J. Linka 40. (p.)
1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvůr potvrdil svou formu i v Jablonci


Branky


40. J. Linka (p.) - 28. P. Tomeš
0

Pátý Jablonec nad Jizerou přivítal na svém hřišti dvanáctý Dvůr Králové. Dle papírových předpokladů, měl být jednoznačným favoritem domácí celek. Jenomže hosté v poslední době podlehli pouze Živanicím a to mělo být pro domácí varováním. Nakonec to bylo správné drama až do konce, když o vítězi musely rozhodnout penalty. Po tomto zápase si oba týmy udržely své stávající pozice v divizní tabulce.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dotahovali již v prvním poločase

Úvod zápasu patřil hostujícímu týmu, který svým napadáním a agresivitou dělal domácím hráčům veliké problémy. Hosté byli navíc i pohyblivější a tak měli míč i častěji na kopačkách. Do první vážnější šance se ovšem dostal domácí tým. Rychlá kombinace domácího mužstva dokonce skončila i brankou, ale signalizované postavení mimo hru znamenalo, že gól neplatil. A tak se skóre doopravdy měnilo až po necelé půlhodině hry. Chybnou rozehrávku domácí obrany zachytil hostující Tomeš, který si dovolil i kličku na gólmana Farského a z většího úhlu se mu povedlo otevřít skóre zápasu ve prospěch svého celku. Hosté vedli 0:1 a bylo na domácích, aby konečně zabrali. V 39.minutě se do vápna dostal domácí Kuhn a hostující Ježek ho zfauloval. Rozhodčí bez váhání ukázal na penaltu. Míč si na bílý puntík postavil Linka a proměněnou penaltou srovnal na 1:1. Do konce prvního poločasu se stav již nezměnil.

V druhém poločase zůstaly všechny šance nevyužity

Do druhého poločasu vstoupily oba týmy s úmyslem rozhodnout zápas ve svůj prospěch. Hrál se pohledný svižný fotbal, ale s minimem brankových příležitostí. Obě mužstva si vytvořila docela dost možností k zakončení, ale finálka pokaždé chyběla. A tak si největší šanci v prvním poločase vytvořil domácí celek. Domácí Kuhn si zaběhl za obranu, neukvapil se a přesnou přihrávkou vyzval zcela volného Sedláčka ke skórování. Sedláček byl na malém vápně úplně sám a domácí gólman navíc ležel. No a místo toho aby trefil jakýkoliv kout odkryté brány, tak vyprášil rukavice ležícího gólmana Vaníčka. Takovou šanci si již žádné mužstvo nevypracovalo a tak zápas dospěl až k penaltovému rozstřelu.

Stoprocentní hosté v penaltách

Jelikož v penaltovém rozstřelu selhal pouze jeden domácí střelec, tak si druhý bod připsal Dvůr Králové. Dvůr i v dnešním zápase potvrdil dobrou fazónu s posledních zápasů a ukázal, že bude velice těžkým oříškem pro jakékoliv mužstvo z Divize C.



Sestavy


TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
R. Farský [-] - J. Halama [-] , M. Štemberk [-] , J. Kuhn [-] (72. J. Chropůvka [-] ) , J. Zemánek [-] , P. Karásek [-] , D. Sedláček [-] (60. O. Rozkovec [-] ) , K. Krejčík [-] , J. Povr [-] , F. Klíma [-] , J. Linka [-]

TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - S. Ježek [-] , M. Kruliš [-] (84. R. Vágner [-] ) , V. Pavlásek [-] , J. Rejl [-] - P. Tomeš [-] , D. Vitebský [-] (64. T. Picha [-] ) , O. Vaníček [-] - J. Řežábek [-] (86. M. Hruška [-] ) , M. Voldán [-] (61. J. Podolník [-] ) , R. Klazar [-]

ŽK: 21. P. Karásek - 33. M. Voldán , 40. P. Tomeš , 40. S. Ježek .
Hráči zápasu: J. Kuhn - P. Tomeš .
Místo: Jablonec n.J.. Počet diváků: 275. Rozhodčí: Matoušek Lukáš - LEŠKA Martin, GINZEL Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.