3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:15

13.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia si poradila s Jabloncem


Branky


0

První Olympia Hradec Králové hostila čtvrtý Jablonec. Dalo se očekávat utkání, ve kterém by Olympia měla potvrdit vedoucí pozici v divizní tabulce. Odehrálo se zajímavé utkání, ve kterém hosté i v deseti hráčích dokázali odolávat útokům Olympie a hlavně v druhém poločase podali hodně sympatický výkon. Po tomto zápase si Olympia potvrdila vedoucí příčku v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovlivnila červená karta Klímy

Do zápasu se hostům z Jablonce vstup vydařil a hned v druhé minutě dostali výhodu standardní situace. Jenomže byla kopnutá hodně hanebně. Ve čtvrté minutě měli hosté další standardku. Takový malý roh. Jenomže i tentokrát přetažený míč, ohrožení pro bránu Olympie neznamenal. V sedmé minutě přenesl Ptáček chytře hru na druhou stranu, kde si domácí útočník navedl míč ke střele, kterou vyrazil gólman Valeš na roh. Po rohu musel opět prokázat své kvality Valeš, když vytáhl nebezpečnou hlavičku nad břevno. Po dalším rohu skončil míč už v síti Jablonce, ale rozhodčí gól neuznal. V 11.minutě přišla krásná kolmice na útočníka domácích. Ten překonal i gólmana Valeše, jenomže dobíhající bek ukopl míč na roh. Po rohu se z bezprostřední blízkosti prosadil Novotný a Olympia vedla 1:0. Potom přišla 15.minuta a nesmyslný zákrok hostujícího Klímy, který zajel do domácího Ptáčka nohama napřed. Jasná červená karta a hosté hrají o desíti. V 23.minutě hlavičkoval domácí hráč těsně vedle. V 28.minutě měla Olympie výhodu standardky, ale rána šla do zdi a dorážka vedle. V 29.minutě přišla nádherná rychlá akce po pravé straně. Na přízemní přihrávku před malé vápno si naběhl Očovan a zvýšil na 2:0 pro Olympii. V 33.minutě kopala Olympia další z mnoha rohů. Přetažený roh zpracoval Rolko a předložil tutovku Ptáčkovi. Ten z deseti metrů vysoko přestřelil bránu. Poslední šanci prvního poločasu měli hosté v 43.minutě. Jenomže střela Linky z přímého kopu letěla těsně vedle pravé tyče domácí brány. Jablonec se až do vyloučení prezentoval výbornou hrou. Škoda nesmyslného zákroku Klímy.

Vyrovnaný druhý poločas a jeden gól Olympie

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým tutovou šancí již v 49.minutě. Ale útočník Olympie nechal slabou střelou vyniknout Valeše v Jablonecké bráně. V 51.minutě dostala Olympia výhodu standardky, ale Klapka ji posadil přímo na hlavu hostujícího obránce. Jablonec měl v 56.minutě možnost ke skórování, ale jeho útočník dobrou střeleckou pozici prováhal. V 59.minutě se Jablonec prokombinoval až do vápna domácích a vytěžil z toho roh. Po rohu měl jasný gól na hlavě hostující hráč, ale ze šesti metrů přehlavičkoval Kobosovu bránu. Jablonec měl docela dobrou desetiminutovku, kdy vybojoval pár standardek a dva rohy, ale gól z toho nevytěžil. Kolem 65.minuty kopala Olympia tři rohy, ale nic z nich nevytěžila. V 69.minutě si útočník hostí Crnkič perfektně zpracoval míč a individuální akci zakončil střelou. Jenomže jeho slabá rána Kobose neohrozila. V 70.minutě měla Olympia jasnou gólovku, ale míč se od změti těl odrazil ven z vápna. V 71.minutě měl Jablonec na půlce výhodu přímého kopu. Standardku rozehranou na krátko jim sebral domácí hráč. Po následné krásné kombinaci po pravé straně, se míč dostal postupně až před zcela volného Klapku, pro kterého nebylo problémem zakončit a navýšit náskok Olympie na tři góly. V 78.minutě letí zleva centrovaný míč, ale domácí útočník přehlavičkoval Valešovu bránu. V 84.minutě skončila další tutovka těsně vedle hostující brány. V druhém poločase hrál jablonec sympaticky odvážně, ale kromě jedné hlavičky nad, si žádnou gólovku nevypracoval. Nejodvážněji hrál hostující Crnkič, ale mockrát se zamotal ve vlastních kličkách. To domácí jich spousty ještě zahodily, takže jejich výhra je naprosto zasloužená.



Ohlasy k zápasu


FC Olympia Hradec Králové
Spolupracovník redakce František Bárta: Hlavně první poločas byl hodně fotbalový z obou stran a diváci mohli vidět pěkný divizní zápas. Byli jsme lepší a po zásluze jsme vyhráli. Myslím, že se v Trutnově na nás můžou těšit.




Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
P. Kobos [-] - A. Rolko [-] , J. Novotný [-] , V. Karal [-] - J. Poděbradský [-] (81. M. Kosař [-] ) , F. Klapka [-] , M. Demeter [-] , M. Ptáček [-] - P. Očovan [-] (89. M. Hofman [-] ) , K. Krejčík [-] (76. R. Goutsios [-] ) , R. Korba [-] (89. D. Kuťák [-] )

TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
R. Valeš [-] - F. Klíma [-] , J. Halama [-] , M. Štemberk [-] (74. J. Povr [-] ) , J. Linka [-] , P. Karásek [-] , D. Sedláček [-] , K. Krejčík [-] , N. Crnkič [-] , O. Rozkovec [-] (81. J. Chropůvka [-] ) , J. Zemánek [-] (46. D. Skuhravý [-] )

ŽK: 74. V. Karal - 25. J. Linka , 56. J. Halama , 86. N. Crnkič . ČK: 16. F. Klíma .
Hráči zápasu: F. Klapka - N. Crnkič .
Místo: Olympia. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Severýn Vojtěch - TRSKA Adam, ŠOB Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.