3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B zvládly vstup do sezóny


Branky


4

V zápase dvou rezervních týmů zvítězily Kouty nad Šebkovicemi 3:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

V Koutech se utkaly dva rezervní týmy. Hostující Šebkovice i domácí Kouty prožil velmi nepovedenou sezónu, která naštěstí díky pandemii nebyla dohrána. Určitě by se chtěly oba týmy prezentovat lepšími výkony. Určitě tak byl důležitý vstup do nového ročníku. Zápas se hrál za velmi příjemného letního fotbalového počasí. Začátek utkání přinesl nejprve vzájemnou oťukávanou a záhy začali přicházet také první šance. Jenže gólmani obou týmů byli prozatím na svém místě. Až přišla 26. minuta a první gólová radost domácího celku, o kterou se postaral Michal Smejkal - 1:0. Domácí se pak snažili ještě své skóre navýšit, ale do konce poločasu již žádná branka nepadla, takže se docházelo do kabin za hubeného vedení domácího týmu. Diváci se tak určitě měli na co těšit s očekáváním domácího vítězství. 

Domácí ještě skóre navýšili

Ve druhé půli nastala neúprosná bitva o další branku. Hosté se samozřejmě snažili o vyrovnání, ale jejich koncovka byla bezzubá. Zápas se ale začal pomalu chílit ke svému závěru a hostům z Šebkovice se čas neúprosně krátil. Jenže pak přišla 76. minuta a téměř konec hostujících nadějí na bodový zisk. Branku domácích na 2:0 Vstřelil Martin Mašek. V závěru zápasu pak pečeti výhru domácích nestárnoucí František Neuman - 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Kouty B
Smejkal Michal, trenér: Vzhledem k dovoleným jsme měli problém se sestavou, ale nakonec se nám podařilo sestavu poskládat a to dokonce vítěznou. Soupeř bezesporu měl větší držení míče , ale nám se dařilo bránit jejich rozehrávku a ze šancí dávat góly. Bylo to fyzicky náročné utkání, každý makal do poslodních sil a za to klukům patří velký dik. Soupeří přeji hodně štěstí v dalších kolech.




Sestavy


SK Kouty B
L. Stýblo [-] - A. Dočekal [-] , P. Munduch [-] , F. Neuman [-] , J. Koděra [-] , M. Smejkal [-] , M. Mašek [-] , R. Komínek [-] , M. Novotný [-] , Z. Nováček [-] (76. F. Neuman [-] ) , P. Dočekal [-]

TJ Sokol Šebkovice B
F. Brada [-] - P. Levi [-] (69. A. Kotačka [-] ) , P. Sninčák [-] , P. Kotačka [-] (26. J. Svoboda [-] ) , D. Bílek [-] (69. J. Uhlíř [-] ) , T. Bílek [-] (46. M. Rybka [-] ) , L. Ryvola [-] , D. Kašpárek [-] , J. Fejta [-] (78. P. Kotačka [-] ) , M. Procházka [-] , J. Holčapek [-]

ŽK: 78. P. Sninčák .
Hráči zápasu: L. Stýblo - M. Procházka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - ŘÍHA Václav (N), ČECH Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Kouty s Šebkovicemi uzavíral v loňské sezóně neúplnou tabulku a určitě budou chtít vstoupit do nové sezóny lépe.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Oba dva hráli spodek. Těžko říct. Ale přikláním se na stranu Šebkovic.