1:2
(0:0)
86. M. Demeter (p.)
91. A. Rolko
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neuvěřitelné zvraty v závěru zápasu rozhodly o bodech pro Olympii


Branky


89. M. Kejzlar - 86. M. Demeter (p.) , 91. A. Rolko
0

 

 

Třetí Trutnov hostil první Olympii Hradec Králové a na tento zápas podzimu se přišlo podívat 440 diváků. Diváci se celý zápas bavili vysokým tempem utkání a neuvěřitelný závěr zápasu je zvedal ze sedadel. Po tomto zápase si Olympia upevnila první místo v tabulce a je již jistým podzimním mistrem. Trutnov o uhájení třetí příčky bude muset ještě zabojovat.

 

Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

 

Trutnov ještě doma v divizi neprohrál a chtěl to potvrdit i v tomto zápase. Do zápasu vstoupil domácí tým velice aktivně. Jenomže hostům stačila chvilka, aby si zvykli na umělou trávu. Od té doby měla Olympia častěji míč na kopačkách. Hra se přelévala od vápna k vápnu a gólových šancí bylo poskrovnu. Největší šanci prvního poločasu si vypracovali domácí hráči. Čech přesným centrem našel kanonýra Holubce, ale jeho čich na góly tentokrát zklamal a z vyložené šance bránu přestřelil. V prvním poločase branka nepadla a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu. Pro Trutnov pořád žila naděje, že neprohraje na domácím hřišti ani osmé utkání.

 

 

 

Neuvěřitelný závěr druhého poločasu

Druhý poločas byl věrnou ozdobou toho prvního, ale domácí se více tlačili do hostujícího vápna. Jenomže většinou o míč přišli dřív, než přišlo zakončení. Chyběla tam překvapivá myšlenka a tak to zkušené hosty nemohlo překvapit. V průběhu druhého poločasu měl gólovku hostující Korba, ale gólman Šťastný byl na místě. A pak přišel ten neuvěřitelný závěr zápasu. Nejdřív Rolko zahrozil hlavičkou nad v 84.minutě. V 85.minutě přišel dlouhý centr na Očovana, který byl v podstatě už vytlačen s míčem k brankové čáře, když ho nesmyslně podrazil Horák. Rozhodčí nezaváhal, odpískal penaltu a navíc Horákovi udělil žlutou kartu. Penaltu bezpečně proměnil Demeter a hosté vedli 0:1. Trutnov se s porážkou nechtěl smířit a víc se tlačil do útoku. V poslední minutě dostali domácí výhodu trestňáku asi ze 40 metrů. Přesný centr si našel Kejzlara a tento Trutnovský obr přesnou hlavičkou nedal Kobosovi v bráně Olympie žádnou šanci. Bylo srovnáno a diváci si žádali vítězný gól. Jenomže přišla první minuta nastavení a standardka od střídaček pro hosty z Olympie. Trestńáček rozehrál tradiční exekutor Klapka a myslím, že se nepletu, když napíšu, že míč nadzvedl smolař zápasu Horák a posadil ho přímo na hlavu nabíhajícího Rolka, pro kterého už nebylo problémem ze tří metrů vsítit branku. Po tomto gólu rozhodčí odpískal konec utkání.

 



Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov
Trenér Miloš Dvořák: Je velká škoda, že jsme tu poslední standardku neuhlídali, když už se nám předtím podařilo vyrovnat. Asi zapracovala trošku euforie po vyrovnávací brance, nebyli jsme tak důslední a nedohráli to až do konce. Remíza by utkání slušela více, protože si myslím, že i když Olympie ukázala svou kvalitu, byla lepší na míči a lépe se pohybovala, my jsme hráli také dobře. Klukům samozřejmě musíme poděkovat za přístup k utkání, že to odmakali a odbojovali. Pro mančaft, který hraje bez míče, je to vždycky horší, že se víc naběhá, ale ten konec mě mrzí, když už se kluci po té penaltě dokázali zvednout.

FC Olympia Hradec Králové
Sekretář oddílu František Bárta: Za pěkného počasí, před velice početnou diváckou návštěvou, se nehrál nijak oslnivý fotbal. Nicméně o osudu zápasu rozhodlo posledních pět minut, kdy jsme nejprve ztratili získané vedení, abychom ho vzápětí v poslední minutě zápasu, získali zpět. Chtěl bych všechny fanoušky pozvat na poslední podzimní utkání proti Novému Boru, které odehrajeme tradičně v sobotu dopoledne od 10:15.



Sestavy


MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - D. Kovář [-] , Z. Tauchman [-] , J. Čech [-] (71. O. Tobiaš [-] ) , P. Holubec [-] (76. D. Duch [-] ) , M. Kamitz [-] , V. Marks [-] , J. Landyš [-] , P. Makovský [-] , M. Kejzlar [-] , S. Horák [-]

FC Olympia Hradec Králové
P. Kobos [-] - A. Rolko [-] , J. Novotný [-] (83. M. Kosař [-] ) , V. Karal [-] - J. Poděbradský [-] , F. Klapka [-] , M. Demeter [-] , M. Ptáček [-] - P. Očovan [-] , K. Krejčík [-] , R. Korba [-] (77. K. Omovie [-] )

ŽK: 34. V. Marks , 79. O. Tobiaš , 85. S. Horák - 63. R. Korba .
Hráči zápasu: A. Rolko .
Místo: Trutnov, UMT. Počet diváků: 440. Rozhodčí: Tryzna Lukáš - ŠOB Aleš, JEŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.