Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání bohatém na góly zvítězil Turnov


Branky


0
Dvanáctý Dvůr Králové hostil osmý Pěnčín-Turnov. Dvůr chtěl potvrdit dobrou formu z posledních zápasů a na domácí půdě zvítězit. Jenomže i Turnov má fazónu a také chtěl bodovat. Tradičně vysoká divácká návštěva tak viděla nádherný zápas se spoustou branek. Po tomto zápase se Dvůr propadl o jednu příčku níž a FKP Turnov si udržel osmou příčku.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byl lepší domácí tým, ale na góly bylo vyrovnáno

Do zápasu vstoupil lépe domácí tým a dopředu ho hnala již tradičně, dobrá divácká kulisa. V deváté minutě se dostal do dobré střelecké pozice domácí Kruliš, ale gólman Hyka byl na místě. V 13.minutě se domácím povedla pěkná akce po pravé straně a přihrávku do vápna zužitkoval Fejk tím nejlepším způsobem, když z jedné poslal míč za záda hostujícího gólmana. Domácí se ujali vedení 1:0, ale hosté se s tím nesmířili. Chvilku po obdržené brance vyslal Petřík přesným pasem do úniku Šulce, ale jeho střela cestu mezi tři tyče nenašla. V 30.minutě poslal centr do vápna hostující Čuřík, kde našel Frimmela, který vypálil pod víko Vaníčkovi brány. Bylo srovnáno na 1:1. V 37.minutě se domácímu Hruškovi povedlo překonat gólmana Hyku, ale jeho střelu zastavila tyč hostující brány. Poslední šanci prvního poločasu měli domácí, ale střela z trestňáku letěla vysoko nad Hykovu bránu. Poločas tak skončil smírně 1:1 a více to bylo líto domácím.

Brankostroj v druhém poločase vyhráli hosté

První šanci druhého poločasu si vypracoval domácí tým. V 53.minutě se dobře hrající Řežábek dostal do střelecké pozice, ale s jeho ránou si Hyka poradil. Po hodině hry se opět měnilo skóre zápasu. Hosté dostali výhodu přímého kopu a na ty je specialistou Papoušek. Tentokrát posadil přesný centr na hlavu Petříka a hosté se ujali vedení 1:2. V 62.minutě mohlo být srovnáno, ale při gólové hlavičce Kruliše, byl proti gólman Hyka. A tak se opět měnilo skóre na druhé straně. V 72.minutě Novotný přihrál Havlovi, který si před Vaníčkem uměl poradit a navýšil náskok Turnova na 1:3. O čtyři minutky později bylo pro domácí ještě hůř. A byl to opět Havel, který po přihrávce Dydowicze zvyšoval už na 1:4. Jenomže domácí se nevzdávali a jiskřičku naděje jim vykřesal Podolník, kterému se povedlo snížit na 2:4 v 82. minutě. V 88.minutě snížil na rozdíl jediného gólu, z trestňáku Hruška. V dramatickém závěru si hosté již vedení pohlídali a tak všechny body putovaly do Turnova.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - T. Picha [-] , V. Pavlásek [-] , M. Kruliš [-] (75. D. Vitebský [-] ) - J. Podolník [-] , M. Hruška [-] , P. Tomeš [-] (66. M. Voldán [-] ) , F. Fejk [-] , O. Vaníček [-] - J. Řežábek [-] (82. R. Vágner [-] ) , R. Klazar [-]

FK Turnov
M. Hyka [-] - D. Novotný [-] , J. Šimek [-] , J. Petřík [-] - D. Dydowicz [-] (90. T. Cigánek [-] ) , T. Beníšek [-] , J. Dlouhý [-] (46. Š. Havel [-] ) - P. Papoušek [-] (90. T. Kratochvíl [-] ) , D. Šulc [-] (79. P. Moravec [-] ) - D. Frimmel [-] , M. Čuřík [-]

ŽK: 12. P. Tomeš - 24. P. Papoušek , 42. M. Čuřík , 59. J. Šimek , 81. T. Beníšek .
Hráči zápasu: M. Hruška - Š. Havel .
Místo: Dvůr Králové. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Hádek Jaroslav - MATOUŠEK Lukáš, VOJTĚCH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.