Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 14:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B si vezou z Třebenic tři body


Branky


8

Okříšky B si přivezly z Třebenic výhru 4:2, když se o všechny góly hostů postaral Vít Bastl 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vít Bastl vstřelil hattrick

Úvod utkání patřil hostující Benfice. Hned ve 3. minutě začal své gólové galapředstavení Bastl, který poslal Benfiku do vedení po chybě gólmana (bývalého volejbalisty) Jaroše.  Ve 21. minutě zahrával hostující Dočkal trestný kop od poloviny. Nejvýše vyskočil Bastl a Jaroš se musel červenat podruhé - 0:2. Domácí se dostali do hry ve 28. minutě. Nákop za obranu, Trnka trefuje při odkupu Ondráčka, který doklepl do prázdné branky - 1:2. Dvoubrankové vedení vrátil na stranu Benfiky opět kanonýr Bastl, když si krásně zpracoval milimetrový centr veterána Jůzy a propálil vše co mu stálo v cestě - 1:3. Druhé utkání po sobě Okříšky nechali soupeře těsně před koncem vstřelit branku do kabin. Tentokrát se povedlo odpovědět Ondřeji Svobodovi po chybě hostujícího Dočkala, který mu poslal balón do samostatné nájezdu a domácí útočník nezaváhal 2:3. 

Hosté si výhru pohlídali

Zkraje druhé půle dal Bastl utkání konečnou podobu. Tentokrát proměnil alespoň jeden ze svých pěti samostatných nájezdů a kličkou gólmanovi rozhodl - 2:4. Ve zbytku zápasu byli domácí herně lepší, nicméně si nevypracovali žádnou šanci. Nakonec byli vyšťavení domácí a šťastní hosté rádi, že hlavní sudí zápas ukončil. Ten se odehrál na větrném poli, krásné trávě a hrozném podkladu. 



Ohlasy k zápasu



SK Huhtamaki Okříšky B
Ferdan Michal, hráč: Závěrem nutno podotknout, že hostující kanonýr Bastl nemusel zůstat na 4 brankách, ale samostatné nájezdy a další tutovky do 68 minuty, kdy ho trenér sundal neproměnil. Pozitivum je, že se nám vrátil Zelenka a vydržel celý zápas, aniž by si něco natáhl nebo natrhl.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
J. Jaroš [-] - O. Svoboda [-] , P. Vrbka [-] , J. Fiala [-] , D. Vrbka [-] , T. Ondráček [-] , M. Čermák [-] , M. Machát [-] , V. Fiala [-] (42. S. Jenerál [-] ) , M. Ondráček [-] (76. D. Holoubek [-] ) , L. Buchal [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - T. Beneš [-] , T. Dočkal [-] , F. Koreš [-] , L. Mašek [-] , V. Bastl [-] (68. O. Dosedla [-] ) , J. Jůza [-] , K. Vostal [-] , L. Zelenka [-] , M. Večeřa [-] , J. Hroch [-] (46. R. Salát [-] )

ŽK: 6. M. Večeřa .
Hráči zápasu: O. Svoboda - V. Bastl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nováček Ivo - CEJPEK Radek, PÍŠA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 11:29
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí doma musí začít bodovat, jsou předposlední a pokud nechcou hrát o padáka v soutěži, tak musí zabrat.