3:1
(2:0)
83. J. Čech (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoké Mýto zaskočilo Trutnov


Branky


43. R. Konečný (p.) , 45. L. Benda , 81. L. Živný - 83. J. Čech (p.)
0

Sedmé Vysoké Mýto hostilo druhý Trutnov. Rozdíl mezi týmy byl pouhých pět bodů a tak se dalo očekávat vyrovnané utkání. Jak se později ukázalo, tak domácí tým hosty dokonale zaskočil. Po tomto zápase klesl Trutnov na třetí příčku a Vysoké Mýto poskočilo na šesté místo.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru prvního poločasu dva góly v síti hostí

Vysoké Mýto si od začátku zápasu vynutilo převahu a zaskočilo tím druhý tým divizní tabulky. Do první šance se dostal po přihrávce od Fikejze z pravé strany Štěpánek, ale jeho rána letěla vedle Šťastného brány. Po dvaceti minutách se znovu dostal do šance domácí Štěpánek, ale Šťastný se zaskočit nenechal. V 28.minutě dobře hrající Fikejz našel ve vápně Kopřivu. Jeho tečovanou střelu vyrazil Šťastný reflexivně na roh. Trutnovští poprvé zahrozili až v 32.minutě, ale brána Drápely zůstala nedotčená. O výsledku prvního poločasu rozhodla závěrečná pětiminutovka. Nejdřív se do vápna dostal Radim Fikejz, připravil si střelu a v tom ho zfauloval hostující hráč. Rozhodčí okamžitě odpískal pokutový kop, který s přehledem proměnil Konečný. S chutí hrající Fikejz se v poslední minutě prvního poločasu krásně uvolnil a předložil tutovku zcela volnému Bendovi. Přesná střela Lukáše Bendy skončila za zády gólmana Šťastného a tak se šlo do kabin za dvougólového vedení domácího týmu.

V druhém poločase pokračovalo Mýto v tlaku

Druhý poločas začal stejně jako ten první, tlakem domácích. Výborně hrající kapitán Mach se dostal do vyložené šance, ale ztroskotal na hostujícím gólmanovi. V 53.minutě se zranil nejlepší hráč domácích Fikejz a musel vystřídat. Tlak domácích pokračoval i nadále. V 68.minutě měl Šťastný plné ruce práce s dělovkou Štěpánka. Deset minut před koncem zápasu se hostům vůbec nepovedlo rozehrání standardky. Do brejku se dostal domácí Živný. Ve svém samostatném úniku obešel i gólmana Šťastného a zasunul míč do prázdné brány. Domácí vedli 3:0. O tři minutky později se hosté dostali až do vápna a tentokrát se pískala penalta na druhé straně. Pokutový kop s přehledem proměnil Petr Holubec a snížil na konečných 3:1. Zápas skončil jednoznačně v prospěch domácích a jejich výhra je naprosto zasloužená.



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto
Spolupracovník redakce Jiří Koukol: Tato výhra nad Trutnovem je po předvedeném bezchybném výkonu zasloužená a pro Mýto jsou tři body ve velice vyrovnané tabulce divize „C“ důležité. K dalšímu zápasu zajíždíme v sobotu do vzdáleného Nového Boru, kde se budeme snažit navázat na dobrý výkon z dnešního zápasu s Trutnovem a nějaký ten bodík si přivést i z tohoto zápasu.

MFK Trutnov
Trenér Miloš Dvořák: Po špatném výkonu jsme asi zaslouženě prohráli, i když dnes jsme hráli možná proti nejslabšímu Vysokému Mýtu, proti kterému jsme kdy hráli. Nevím z jakého důvodu, ale naše hra byla špatná.



Sestavy


SK Vysoké Mýto
M. Drápela [-] - F. Lebeda [-] , L. Živný [-] (90. M. Fišer [-] ) , R. Konečný [-] , L. Trnka [-] - P. Štěpánek [-] , A. Kopřiva [-] , D. Motl [-] (90. M. Krátký [-] ) , L. Benda [-] - L. Mach [-] , R. Fikejz [-] (53. M. Žák [-] )

MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - D. Kovář [-] (57. O. Tobiaš [-] ) , Z. Tauchman [-] , J. Čech [-] (62. J. Landyš [-] ) , P. Holubec [-] , M. Kamitz [-] , V. Marks [-] , P. Makovský [-] , J. Holubec [-] (68. D. Duch [-] ) , M. Kejzlar [-] (88. M. Mařas [-] ) , S. Horák [-]

ŽK: 69. L. Živný - 33. D. Kovář , 62. S. Horák , 82. Z. Tauchman , 85. M. Kejzlar .
Hráči zápasu: L. Mach , R. Fikejz .
Místo: Vysoké Mýto. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Janoch Marek - CUPL Zbyněk, GRIMM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.