2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nadšeně hrající domácí porazili lídra tabulky


Branky


0

Původně to měl být zápas kočky s myší, ale jak se později ukázalo, tak nadšení domácího týmu se vyrovnalo profesorské hře hostů a nakonec i slavilo úspěch. Náskok Olympie se tak na prvním místě smrsknul na pouhý bodík před Živanicemi a Vysokým Mýtem. Dvůr Králové nad Labem poskočil v tabulce o dvě příčky výše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již první poločas naznačil, že to hosté nebudou mít jednoduché.

Do zápasu vstoupili dle předpokladů lépe hosté a vytvořili si územní převahu. První šanci ke skórování měla Olympie již v páté minutě, kdy dostala výhodu trestňáku z boku velkého vápna. Jenomže míč letěl rovnou za bránu a tak z toho nic nebylo. Postupem času se domácí víc a víc osmělovali a podnikali rychlé brejky. A tak k překvapení všech přítomných, uhodilo na straně domácího celku. V 23.minutě domácí vybojovali míč ve středu hřiště, dostali se až za autovou čáru, kde aut rychle rozehráli. Poté se ve vápně dostal k míči Fejk. Zasekávačkou se zbavil obránce a krásnou technickou střelou obstřelil gólmana Kobose. Domácí vedli 1:0 a hosté museli útočit do plných. V 25.minutě měli hosté opět výhodu přímáku, ale střela z něj letěla těsně vedle. Před koncem poločasu se hosté trvaleji usadili na polovině domácích a odměnou jim byla vyrovnávací branka. Matěj Ptáček si převzal míč asi třicet metrů od brány, udělal s ním asi dva rychlé kroky a pak utěšenou střelou vyhnal pavouky z brány gólmana Vaníčka. Olympie srovnala na 1:1 a těšila se na druhý poločas.

Druhý poločas i zápas rozhodla neproměněná penalta Olympie v poslední minutě

Do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým a hned v úvodu si vybojoval dva rohové kopy, se kterými si ovšem gólman Kobos poradil. Poté měli výhodu rohu hosté a nebezpečná hlavička letěla nad Vaníčkovu bránu. Hra byla v druhém poločase vyrovnaná, dokonce by se dalo říct, že domácí byli nebezpečnějším týmem. V 59.minutě měla Olympie výhodu dalšího trestňáku, ale její hráč z malého vápna přehlavičkoval odkrytou bránu. No a potvrdilo se pravidlo NEDÁŠ - DOSTANEŠ. V 62.minutě se měnilo skóre zápasu potřetí. Domácím se povedla dlouhá přihrávka z poloviny hřiště, na kterou si naběhl nejlepší hráč na hřišti Řeřábek a podél vyběhnuvšího gólmana poslal domácí do vedení. V poslední minutě zápasu byl faulován hráč Olympie u vlastního pokutového území. Dlouhý míč za sebe prodloužil jeden hráč Olympie na nabíhajícího útočníka, který byl zcela jasně podražen. Rozhodčí nezaváhal a odpískal pokutový kop. Jenomže gólman Vaníček penaltu chytil a následné dvě dorážky už cestu do brány nenašly. Po chvilce rozhodčí ukončil zápas a na domácím stadiónu vypuklo nadšení čtyř stovek přítomných diváků.



Ohlasy k zápasu



FC Olympia Hradec Králové
Olympia HK - vedoucí mužstva František Bárta: Náš nejhorší výkon co jsme v soutěži podali. Budeme mít co dělat abychom napravili nepříznivý dojem v domácím utkání s Jaroměří.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - V. Pavlásek [-] , M. Kruliš [-] (78. J. Podolník [-] ) , T. Picha [-] , J. Rejl [-] - O. Vaníček [-] , P. Tomeš [-] (91. S. Ježek [-] ) , J. Řežábek [-] (86. M. Voldán [-] ) , F. Fejk [-] - R. Klazar [-] (75. R. Vágner [-] ) , M. Hruška [-] (88. M. Otradovský [-] )

FC Olympia Hradec Králové
P. Kobos [-] - O. Haupt [-] , M. Demeter [-] (85. R. Goutsios [-] ) , A. Rolko [-] - M. Ptáček [-] (51. M. Kosař [-] ) , J. Poděbradský [-] , F. Klapka [-] , J. Novotný [-] - R. Korba [-] , K. Omovie [-] (64. K. Krejčík [-] ) , P. Očovan [-]

ŽK: 34. M. Hruška , 41. F. Fejk , 90. J. Rejl - 77. K. Krejčík .
Hráči zápasu: J. Řežábek .
Místo: Dvůr Králové nad Labem. Počet diváků: 400. Rozhodčí: Tryzna Lukáš - ŠOB Aleš, HALEŠ Vladan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.