2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Celý zápas rozhodly penalty


Branky


38. P. Papoušek (p.) , 75. P. Papoušek
0

Turnovu se doposud moc nedařilo a potřeboval bodovat jako sůl. Suchdol trápí veliké množství zraněných hráčů a tak mohl do hry pustit pouze jedenáct zdravých fotbalistů. Po tomto zápase se oba týmy srovnaly v tabulce vedle sebe a oba mají stejně devítibodový zisk.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase gól pouze z penalty

Do zápasu vstoupily oba týmy opatrně a ani jeden si nevytvořil výraznější převahu. Hra se odehrávala hlavně mezi vápny a bojovalo se hlavně o střed hřiště. Hostující tým byl techničtější a domácí bojovnější. Šancí bylo opravdu poskrovnu a vyložená šance žádná nebyla. Skóre se měnilo až sedm minut před koncem prvního poločasu. Domácí nastřelili ruku hostujícího Biška a jelikož ji měl od těla, tak rozhodčí vůbec nezaváhal a odpískal pokutový kop. Míč si na bílý puntík postavil zkušený Papoušek a nedal gólmanovi Kubátovi žádnou šanci. Domácí se ujali vedení 1:0. Do konce prvního poločasu se již žádnému z týmů skórovat nepodařilo a tak se šlo do šaten za těsného vedení domácího Turnova.

I druhý poločas rozhodly penalty

Druhý poločas byl v podstatě věrnou kopií toho prvního. Opět se ani jednomu z týmů nepodařilo vytvořit si převahu nad tím druhým. Hosté mohli vyrovnat hned po třech minutách odehrané hry. Navlas se opakovala situace z prvního poločasu, ale v opačném gardu. Tentokrát to byla nastřelená ruka domácího hráče a penalta pro hostující tým. K míči se postavil zkušený Jirka Kubík, ale jeho ránu gólman Hyka vyrazil. U odraženého míče byl první hostující Plot, ale netrefil zcela odkrytou bránu. A tak musela zápas definitivně rozhodnout druhá penalta. Čtvrt hodiny před koncem se vřítil do vápna domácí útočník a hostující Hannych ho nekompromisně zastavil. Rozhodčí odpískal penaltu a navíc Hannicha vyloučil. K exekuci penalty se opět postavil Papoušek. A i když jeho střelu gólman Kubát vyrazil, i tak si ji Papoušek sám doběhl a skóroval podruhé. Hosté se již o desíti hráčích, na závěrečný tlak nezmohli a tak zůstalo závěrečné skóre 2:0 pro domácí.

Odkaz na fotogalerii ze zápasu:

http://afk1994.rajce.idnes.cz/nedele_20.9.2015_MU_DIVIZE_sk.C_FK_Pencin_Turnov_-_TJ_Sokol_Druzba_Suchdol_2_0_1_0/



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Družba Suchdol
Suchdol - spolupracovník redakce Vladimír Střihavka: Pronásledují nás zranění. Pět hráčů zraněných a jeden na svatbě. Na střídačce pouze zranění hráči, které jsme do hry nasadit nemohli. I přes to jsme neodehráli špatný zápas, kdy nás domácí určitě nepřehráli. Celý zápas rozhodly penalty. Naše neproměněná a jejich dvě proměněné. Při současném stavu mužstva, se budeme muset poohlédnout po posilách, abychom měli s kým hrát.



Sestavy


FK Turnov
M. Hyka [-] - D. Novotný [-] , R. Matoušek [-] , J. Šimek [-] , J. Petřík [-] - J. Dlouhý [-] (62. T. Kratochvíl [-] ) , T. Cigánek [-] (80. A. Krejčík [-] ) , T. Beníšek [-] - T. Bárta [-] (86. T. Kunst [-] ) , P. Papoušek [-] (90. P. Moravec [-] ) , D. Drahoňovský [-] (58. D. Šulc [-] )

TJ Sokol Družba Suchdol
M. Kubát [-] - T. Nosek [-] , R. Biško [-] , M. Bodlák [-] - L. Jirků [-] , D. Bereš [-] , T. Michálek [-] , D. Dastych [-] , J. Hannich [-] - J. Kubík [-] , T. Plot [-]

ŽK: 69. R. Matoušek - 37. R. Biško , 66. M. Bodlák . ČK: 74. J. Hannich .
Hráči zápasu: P. Papoušek - D. Dastych .
Místo: Turnov. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Vojtěch Lukáš - NOVOTNÝ Zbyněk, ŘEHÁČEK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.