M. Macek 69.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 10:15

5.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira poprvé naplno bodovala


Branky


69. M. Macek
0

Na hřiště Admiry Praha zavítalo Vysoké Mýto a mělo být favoritem tohoto utkání. Tabulkové předpoklady se tak docela nepotvrdily a domácí tým po neuvěřitelně bojovném výkonu poprvé uspěl za tři body. Mýto se sice udrželo na druhém místě tabulky, ale ta je teď nesmírně vyrovnaná. Zajímavostí je, že i když Admira vyhrála, tak v tabulce klesla o jednu příčku.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase na vyložené šance 2:2 a na góly 0:0

Domácí tým vstoupil do zápasu aktivněji a získal mírnou převahu. Tato převaha vyústila tvrdou střelou domácího Komínka z dobrých třiceti metrů. Hostující gólman Černík s ní měl plné ruce práce. A byl to opět domácí tým, který se dostal do další gólové šance. Po zahraném rohu se dostal ke gólové hlavičce Marek Paťha, ale gólman Černík opět čaroval. Hosté se začali osmělovat až v poslední dvacetiminutovce a do dobré pozice se dostal Štěpánek, když mu na hlavě přistál přesný centr z pravé strany. Jenomže jeho hlavička letěla těsně nad bránu náhradního gólmana Vosky. Do dobré střelecké pozice se ještě dostal hostující Mach, ale zblízka přestřelil Voskovu bránu. Poločas tak skončil bez branek a vše bylo ještě otevřené…

Druhý poločas rozhodl jediný gól domácích

I do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, ale co jim to bylo platné, když jejich aktivitu brzdilo zbrklé zakončení, anebo nepohlídání ofsajdových pozic. Moc gólovek se v tomto poločase nevyskytlo, byly to spíše takové náznaky nedotažených šancí.  Až dvacet minut před koncem předvedli domácí konečně pěknou, rychlou kombinaci, s gólovým efektem. Vosický si ve středu hřiště všiml nabíhajícího Paťhu a poslal mu do křídla přesnou přihrávku. Paťha si poradil i v těžké pozici a přesným centrem našel hlavu zcela volného Macka, který přesnou hlavičkou otevřel skóre zápasu na 1:0. Hostům zůstalo na vyrovnání dvacet minut a začali přikládat pod kotel. Jenomže zodpovědná domácí obrana je do žádné vážnější šance nepustila. Nejblíže k vyrovnání měl Radim Fikejz, jenomže jeho pěkná střela letěla těsně mimo tyče Voskovi brány. Závěr utkání rozkouskoval domácí trenér střídáním a nedovolil hostům dostat se do trvalejšího tlaku. Domácí tak dovedli utkání k vítěznému konci a jejich radost ze tří bodů byla převeliká. Hosté budou muset své zaváhání napravit v následujícím domácím zápase s Dvorem Králové.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
Admira Praha - spolupracovník redakce Aleš Pivoda: Náš gólman Pellegrini dostal za červenou kartu jeden zápas stopku a tak nastoupil do brány Voska, který ho však plně nahradil a podal vynikající výkon odměněný vychytanou nulou. Na vyložené šance to skončilo 2:2 a gól jsme dali pouze my. Naše vítězství je proto zasloužené a poděkování patří všem hráčům, kteří si sáhli až na dno svých sil.

SK Vysoké Mýto
Vysoké Mýto - spolupracovník redakce Jiří Koukol: Nedělní dopolední zápas se odehrál na hřišti Admiry Praha. Ranní odjezd na toto utkání nebyl pro celé mužstvo vůbec příjemný. Celý zápas se tak odehrál ve vlažném tempu z obou stran. Ve 27.minutě měl jedinou šanci první půlky Štěpánek po centu z pravé strany, ale bohužel dal nad domácí branku. Druhý poločas se odehrál stejným průběhem. V 69.minutě se z ojedinělé akce Admiry prosadil hlavou Malec 1 : 0. Mýto se snažilo o vyrovnání a nejblíže k tomu měl Radim Fikejz. Střela těsně minula domácí branku. To bylo však vše, co si hosté vytvořili. Domácím se tak podařilo tento jinak remízový zápas již vedení udržet a Mýtu připravili první porážku.



Sestavy


FK Admira Praha
O. Voska [-] - O. Herc [-] , S. Komínek [-] , J. Martinic [-] - F. Rybařík [-] (89. P. Zolotuchin [-] ) , Š. Zahálka [-] (91. D. Svozil [-] ) , O. Vosický [-] - T. Majer [-] (84. P. Kavalír [-] ) - M. Paťha [-] , M. Čmejla [-] (80. J. Kurek [-] ) , M. Macek [-] (87. M. Horák [-] )

SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - M. Hock [-] , R. Konečný [-] , L. Daněk [-] , L. Trnka [-] - P. Štěpánek [-] , A. Kopřiva [-] (81. L. Benda [-] ) , F. Wimmer [-] (72. M. Žák [-] ) , L. Živný [-] - L. Mach [-] (78. D. Motl [-] ) , R. Fikejz [-]

ŽK: 54. M. Macek , 60. Š. Zahálka , 77. M. Čmejla - 77. R. Konečný .
Hráči zápasu: O. Voska , J. Martinic , O. Vosický .
Místo: Admira Praha. Počet diváků: 165. Rozhodčí: Kubec Václav - CIHLÁŘ František, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.