4:1
(1:0)
56. R. Konečný (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice si výhrou udržely první místo


Branky


26. M. Hundák , 60. M. Hundák , 80. R. Gorol , 85. O. Herzán - 56. R. Konečný (p.)
0

Na hřiště prvních Živanic zavítalo čtvrté Vysoké Mýto. Toto utkání bylo označeno za zápas kola a bylo pro domácí tým prvním z nastávající série tří těžkých zápasů. Živanice i po tomto zápase zůstávají na prvním místě a vysoké Mýto kleslo na šestou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas s jedinou brankou v síti hostí

Do zápasu vstoupily oba týmy velice aktivně a od začátku se bylo na co dívat. Hra se ovšem odehrávala hlavně mezi vápny a ložené příležitosti nepřicházeli. Po deseti odehraných minutách se k míči dostal hostující Živný a jeho střela letěla těsně mimo Číhařovu bránu. Z následného protiútoku si vytvořil šanci i domácí tým. Ujec zatáhl míč a poslal přesný centr na nabíhajícího Hundáka. Bohužel Hundákova hlavička letí těsně nad Drápelovu bránu. A tak se skóre zápasu poprvé měnilo až v 26.minutě. Ve středu hřiště získal míč Kakrda, rozhlédl se a poslal míč do křídla na nabízejícího se Ujce. Ujec míč zpracoval a poslal zprava na Hundáka, který neváhal a z voleje poslal míč za záda překvapeného hostujícího gólmana. Domácí tým se ujal vedení 1:0 a do konce poločasu již žádné drama nepřipustil.

Hosté zahrozili pouze v úvodu druhého poločasu

Do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým, ale jeho snaha o útočení byla zastavena po deseti odehraných minutách. Hosté se protlačili až do vápna a tam byl jejich hráč sražen Ferčákem. Rozhodčí nezaváhal, odpískal penaltu a Ferčákovi udělil žlutou kartu. Penalta byla sice hodně přísně nařízena, ale nedalo se nic dělat. K exekuci pokutového kopu se připravil Konečný a bezpečně ji proměnil. Bylo srovnáno na 1:1 a čekalo se, co tato situace provede s psychikou domácího týmu. Jenomže neprovedla nic!! Po necelých pěti minutách už Živanice opět vedly. Na Polákův centr si naběhl Hundák a svou druhou brankou poslal svůj tým opět do vedení. Na jeho přesnou hlavičku neměl gólman Drápela nárok. Od té doby Živanice hru zcela ovládly a již nebylo pochyb o tom, kdo je lepším mužstvem. V 65.minutě se šikovně uvolnil domácí Polák a zkusil přelobovat gólmana. Jeho pokus skončil těsně vedle. Deset minut před koncem zápasu se napřáhl Gorol a jeho utěšená rána vyhnala pavouky z horního růžku Drápelovi brány.  Pět minut před koncem završil koncert domácích čtvrtou brankou kapitán Herzán, který nádherně přeloboval gólmana Drápelu. Zápas tak nakonec skončil jednoznačným vítězstvím Živanic 4:1, které bylo naprosto zasloužené.



Sestavy


TJ Sokol Živanice
R. Čihař [-] - M. Buriánek [-] , J. Novák [-] , M. Ferčák [-] , O. Novotný [-] - O. Herzán [-] , L. Polák [-] , M. Hundák [-] , R. Gorol [-] - T. Kakrda [-] (70. J. Sůra [-] ) , M. Ujec [-] (90. M. Tulach [-] )

SK Vysoké Mýto
M. Drápela [-] - L. Živný [-] , L. Trnka [-] , R. Konečný [-] , L. Daněk [-] - P. Štěpánek [-] , D. Motl [-] (67. L. Benda [-] ) , A. Kopřiva [-] (71. T. Sedlák [-] ) , F. Wimmer [-] - L. Mach [-] , R. Fikejz [-]

ŽK: 55. M. Ferčák .
Hráči zápasu: M. Hundák .
Místo: Živanice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vnuk Josef - HOCEK Petr, KOTYZA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.