Z. Rybčák 39. (p.)
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 15:30

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Pacova prohrála na svém hřišti s Černovicemi těsně 1:2


Branky


39. Z. Rybčák (p.) - 14. V. Štefl , 44. R. Kubů
7

8. kolo OP Pelhřimov připravilo fanouškům zajímavé utkání, ve kterém se představil lídr tabulky Černovice na půdě Pacova B. Pacov chtěl navázat na vítězství ze hřiště Obrataně, kde dokázal vstřelit tři branky a zvítězit 3:2. Prozatím suverénní Černovice si chtěly připsat další vítězství a prodloužit sérii neporazitelnosti. Utkání nabídlo fanouškům nečekaně vyrovnanou bitvu, která nakonec skončila vítězstvím Černovic 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení zásluhou Štefla

Od prvních minut úvodního dějství se odehrávalo vyrovnané utkání s velkým množstvím slibných brankových příležitostí na obou stranách. Hlavní arbitr nastavil od začátku mírný metr a někdy až zbytečně nechával hru plynout bez udělení žluté karty. Tento nastavený způsob posuzování faulů měl za následek velmi důrazné a vypjaté momenty. Po úvodní čtvrthodině hry se dostali hosté do vedení. U zrodu celé gólové akce byl Jůn, který krásným centrem našel osamoceného Štefla, jenž se nemýlil. Reakce Pacova na obdrženou branku přišla ve 39. minutě, kdy se k nařízené penaltě postavil Zdenko Rybčák a nedal brankáři Nowákovi šanci. Vyrovnaný stav trval pouhých pět minut. Branku „do šatny“ vstřelil minutu před koncem prvního poločasu Richard Kubů, který využil nedorozumění v domácí obraně. Do kabin se tak odcházelo za příznivějšího stavu pro hosty.

Druhý poločas změnu skóre nepřinesl

Druhé dějství navázalo svým obrazem hry na první poločas. Opět se jednalo o snahu získat převahu ve středu hřiště a vytvoření brankových příležitostí, které by změnili skóre. I ve druhém poločase mohli fanoušci vidět mnoho brankových příležitostí a slibných pokusů o zakončení, ale žádná z těchto střel neskončila v bráně. Ve druhém dějství tedy fanoušci žádnou branku neviděli a utkání skončilo 1:2 pro hosty. Ovšem celé utkání bylo ve znamení velmi bojovné a pohledné hry, která mohla potěšit nejednoho fotbalového fanouška. Rezerva Pacova zároveň předvedla velmi dobrý výkon, kterým se vyrovnala hostům z Černovic, kteří jsou v letošním ročníku velkým favoritem na prvenství.

V dalším kole se Pacov B představí na hřišti Speřic, kde se pokusí navázat na dobrý výkon z tohoto utkání. Naopak Černovice čeká domácí utkání, ve kterém přivítají mužstvo z Červené Řečice.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
O. Svoboda [-] , D. Přibyl [-] (42. P. Šimek [-] ) - Z. Rybčák [-] , M. Mička [-] , J. Kučera [-] , R. Vítamvás [-] (46. D. Podolský [-] ) , J. Přibyl [-] (76. K. Vágner [-] ) , R. Flígr [-] , J. Přibyl [-] , J. Rathouský [-] (76. P. Novotný [-] ) , E. Mareš [-]

TJ Sokol Černovice
M. Nowák [-] - V. Štefl [-] (46. D. Dao [-] ) , P. Jůn [-] , Š. Paclík [-] , L. Pěnka [-] , O. Hodina [-] (78. P. Krejčí [-] ) , D. Růžička [-] , R. Kubů [-] , J. Kos [-] , M. Buček [-] , J. Filípek [-]

ŽK: 82. O. Svoboda - 39. M. Nowák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - MLÁDEK Ladislav (N), VOŠAHLÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Šmíd Vojtěch

Expert: Adam Kotrč
Tip experta: výhra hostů

Hosté to budou mít velice těžké, ale Černovice nakonec zvítězí o dvě branky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů