Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 13:00

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice B porazily rezervu Pacova vysoko 10:0


8

V 9. kole OP Pelhřimov hostily Speřice na svém hřišti rezervu Pacova, která přijela odčinit těsnou porážku s lídrem tabulky z Černovic. Domácí Speřice chtěly navázat na vítězství z Žirovnice a do tohoto utkání tak vstupovaly jako favorité.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Eremiáš

Speřice od úvodních minut prvního dějství potvrzovaly roli favorita a byli aktivnější. O první branku utkání se v 11. minutě postaral Eremiáš, který svou střelou nedal brankáři Švecovi šanci. Domácí byli při chuti a potvrdili to další brankou, když se ve 21. minutě prosadil Boček. O pět minut později už domácí vedli 3:0, to se nejlépe ve vápně hostí zorientoval Merunka a zvýšil na tříbrankový rozdíl. Poté se do konce prvního dějství prosadil ještě Ganobjak a Nápravník. Střelecký účet poločasu ještě uzavřel třiadvacetiletý záložník Eremiáš. Do kabin se tak po úvodních 45 minutách odcházelo za stavu 6:0 pro domácí.

Speřice přidaly ještě čtyři branky

Druhý poločas začal tam, kde první skončil. Hned v úvodu se opět prosadili domácí, tentokrát dostal míč mezi tři tyče hostující svatyně Josef Boček, pro kterého to znamenalo druhou branku v utkání. V 55. minutě se poté prosadil ještě domácí obránce David Moravec. Hosté si žádnou nebezpečnou střeleckou příležitost nevytvořili a tak byli opět na tahu domácí. Tentokrát se síť rozvlnila po střele Menšíka. Desátou a poslední branku domácích vstřelil střídající Soukup v 75. minutě a zaznamenal tak poslední gól v tomto utkání. Zbytek zápasu už žádnou branku nepřinesl a tak si Speřice připsaly naprosto klidné a suverénní vítězství.

V dalším kole se Speřice představí na hřišti Červená Řečice. Naopak rezervu Pacova čeká utkání na hřišti Žirovnice B.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice B
P. Maďar [-] - J. Holenda [-] (55. M. Čermák [-] ) , M. Pohan [-] (46. L. Svoboda [-] ) , D. Moravec [-] - T. Krejčí [-] , M. Eremiáš [-] (46. P. Soukup [-] ) , M. Linhart [-] , J. Merunka [-] , P. Nápravník [-] , V. Ganobjak [-] - J. Boček [-] (55. J. Menšík [-] )

TJ Slavoj Pacov B
J. Švec [-] - P. Petrů [-] , J. Pražák [-] (46. J. Másilka [-] ) , J. Přibyl [-] (46. E. Csévar [-] ) , D. Přibyl [-] , M. Mička [-] , L. Václavík [-] , P. Novotný [-] (46. J. Kuran [-] ) , J. Rathouský [-] , E. Mareš [-] , P. Šimek [-]

ŽK: 30. V. Ganobjak , 44. M. Pohan , 74. J. Menšík - 40. D. Přibyl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CIRHAN Miloš - SVOBODA Jaroslav (N), MLÁDEK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Šmíd Vojtěch

Expert: Radek Vítámvás
Tip experta: výhra domácích

Domácí hrají dobrý fotbal a Pacov bude mít velké problémy se sestavou. V tomto zápase čekám vyšší brankový rozdíl.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích