0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol vyloupil Semily


Branky


0

Devátý Suchdol zavítal na hříště posledního celku tabulky Divize C a tím byly Semily. Domácí tým vůbec nehrál špatně, ale když se nedá gól, tak se nemůže vyhrát. Suchdol pomalu ale jistě stoupá tabulkou vzhůru a je již na osmém místě. Semily samozřejmě zůstaly poslední.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl o výhře hostů

Do zápasu vstoupili lépe hosté a domácím toho moc nedovolovali. Po úvodním čtvrthodinovém oťukávání hosté udeřili a jejich první pořádná šance v zápase skončila gólem. Hostující Michálek se pořádně opřel do míče a jeho ránu ještě před gólmanem Masaříkem tečoval Vančura a poslal Suchdol do vedení. Hosté byli i nadále nebezpečnějším týmem. Po odehrané půlhodině zvonila tyč Masaříkovi brány, po povedené ráně hostujícího Černohlávka. Sedm minut před koncem poločasu kopali hosté standardku. Odražený míč se dostal až k volnému Berešovi, který se trefil přesně k tyči. Gólman Masařík ani na tuto ránu nemohl dosáhnout. První poločas skončil dvoubrankovým a zcela zaslouženým vedením hostí.

V druhém poločase si hosté svůj náskok pohlídali

Do druhého poločasu to domácí přeskupili a najednou se jim hra začala dařit a byli tím lepším týmem. Hosté se zatáhli na vlastní polovinu a zodpovědně bránili. Semily se také dostaly až k zakončení, ale pokaždé byl na místě hostující gólman Kubát, který si zápas užíval, protože v ten den slavil plnoletost. Hosté se snažili podnikat rychlé protiútoky, ale ani jim se již žádnou z vytvořených šancí nepovedlo dotáhnout do gólového konce. Necelou čtvrthodinku před koncem byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Kubík a vypadalo to na mohutný závěrečný tlak domácího mužstva. Jenomže ten se kupodivu až tolik nekonal a hosté drželi vyrovnanou partii. Největší tutovku si domácí vypracovali až tři minuty před koncem zápasu. Jenomže domácí Polívka nedokázal zasunout do prázdné a míč pouze olíznul tyč hostující brány. Zápas tak skončil zaslouženým vítězstvím hostů, protože dokázali vstřelit dva góly.



Ohlasy k zápasu


SK Semily
Trenér Miroslav Procházka: Zasloužená výhra pro hosty, kteří byli fotbalovější, důraznější a přehráli nás. Čekáme na zapojení zkušeného Abraháma, který je však stále zraněn. Útočníci nedávají góly, ale je to špatnou hrou celého mužstva. Jediné pozitivní je, že nás žádný soupeř nepřeválcoval, prohráváme o jeden či dva góly, ale když nedáme branky, tak nemůžeme získat body

TJ Sokol Družba Suchdol
Spolupracovník redakce Vladimír Střihavka: Výborně zahrála obrana, která si už sedla a také zachytal náš gólman. V prvním poločase jsme byli jednoznačně lepší a mohli vyhrát i vyšším rozdílem. V druhém poločase nás podržel náš gólman a vítězství jsme uhájili.



Sestavy


SK Semily
J. Masařík [-] - J. Brett [-] , M. Kočí [-] , J. Nesvadba [-] , M. Linhart [-] , O. Vlach [-] , Š. Rumler [-] (46. T. Polívka [-] ) , M. Hájek [-] (66. D. Boško [-] ) , P. Bína [-] , M. Ježek [-] (46. L. Suk [-] ) , D. Hurt [-]

TJ Sokol Družba Suchdol
M. Kubát [-] - T. Nosek [-] , M. Bodlák [-] , R. Biško [-] , M. Hendrych [-] - D. Bereš [-] (80. T. Plot [-] ) , T. Michálek [-] (90. J. Růžička [-] ) , J. Vančura [-] (85. L. Jirků [-] ) , D. Dastych [-] (88. J. Hannich [-] ) , M. Černohlávek [-] - J. Kubík [-]

ŽK: 37. P. Bína - 19. T. Nosek , 56. J. Kubík . ČK: 77. J. Kubík .
Hráči zápasu: M. Kubát , D. Bereš .
Místo: Semily. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Stieber Filip - HALEŠ Vladan, ŠOB Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.