1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvůr Králové vytěžil z minima maximum


Branky


0

Nový Bor s Dvorem Králové od sebe dělily pouhé dva body. Dalo se očekávat vyrovnané utkání, ale tyto předpoklady se moc nenaplnily. Jenomže Dvůr Králové dokázal ze zápasu vytěžit absolutní maximum a odvezl si dva body. Po tomto zápase si oba týmy udržely stávající pozice, pouze Dvůr stáhl náskok Nového Boru na jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích a jednobrankové vedení v prvním poločase

Do hry se domácímu týmu vrátil potrestaný Halbich a byl to on, kdo táhl většinu útočných akcí domácích. Nový Bor od začátku ovládl hru a hostům toho moc nedovoloval. Na začátku měly oba týmy po jedné standardce, ale nic z toho nevytěžily. Poté se do dobré šance dostal Halbich, ale obránci Dvora ho včas zablokovali. A byl to opět Halbich, který ve 14.minutě vybídl do sóla Pekaře. Jeho střela se odrazila ke zcela volnému Kubešovi, který si s klidem počkal a podél gólmana Vaníčka zakončil přesně k tyči. Domácí se ujali vedení 1:0 a pokračovali v nátlakové hře. Hosté se ovšem po půlhodině dostali do velice dobré příležitosti a před vyrovnávací brankou zachránil domácí skvělým zákrokem gólman Klouda. V závěru poločasu se hodně žlutilo a tak byla hra hodně rozkouskovaná. První poločas tak vyhráli domácí pouze 1:0 a nic nebylo rozhodnuté.

Gól Dvora Králové v nastavení rozhodl o penaltách

Již po třech odehraných minutách mohli domácí navýšit svůj náskok, ale nepodařilo se. A stejně dopadla i šance domácích z 53.minuty. V 67.minutě se dostal až před gólmana skvěle hrající Halbich, ale jeho střelu Vaníček reflexivně vyrazil nohou. O chvilku později letěla další střela Halbicha těsně nad. Do šancí se domácí dostávali poměrně lehce, ale s jejich zakončením byli hodně na štíru. Hostům se kombinace vůbec nedařila a do protiútoků se dostávali pouze ojediněle. Až v závěru zápasu se přece jenom víc osmělili a po jedné akci skončil míč dokonce i v síti. Jenomže rozhodčí po konzultaci s dámou na praporku, branku neuznali. A tak vše rozhodlo nastavení. Domácí neudrželi míč u rohového praporku hostí. Hosté rychle přenesli hru až k bráně domácích. Na centr před bránu si nejvýš vyskočil Kruliš a přesnou hlavičkou srovnal na 1:1. Zápas tak skončil remízou a šlo se na pokutové kopy.

V penaltách zazářil Vaníček

Do penaltového rozstřelu šel domácí tým s pocitem hrozného zklamání a na hráčích to bylo vidět. To hosté kopali s klidnou hlavou a také všichni jejich hráči proměnili. Domácím jednu penaltu chytil Vaníček a další jejich hráč přestřelil. Dvůr Králové tak z minima vytěžil maximum a z Boru si odváží dva cenné body.



Sestavy


FC Nový Bor
P. Klouda [-] - J. Broschinský [-] , P. Hoke [-] (79. L. Devátý [-] ) , P. Hauer [-] , F. Šimoník [-] - R. Mach [-] , Z. Pekař [-] (74. J. Prieložný [-] ) , L. Kubeš [-] (63. J. Mpong [-] ) , T. Janů [-] , P. Stromecký [-] (53. J. Černý [-] ) - D. Halbich [-] (89. L. Čurgali [-] ) -

TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - M. Kruliš [-] , V. Pavlásek [-] , T. Picha [-] (66. R. Vágner [-] ) - J. Podolník [-] , P. Tomeš [-] , F. Fejk [-] , O. Vaníček [-] , D. Vitebský [-] (46. M. Hruška [-] ) - R. Klazar [-] , J. Řežábek [-]

ŽK: 32. P. Hoke , 35. J. Broschinský , 38. F. Šimoník , 43. R. Mach - 34. T. Picha , 84. O. Vaníček .
Hráči zápasu: D. Halbich - J. Vaníček .
Místo: Nový Bor. Počet diváků: 138. Rozhodčí: Musil Jiří - PETŘÍK Jan, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.