J. Linka 9. (p.)
J. Povr 48.
K. Krejčík 83.
3:2
(1:1)
18. D. Motl
69. L. Mach
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas rozhodl v závěru Krejčík


Branky


9. J. Linka (p.) , 48. J. Povr , 83. K. Krejčík - 18. D. Motl , 69. L. Mach
0

V tomto utkání se potkala špička Divize C, kdy čtvrtý Jablonec hostil páté Vysoké Mýto. Dalo se očekávat nadprůměrné, útočné utkání, což se v plné míře potvrdilo. Diváci viděli pět krásných gólů a drama až do konce zápasu. Jablonec si po tomto zápase udržel čtvrtou příčku a Vysoké Mýto kleslo na sedmé místo.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas přinesl po jednom gólu na každé straně

Od začátku se hrálo bojovné utkání a oba týmy se snažily o útočnou hru. Netrvalo dlouho a poprvé se měnilo i skóre utkání. Již v osmé minutě se po přihrávce Linky, dostal do šance Sedláček. Dobře vyběhnuvší gólman Drápela jeho šanci zlikvidoval, jenomže Sedláčka zbytečně fauloval Lebeda a daroval tak domácím penaltu. Pokutový kop bezpečně proměnil Linka a poslal svůj tým do vedení. I nadále se hrál útočný fotbal z obou stran. V desáté minutě zlikvidoval Drápela sólo domácího Sedláčka. O tři minutky později byl hostující gólman opět v permanenci, kdy se vytáhl proti umístěné střele Zemánka. Po této akci začali úřadovat hosté. Do dvou dobrých příležitostí se dostal Štěpánek, ale jeho střely gólmana Farského neohrozily. V 18.minutě se hostům konečně podařilo vyrovnat. K odražené střele se jako první dostal hostující Motl a zblízka rozvlnil síť za zády bezmocného Farského. Neuběhlo ani pět minut a gól měl na hlavě Karásek, ale těsně minul. Až do konce poločasu se oba týmy snažily strhnout vedení na svou stranu, ale žádná branka již nepadla.

V druhém poločase drama pokračovalo

Vstup do druhého poločasu se domácím povedl náramně. Již po třech odehraných minutách se dostali do vedení brankou Povra, který po perfektním centru Zemánka skóroval do prázdné brány. Po obdržené brance hosté opět zvýšili obrátky a tlačili se do vyrovnání. Oba útočníci Mach s Fikejzem byli zastavováni jen s nejvyšším nasazením, anebo za cenu nedovolených zákroků. Dvacet minut před koncem, dostali hosté výhodu trestného kopu, na který si nejvýše vyskočil Mach a těsně před gólmanem Farským ho tečoval do brány. Bylo srovnáno na 2:2 a opět se útočilo. Poté se do dvou dobrých šancí dostal domácí zemánek, ale na gólmana Drápelu nevyzrál. Do dobrých šancí se dvakrát dostali i hosté, ale obrana Jablonce pracovala na jedničku. Rozhodnutí celého zápasu přinesla standardní situace z 83.minuty, kdy domácí dostali výhodu rohového kopu. Hosté sice zahraný roh odvrátili, jenomže přímo ke Krejčíkovi, který propálil míč až do sítě. Domácí vedli 3:2 a své vítězství již nepustili. Odehrálo se nádherné utkání, ve kterém vyhrál domácí tým, ale hosté za předvedený výkon zaslouží absolutorium.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
Spolupracovník redakce David Holman: Hosté se předvedli jako dobrý tým, jejich síla byla především v útoku a standardních situacích. Naši hráči předvedli dobrý výkon a přes neproměňování gólovek se nakonec dočkali vytoužených tří bodů.

SK Vysoké Mýto
Spolupracovník redakce Jiří Koukol: Sobotní zápas ve vzdáleném Jablonci se pro nás začal špatně hned od úvodu. Již 7.minutě začal čarovat hlavní rozhodčí a za údajný faul ve vápně Lebedy nařídil pokutový kop. Od obdržené třetí branky nás již rozhodčí Machýček nepustil ani přes půlící čáru a vše si pohlídal. Pro jistotu, aby se již nic nestalo tak k našemu údivu zápas ukončil v 87.minutě a vše bez problému. Tento zápas byl vyloženě remízový a dělba bodů by jistě byla spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
R. Farský [-] - J. Halama [-] , J. Chropůvka [-] (58. M. Štemberk [-] ) , J. Zemánek [-] (84. O. Šedý [-] ) , P. Karásek [-] , D. Sedláček [-] (77. S. Munzar [-] ) , K. Krejčík [-] , V. Helm [-] , O. Rozkovec [-] , J. Povr [-] (67. F. Klíma [-] ) , J. Linka [-]

SK Vysoké Mýto
M. Drápela [-] - R. Konečný [-] , L. Živný [-] (62. M. Fišer [-] ) , F. Lebeda [-] , L. Trnka [-] - P. Štěpánek [-] , A. Kopřiva [-] , D. Motl [-] (78. L. Benda [-] ) , V. Valášek [-] (64. T. Sedlák [-] ) - R. Fikejz [-] , L. Mach [-]

ŽK: 22. J. Halama - 8. F. Lebeda , 60. R. Fikejz , 68. R. Konečný .
Hráči zápasu: J. Linka - L. Mach .
Místo: Jablonec nad Jizerou. Počet diváků: 210. Rozhodčí: Machýček Lukáš - HÁDEK Jaroslav, RAIS Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.