najednou nestíhali a v 53.minutě je snaha o útočení odměněna vyrovnávací brankou. Ve středu hřiště se uvolnil s míčem hostující Kopřiva a přesnou přihrávkou našel nabíhajícího Motla. Jeho převzetí a následná střela bylo ukázkové, a gólman Blumentritt se jen smutně ohlédl za míčem, který skončil v jeho síti. Bylo srovnáno na 1:1 a hostů bylo najednou plné hřiště. Jenomže ze své krátké převahy nic nevyřešili a domácí opět trestali. Po hodině hry přišlo první varování, když Halbichova rána skončila na břevně hostující brány. A o dvě minuty později už uhodilo. Domácí Stromecký v rychlosti obešel beka Živného a podstřelil gólmana Drápelu. Krásná branka nejlepšího hráče zápasu znamenala vedení domácích 2:1 a bylo na hostech, jestli ještě dokážou vyrovnat. Až do konce zápasu se Vysoké Mýto tlačilo do útoku a Nový Bor podnikal rychlé protiútoky. Jenomže gól už nepadl do žádné brány a domácí své těsné vedení uhájili až do konce zápasu.



Ohlasy k zápasu


FC Nový Bor
Trenér Plšek Lukáš: Určitě jsme mohli vyhrát i větším rozdílem, ale i tak jsme spokojeni, že jsme v posledním podzimním domácím utkání potěšili fanoušky vítězstvím. Dařil se nám přechod do útoku, tam jsme byli hodně nebezpeční, na druhé straně jsme zvládali bránit, i když výškovou převahu měl soupeř. Slabší chvilku jsme měli ve druhém poločase, kde jsme soupeři dovolili vyrovnat a zbytečně tak zdramatizovat utkání.

SK Vysoké Mýto
Spolupracovník redakce Jiří Koukol: Sobotní brzký ranní odjezd na zápas do Nového Boru nám vyloženě neprospěl. Od začátku se zápas odehrával na rozmočeném hřišti a obě mužstva s tím měla problém. Bor si již své vedení ke konci pohlídal a tři body zůstaly doma. Nás čekala jen dlouhá cesta nazpátek. V sobotu doma v posledním podzimním zápase přivítáme FK Pěnčín-Turnov. Ve velice vyrovnané tabulce divize „C“ je potřeba si připsat tři body, které nás snad udrží ve vyšších patrech i pro jarní zápasy.



Sestavy


FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - P. Hoke [-] , F. Šimoník [-] , P. Hauer [-] , J. Broschinský [-] - T. Janů [-] , R. Mach [-] , P. Stromecký [-] (91. L. Devátý [-] ) , L. Kubeš [-] (80. J. Černý [-] ) , Z. Pekař [-] (85. J. Prieložný [-] ) - D. Halbich [-] (89. L. Čurgali [-] ) -

SK Vysoké Mýto
M. Drápela [-] - F. Lebeda [-] (46. M. Žák [-] ) , L. Živný [-] , R. Konečný [-] , L. Trnka [-] - P. Štěpánek [-] , A. Kopřiva [-] , D. Motl [-] , L. Benda [-] (69. F. Wimmer [-] ) - L. Mach [-] (74. L. Daněk [-] ) , R. Fikejz [-] (79. V. Valášek [-] )

ŽK: 59. R. Mach - 45. L. Mach , 61. M. Žák , 69. L. Trnka .
Hráči zápasu: P. Stromecký .
Místo: Nový Bor. Počet diváků: 95. Rozhodčí: Novotný Zbyněk - TRYZNA Lukáš, ŠŤASTNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.