3:2p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po penaltovém rozstřelu zůstal druhý bod doma


Branky


0

V prvním kole získaly oba týmy tři body a oba chtěli dnes bodovat. Kutná hora mohla rozhodnout zápas již v prvním poločase, ale v druhém polevila a dovolila dostat se domácím do hry. Nakonec zápas dospěl k remíze a až k penaltám. V penaltovém rozstřelu zářil domácí gólmana tak dva body zůstaly doma.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase hosté otočili skóre

Do zápasu vstoupili li lépe domácí a taky se ujali vedení. Již v 9.minutě skóruje Fikejz po akci Macha. Jenomže domácí se z gólu neradují ani dvě minuty. Již v desáté minutě srovnal skóre hostující Antoš, který přesnou hlavičkou nedal gólmanovi domácích šanci. A opět to je Kutná Hora, která převzala otěže hry. Vyústěním tlaku hostí je střela Hačky, která se odrazila ke Křelinovi. Pro něj již nebylo problémem zavěsit a otočit stav v prospěch hostů na 1:2. Domácí v těchto chvílích vůbec nestíhali a další gól Kutné Hory visel na vlásku. Jenže když brankou neskončila ani jasná tutovka Křeliny, tak poločas skončil těsným vedením hostí. Domácí přestáli tlak hostí a věřili, že v druhém poločase stav zápasu otočí ve svůj prospěch. Trenér hostí nabádal hráče k aktivní hře i v druhém poločase.

Neurovnaný druhý poločas dotáhli domácí k penaltovému rozstřelu

Do druhého poločasu vstoupila lépe Kutná Hora a pokračovala v nátlakové hře. Jenomže to vydrželo pouze čtvrt hodinky a poté převzali iniciativu domácí. Hra byla hodně nesourodá a oba týmy kazily lehké přihrávky. V 60.minutě využili domácí chybující obrany a Kopřiva srovnal na 2:2. Poté již bylo jasné, že kdo dá gól, tak vyhraje. Kuriózní je, že oba týmy ještě vstřelily po jednom gólu, ale ani jeden z gólů nebyl uznán pro postavení mimo hru. Kdyby Kutná Hora vyhrála první poločas o dva, tři góly, tak by utkání asi vyhrála. Takhle zápas skončil remízou a dospěl k penaltovému rozstřelu.

V penaltách zářil domácí gólman Černík, střelci hostů zklamali

Domácí nezačali penaltový rozstřel dobře, když se netrefil Fikejz. Jenomže poté dvě penalty hostům chytil gólman Černík a jednu navíc přestřelili. Nešťastníci Maxa, Bora a Franc se museli po zápase na sebe hodně zlobit. Proto také vyhráli domácí penaltový rozstřel 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto
Vysoké Mýto - Jiří Koukol: Brzy jsme se ujali vedení, jenže hosté vzápětí otočili a byli celý první poločas lepší. Do druhého poločasu jsme vystřídali a naše hra se zlepšila. Povedlo se nám vyrovnat. V penaltovém rozstřelu nás hodně podržel gólman Černík. Jsme rádi za dva body.

Sparta Kutná Hora
Kutná Hora - Zdeněk Čáp: V prvním poločase jsme měli dát víc branek. Měli jsme ho vyhrát o dva, tři góly a zápas by byl rozhodnutý. V poločase trenér něco řekl v kabině, ale to se plnilo pouze 15 minut. Pak jsme znervózněli a naše hra byla nesourodá. Škoda, že nám za stavu 2:2, neuznali regulérní gól pro ofsajd. Penalty jsme nezvládli. Ve finále bod dobrý a spokojenost s výkonem hráčů.



Sestavy


SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - M. Hock [-] , L. Živný [-] , L. Daněk [-] (89. L. Benda [-] ) , L. Trnka [-] - P. Štěpánek [-] , A. Kopřiva [-] , D. Motl [-] (46. T. Sedlák [-] ) , V. Valášek [-] (46. R. Konečný [-] ) - L. Mach [-] , R. Fikejz [-]

Sparta Kutná Hora
L. Zich [-] - B. Franc [-] , A. Schwarz [-] , J. Nekvinda [-] , T. Skokan [-] - O. Bora [-] , R. Hačka [-] (80. B. Pospíšil [-] ) , M. Wolf [-] (89. L. Šindelář [-] ) , V. Maxa [-] - M. Antoš [-] , L. Křelina [-]

ŽK: 33. M. Antoš , 33. J. Nekvinda , 65. L. Zich , 84. B. Franc .
Hráči zápasu: A. Kopřiva - T. Skokan .
Místo: Vysoké Mýto - tráva. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - KOŠAN Martin, GRIMM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.