3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablonec porazil silný Trutnov


Branky


35. J. Linka , 65. K. Krejčík (p.) , 75. J. Chropůvka - 85. J. Landyš
0

V tomto zápase nadstandardní úrovně brali všechny body domácí. Trutnov byl možná i chvílemi nebezpečnější, ale jeho hráči si vylámali zuby na skvělém domácím gólmanovi Farském. Jablonec bral tři body za lepší střeleckou potentnost a tak je jeho vítězství zasloužené.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobrankové vedení domácích v prvním poločase

Do zápasu vstoupila obě mužstva aktivně a bylo hned vidět, že to bude souboj na ostří nože. Hned v úvodu si hosté vypracovali šanci, ale gólman Farský vytáhl svůj první skvělý zákrok. Domácí odpověděli rychlým protiútokem, na jehož konci byl tentokrát dobrý zákrok trutnovského gólmana Šťastného. V první půlhodině se hrál rychlý kombinační fotbal, kde se oba týmy střídaly v útocích. Své tutové šance neproměnili domácí Štemberk, ale ani hostující Kejzlar. Poprvé se skóre měnilo v 35.minutě po rohovém kopu domácích. To se k míči dostal domácí hráč Linka a přesnou střelou k tyči nedal gólmanovi Šťastnému žádnou šanci. Jablonec se ujal vedení 1:0. Do konce poločasu se již skóre nezměnilo a do kabin šli spokojenější domácí.

V druhém poločase pokračovala nádherná podívaná s tříbodovým koncem pro domácí

Do druhého poločasu nastoupila opět obě mužstva naplno s odhodláním rozhodnout zápas ve svůj prospěch. Trutnov byl přece jenom malinko aktivnější, ale Farský v domácí bráně se překonával. Po gólu volali minimálně dvě jasné šance hostí. První tutovku měli domácí až v 63.minutě, kdy gólman Šťastný vytáhl oblouček Štemberka na břevno. Rychlost aktivního  Štemberka dělala hostům veliké problémy a zastavovali ho pouze za cenu nedovolených zákroků. Jeden takový se nevyplatil Horákovi, který Štemberka fauloval v pokutovém území a rozhodčí pískl penaltu. Pokutový kop proměnil v dvougólové vedení Krejčík. A opět následoval stejný obraz hry. Akce hostí zastavoval pozorný Farský a tak to byli opět domácí, kteří skórovali. Patnáct minut před koncem udělal drobnou chybu gólman Šťastný. K míči se dostal Chropůvka, obešel dva hráče a vstřelil třetí gól svého mužstva. Pět minut před koncem dostal Trutnov výhodu standardky z hranice vápna. Landyš se trefil skvěle, a i když si Farský na míč sáhnul, tak tato střela znamenala snížení na 3:1. Do konce utkání se stav již nezměnil a tak brali všechny body domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
Jablonec - Holman David: Ačkoli jsme vyhráli 3 : 1 a všichni hráči hráli velmi dobře, nejlepším na hřišti byl brankář Robert Farský, který byl velkou oporou a svými zákroky držel Trutnov na uzdě. . Byl to výborný zápas, který mohl skončit i opačným výsledkem. Tentokrát jsme byli produktivnější my, a proto jsme vybojovali tři body.

MFK Trutnov
Realizační tým Trutnov: První venkovní utkání se nám vůbec nepovedlo. Místo toho abychom šli hned na začátku do vedení a šance na to byly, tak jsme od 36. minuty prohrávali po střele domácích z hranice vápna na přední tyč přes naše dva hráče, a tak utkání dostalo svůj ráz. Zkazili jsme hodně přihrávek, prohrávali osobní souboje, nedokázali se prosadit jeden na jednoho. Domácí byli produktivnější a tak zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
R. Farský [-] - J. Halama [-] , M. Štemberk [-] (83. M. Kozel [-] ) , J. Zemánek [-] , P. Karásek [-] , D. Sedláček [-] (78. V. Helm [-] ) , K. Krejčík [-] , O. Rozkovec [-] , J. Povr [-] (65. J. Chropůvka [-] ) , J. Žemba [-] , J. Linka [-] (88. P. Šilhán [-] )

MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - S. Horák [-] , D. Kovář [-] , P. Makovský [-] , O. Tobiaš [-] (68. M. Mařas [-] ) - Z. Tauchman [-] , J. Čech [-] (72. J. Jaroš [-] ) , M. Kamitz [-] , J. Landyš [-] - P. Holubec [-] (78. P. Brejcha [-] ) , M. Kejzlar [-] -

ŽK: 59. M. Štemberk , 69. J. Chropůvka , 73. J. Zemánek - 18. S. Horák , 59. J. Čech , 76. J. Landyš .
Hráči zápasu: M. Štemberk , R. Farský .
Místo: Jablonec nad Jizerou - tráva. Počet diváků: 230. Rozhodčí: Štefan Michal - HÁDEK Jaroslav, MRKÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.