4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov rozdrtil Nový Bor


Branky


32. P. Holubec , 40. J. Čech , 60. J. Landyš (p.) , 68. Z. Tauchman
0

Oba týmy měly před tímto utkáním na kontě pouze jednu porážku a tak se dal očekávat zajímavý zápas. I když výsledek zápasu vypadá jednoznačně, tak mu průběh hry neodpovídá. Dalo by se říct, že v prvním poločase rozhodla gólová neplodnost hostí a domácí ovládli hru až po vyloučení hostujícího hráče.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase lepší hosté, ale góly dával pouze Trutnov

Úvod zápasu vyšel lépe hostům a byli to oni, kdo si vytvořil územní převahu. Jenomže jejich převaha byla docela neplodná a žádnou ze svých nadějných šancí nedokázali dotáhnout do konce. Dvakrát zastavil hosty v nadějném útoku i praporek pomezního. Domácí tým se za podpory svých diváků postupně vymanil z tlaku a hru vyrovnal. Nedá se říci, že byl lepší, ale svou první velkou šanci proměnil. Po půlhodině hry využil nepozornosti hostující obrany Holubec a otevřel skóre utkání na 1:0 pro domácí tým z Trutnova. V těchto fázích zápasu Trutnov přeci jenom zvýšil svou aktivitu a odměnou mu byla druhá branka zápasu. K odraženému míči se dostal domácí Čech a utěšenou střelou, která se ještě otřela o tyč domácí brány, zvýšil na 2:0. Do konce poločasu se již skóre nezměnilo, ale hosté doufali, že je v jejich silách zápas otočit.

Po vyloučení hostujícího hráče se druhý poločas jen dohrával

I do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté z Nového Boru. Tato hra převelice vyhovovala domácímu týmu. Hosté tlačili a snažili se o co nejrychlejší zakončení. Jenomže výsledkem byla pouze častá ztráta balónů a pokaždé nebezpečný protiútok domácích. A přesně jedna taková situace rozhodla celé utkání. Hosté ve výborné kombinaci se propracovávají až do vápna domácích, kdy lehce přicházejí o míč. Následuje dlouhá přihrávka na osamoceného útočníka domácích, kterého si obránce hostí Hauer špatně hlídal. Domácí hráč se prodral až do vápna, kde jej Hauer stáhl za dres. Rozhodčí okamžitě ukázal na penaltový puntík a faulujícího hráče vyloučil. Penaltu domácí Landyš bezpečně proměnil a o osudu utkání bylo rozhodnuto. Domácí již zápas ovládli a ještě v 68.minutě přidali čtvrtou branku, kdy se gólově prosadil domácí Tauchman. Sympatický výkon hostí, tentokrát na body nestačil, protože domácí jim dali lekci z produktivity. Ziskem tří bodů, se Trutnov posunul nad svého dnešního soupeře.



Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov
Realizační tým Trutnov: V prvním poločase jsme nehráli dobře, nějak jsme se nemohli dostat do tempa a kazili jsme jednoduché věci. Ale dokázali jsme vstřelit dvě pěkné branky a dostat se do vedení, což bylo pro vývoj utkání důležité. Ve druhé části jsme po vyloučení hráče soupeře přidali třetí gól a utkání jsme již kontrolovali.

FC Nový Bor
Nový Bor - trenér Plšek Lukáš: V první půli jsme hráli tak, jak jsme chtěli, dostávali se do šancí, v koncovce se nám nedařilo. Po přestávce jsme byli zbrklí, chtěli jsme brzo vyrovnat, a tím jsme soupeři nabídli celou řadu brejkových situací, ze kterých nás potrestal. Utkání jsme prohráli svojí vlastní hloupostí.



Sestavy


MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - D. Kovář [-] , Z. Tauchman [-] , J. Čech [-] (86. J. Zezula [-] ) , M. Křižovič [-] , O. Tobiaš [-] (71. M. Mařas [-] ) , P. Holubec [-] , J. Landyš [-] , P. Makovský [-] , J. Holubec [-] (67. O. Šulitka [-] ) , M. Kejzlar [-]

FC Nový Bor
P. Klouda [-] - L. Čurgali [-] , P. Hauer [-] , J. Broschinský [-] , R. Mach [-] - T. Janů [-] , M. Kučera [-] (46. F. Šimoník [-] ) , P. Hoke [-] - J. Černý [-] , Z. Pekař [-] (67. L. Devátý [-] ) , D. Halbich [-]

ŽK: 65. O. Tobiaš , 68. Z. Tauchman - 52. D. Halbich . ČK: 59. P. Hauer .
Hráči zápasu: D. Kovář - D. Halbich , R. Mach .
Místo: Trutnov. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Flimmel Milan - PETŘÍK Jan, LAVRENČÍKOVÁ Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.