M. Ujec 17.
M. Ujec 28.
M. Ujec 41.
M. Ujec 44.
M. Ujec 52.
M. Ferčák 70. (p.)
M. Ujec 74.
R. Gorol 78.
8:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Šesti gólový koncert Milana Ujce


Branky


17. M. Ujec , 28. M. Ujec , 41. M. Ujec , 44. M. Ujec , 52. M. Ujec , 70. M. Ferčák (p.) , 74. M. Ujec , 78. R. Gorol
0

Třetí Živanice přivítaly na svém hřišti čtrnáctou Litol a chtěly si napravit dojem ze dvou nepovedených předchozích utkání. V tomto zápase se jim to dokonale povedlo, kdy hlavně Milan Ujec předvedl neuvěřitelnou "ONE MAN SHOW." Živanice se po tomto zápase vyhouply na druhou příčku a Litol zůstala čtrnáctá.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankostroj se rozjel až po úvodní čtvrthodině

Celý zápas předznamenala gólovka domácích už ve čtyřicáté vteřině, kdy postupoval domácí Hundák sám na gólmana Rathouského, ale ten jeho střelu vyrazil. Od té doby to byl souboj hostujícího gólmana Rathouského s domácími hráči. První Čtvrthodinku ještě jakžtakž hosté zvládali hrát. Dokonce si vybojovali i čtyři rohové kopy po sobě. V 17.minutě se dostal do úniku domácí Milan Ujec. Krásným obloučkem přehodil vybíhajícího Rathouského a svou gólovou střelu si ještě na brankové čáře doběhl a hlavou ji poslal do sítě. V 28.minutě kopali domácí roh. Po sérii odražených a vrácených balónů se z bezprostřední blízkosti trefil Milan Ujec a bylo to 2:0. V 41.minutě si Milan Ujec v prostoru penalty zpracoval míč zády k bráně. Otočil se, a střelou k tyči završil svůj čistý hattrick. V 44.minutě rozehráli domácí roh nakrátko a po krásné kombinaci byl na konci akce opět Milan Ujec, který završil skóre prvního poločasu na 4:0. Poločas tak skončil ještě pro hosty milosrdným výsledkem 4:0.

 

V druhém poločase brankostroj pokračoval

Celý druhý poločas byl ve znamení dobývání Litolské brány, kde zářil hlavně gólman Rathouský. Hlavně díky němu, nebyl na konci výsledek dvouciferný. Na první gól se tentokrát nečekalo tak dlouho jako v poločase prvním. V 52.minutě se do vápna prokličkoval hráč domácích a předložil tutovku Milanovi Ujcovi, kterému stačilo nastavit placírku a usměrnit míč do sítě. Milan tak vstřelil svůj pátý gól v tomto zápase. Poté přišla pasáž, kdy domácí střelci nebyli schopni překonat gólmana Rathouského. Další branka přišla až v 70.minutě zápasu. Na hřiště vběhl střídající Tulach a hned atakoval hostujícího beka. Sebral mu míč, vběhl s ním do vápna a byl faulován. Rozhodčí odpískal penaltu, kterou bezpečně proměnil Ferčák.  V 74.minutě předvedli domácí nádhernou kombinační akci, kdy se dostali až do vápna. Tam se dostal míč k Milanovi Ujcovi, který si ještě položil beka a jemným obloučkem vstřelil svůj šestý gól a upravil na 7:0. V 77.minutě si vypracovali gólovku i hosté. Ezeala Chimeziese se ocitnul v samostatném úniku. Jeho první střelu gólman Volšík vyrazil. Volšík si poradil i s jeho druhou střelou. Potřetí už Ezeala Chimezie přihrál před prázdnou bránu na Mbah Mcdona, ale ten hlavičkou trefil jediného obránce před sebou. Z následného protiútoku Živanice uzavřely skóre utkání na 8:0. Do centru z pravé strany se nádherně položil Gorol a nechytatelnou střelou rozvlnil síť za zády bezmocného gólmana Rathouského. Diváci se vytoužené desítky nedočkali, ale i tak to byla jednoznačná výhra nad slabým soupeřem.



Ohlasy k zápasu



FK Litol
Spolupracovník redakce Michal Jareš: No co k tomu mám říct. Bylo to na jednu bránu. Dneska také spousta chyb. Do prvního gólu to bylo vlažné, ale pak to bylo jasné. Třináct minut před koncem naši dva černoši si vytvořili loženku a neproměnili. Naším nejlepším hráčem byl gólman Rathouský, který ještě chytil snad dvacet dalších šancí domácích.



Sestavy


TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - O. Novotný [-] (73. L. Trupl [-] ) , M. Buriánek [-] , J. Novák [-] (63. L. Mocanu [-] ) , M. Ferčák [-] - O. Ujec [-] , O. Herzán [-] , M. Hundák [-] (78. J. Sůra [-] ) , R. Gorol [-] - T. Kakrda [-] (68. M. Tulach [-] ) , M. Ujec [-] (82. D. Mayer [-] )

FK Litol
V. Rathouský [-] - O. Pavelka [-] , R. Miškovský [-] , J. Müller [-] (57. J. Cink [-] ) , F. Zikmund [-] , A. Sabó [-] , J. Kamlach [-] , L. Vítek [-] , C. Ezeala [-] , M. Mbah [-] , M. Korejza [-]

Hráči zápasu: V. Rathouský .
Místo: Živanice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hanousek Karel - ŠŤASTNÝ Vít, FOJTÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.