L. Mach 44.
R. Fikejz 50.
R. Konečný 95. (p.)
3:4p.
(1:1)
21. L. Živný (vl.)
65. R. Fikejz (vl.)
85. J. Řežábek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlastní góly rozhodly o remíze ve Vysokém Mýtě


Branky


44. L. Mach , 50. R. Fikejz , 95. R. Konečný (p.) - 21. L. Živný (vl.) , 65. R. Fikejz (vl.) , 85. J. Řežábek
0

Dvůr Králové je pro domácí Vysoké Mýto neoblíbeným soupeřem a to se potvrdilo i v tomto zápase. Vysoké Mýto dalo většinu branek tohoto zápasu, ale hosté si i přesto odváží dva body. I takové věci se prostě ve fotbale stávají. Domácí si v tabulce moc nepohoršili a jsou na čtvrtém místě. Hostující Dvůr se v divizní tabulce posunul o jednu příčku výše.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ve znamení tlaku domácích

Domácí tým vstoupil do zápasu lépe a od začátku udával tempo utkání. Již ve třetí minutě to mohlo být 1:0, ale hlavičku Štěpánka bravurně vyrazil hostující gólman Vaníček. O dvě minuty později měl opět Vaníček plné ruce práce, se střelou Fikejze. A ani třetí pokus domácích neskončil brankou, kdy nedokázal dostat míč do sítě domácí Hock. Hosty posadila na koně vlastní branka po dvaceti minutách hry. Po nedorozumění s gólmanem Černíkem si čistokrevného vlastence vsítil Živný a hosté vedli 0:1. Domácí tým vyl nadále aktivní a odměnou mu byla vyrovnávací branka těsně před koncem prvního poločasu. Domácí Mach se z hranice vápna napřáhl ke střele, a jeho rána skončila až v síti hostujícího gólmana Vaníčka. Do kabin se šlo tak za nerozhodného stavu a domácí věřili, že zápas dovedou do vítězného konce.

V druhém poločase opět rozhodovalo štěstí

I do druhého poločasu nastoupili domácí s větší aktivitou a zatlačili hosty na jejich polovinu. Po deseti odehraných minutách se domácí tým dostal poprvé do vedení. Domácí Mach se prosadil přes obránce a přesným centrem našel hlavu nabíhajícího Fikejze. Ten se již nemýlil a přesnou hlavičkou dostal svůj tým do vedení 2:1. Jenomže to ještě nebyl všem patáliím domácích konec. V 65.minutě si s gólmanem Černíkem tentokrát nerozuměl Fikejz a opět čistokrevným vlastňákem srovnal na 2:2. Aby se neřeklo, tak si i hosté dokázali vstřelit regulérní branku. Pět minut před koncem chybovala středová řada domácích a toho využil rychlonohý Řežábek k úniku a vstřelení gólu na 2:3 pro hosty. Domácím nezbylo nic jiného, než vrhnout všechny síly do útoku. Běžel již nastavený čas a spravedlnost se malinko přiklonila k domácím. Hostující hráč nešikovně fauloval domácího Trnku a sudí nezaváhal a odpískal pokutový kop. Zodpovědnost na sebe vzal Konečný a proměněnou penaltou zařídil alespoň jeden bod a penaltový rozstřel.

Penaltový rozstřel rozhodla jedna neproměněná domácím Konečným

V penaltovém rozstřelu se hosté ani jednou nezmýlili a u domácích jednu penaltu neproměnil Konečný. Hosté si tak odvážejí do Dvora Králové dva body a určitě odjíždějí spokojenější než domácí tým. Domácím tak zbyl pouze jeden bod, o který nakonec museli tvrdě bojovat.



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto
Vysoké Mýto - spolupracovník redkce Jiří Koukol: Zápas se Dvorem, který nepatří mezi naše oblíbená mužstva, jsme začali velice dobře. Jenomže dva vlastní góly nás zazdili. Takto ztracený zápas o to vice mrzí, když dáte “ pět branek” a ještě na penalty prohrajete. K dalšímu zápasu zajíždíme v neděli k nováčkovi v divizi “C” do Jaroměře, kde by to jistě chtělo získat ztracené body se Dvorem Králové.




Sestavy


SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - M. Hock [-] , R. Konečný [-] , L. Daněk [-] (86. V. Valášek [-] ) , L. Trnka [-] - P. Štěpánek [-] , F. Wimmer [-] (46. D. Motl [-] ) , L. Živný [-] (46. M. Žák [-] ) , A. Kopřiva [-] - R. Fikejz [-] , L. Mach [-] (85. L. Benda [-] )

TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - V. Pavlásek [-] (85. J. Rejl [-] ) , T. Picha [-] , M. Kruliš [-] - J. Řežábek [-] , R. Vágner [-] (61. M. Voldán [-] ) , O. Vaníček [-] , F. Fejk [-] , P. Tomeš [-] - D. Vitebský [-] (46. R. Klazar [-] ) , M. Hruška [-] (94. V. Marks [-] )

ŽK: 29. M. Hock , 39. R. Konečný - 59. T. Picha , 95. M. Kruliš .
Hráči zápasu: J. Řežábek .
Místo: Vysoké Mýto. Počet diváků: 190. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - DUJSÍK Jiří, RAPLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.