1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsná prohra Nového Boru


Branky


50. J. Černý - 58. J. Broschinský (vl.) , 86. L. Křelina
0

Sedmý Nový Bor hostil devátou Kutnou Horu a očekávalo se vyrovnané dramatické utkání. Vše se potvrdilo a zápas byl opravdu dramatický a až do konce nebylo jasno, který z týmů vyhraje. Kutná Hora se další výhrou posouvá v tabulce pořád nahoru. Novému Boru prohra v pádu tabulkou moc neublížila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bohatý na šance, ale ne na góly

Oba týmy vstoupily do zápasu velice aktivně a od prvních minut se bylo na co dívat. Hosté více bránili, ale využívali každou situaci k rychlým protiútokům. Již v desáté minutě se v dobré střelecké pozici octnul domácí Mach, ale jeho střela letěla nad Zichovu bránu. V 12.minutě měli hosté dobrou šanci ke skórování, když domácí gólman Blumentritt neudržel míč po rohovém kopu. Domácí obránce ho před útočníkem hostí, ukopl do bezpečí. O minutku později měl domácí tým výhodu trestného kopu, ale rána si cestu do brány nenašla. V 18.minutě rozehráli domácí další standardku. Míč putoval po ose Kubeš - Mach - Hoke, kdy ránu posledně jmenovaného gólman Zich s obtížemi vyrazil. Hra se přelévala ze strany na stranu a oba týmy se dostávaly do dobrých šancí. Jenomže oba gólmani byli pokaždé na místě a tak skončil první poločas bez branek.

Druhý poločas rozhodli hosté chvilku před koncem

Druhý poločas začala Kutná Hora lépe a chvilku ovládala hru. Jenomže po pěti minutách hry vybojoval Broschinský míč a povedlo se mu dostat míč před bránu soupeře. Tam si naběhl Černý a střelou pod víko otevřel skóre utkání. Domácí se z vedení neradovali ani deset minut. Hosté posílají vysoký centr na zadní tyč, kde ho nešťastně sráží do vlastní brány Broschinský. Je srovnáno na 1:1 a začíná se od začátku. Oba týmy se snaží o vedoucí branku a na hřišti se hodně jiskří. Domácí tým je aktivnější, ale vznikají mu okénka v obraně. Jednoho okénka využívají hosté k rychlému protiútoku a jsou zastaveni faulem. Do konce utkání zbývají čtyři minuty a do vápna domácích se snáší centr z trestňáku. Na míč si nejvýše naskočil hostující Křelina a poslal hosty do vedení. Domácí se ještě vzchopili k závěrečnému náporu a dokonce i trefili břevno. A když jim nebyla ani uznána branka pro ofsajd, tak zápas skončil výhrou Kutné Hory. Hosté tak odjíždějí z Nového Boru velice spokojeni a domácím zbyla hořká pachuť z promarněného zápasu.



Ohlasy k zápasu


FC Nový Bor
Trenér Plšek Lukáš: V utkání jsme nepodali dobrý výkon, a i když jsme měli místy drtivou převahu, dokázali jsme dát jen jediný gól. Takto lacino ztracené body by nám na konci soutěže mohly chybět.

Sparta Kutná Hora
Trenér Jan Holík: Pro nás jsou to tři důležité body z venku. Jsem rád, že jsme konečně venku vyhráli. Jsou to plusové tři body.



Sestavy


FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - L. Devátý [-] , L. Čurgali [-] , F. Šimoník [-] , J. Broschinský [-] - R. Mach [-] (81. J. Prieložný [-] ) , P. Stromecký [-] (61. Z. Pekař [-] ) , P. Hoke [-] , T. Janů [-] , L. Kubeš [-] (68. M. Kučera [-] ) - J. Černý [-] (62. D. Halbich [-] )

Sparta Kutná Hora
L. Zich [-] - B. Franc [-] , J. Nekvinda [-] , R. Hačka [-] , T. Skokan [-] - M. Wolf [-] , O. Bora [-] (91. B. Pospíšil [-] ) , V. Maxa [-] , R. Šesták [-] (68. L. Šindelář [-] ) - M. Antoš [-] , L. Křelina [-] (88. J. Michálek [-] )

ŽK: 89. J. Broschinský , 92. D. Halbich - 56. M. Wolf , 65. R. Hačka , 71. M. Antoš .
Hráči zápasu: P. Stromecký - B. Franc .
Místo: Nový Bor. Počet diváků: 115. Rozhodčí: Kotyza Václav - KVAČEK Jan, ŠEDIVKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.