3:2p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 18:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízový zápas na půdě nováčka


Branky


15. P. Švajcr , 43. A. Brýla - 40. P. Matula , 48. O. Žák
10

V úvodním kole Chrást dokázal ve druhém poločase otočit skóre ve Volduchách. Slovan si dokázal poradit doma s Plasama 2:0. Oba týmy jdou do tohoto zápasu tedy po úvodní výhře. Tady minimálně jeden tým ztratí, podívejte se kdo to byl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro nováčka soutěže

Do zápasu nastoupili domácí, díky skvělé kombinaci Vitouše a Patrika Švajcra kdy druhý jmenovaný výborně zakončil golém - 1:0. Do 32. minuty domácí nadále soupeře přehrávali, Pak ale Slovan vyrovnal hru a po chvíli i skóre. V 43. minutě poslal hostující obránce míč na Ciglera. Do vápna si nabíhali rovnou dva hráči, k balonu se dostal Patrik Matula a bylo srovnáno - 1:1. Domácí i přesto šli do kabin ve vedení. Hráč Slovanu se srazil se svým brankářem, kterému vypadl míč z náručí a domácí Adam Brýla pohotově zakončil - 2:1.

Šance na tři body měli oba týmy velký

Do druhého poločasu nastoupili hráči Slovanu lépe a brzo vyrovnali skóre. Ve 48. minutě fauloval domácí hráč pětadvacet metrů od svem brány Matulu. K exekuci volného přímého kopu Cigler. Jeho střela byla byla vyražena domácím brankářem a hostující Ondřej Žák už měl úkol snadný - 2:2. Druhý poločas byl dost vyrovnaný a šanci měli oba soupeři. Nicméně dvě stoprocentní měl Chrástecký Martin Chládek. A tak po výsledku 2:2 po devadesáti minutách se šlo do penalt.

Prémiový bod zůstal doma

Zápas rozhodli až penalty, kde byli lepším týmem domácí a připsali si další cenné body do tabulky po výhře ve Volduchách. Slovan si připsal tedy jen jeden bod.



Sestavy


FC Spartak Chrást
V. Klik [-] - M. Maur [-] , A. Brýla [-] , J. Vitouš [-] , R. Pour [-] (46. M. Chládek [-] ) , T. Doležal [-] , P. Švajcr [-] , J. Špánek [-] (26. J. Šuster [-] ) , J. Votava [-] , D. Tupý [-] , L. Zelinka [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - M. Koranda [-] (46. J. Reischig [-] ) , O. Žák [-] , D. Kadlec [-] (78. J. Nosek [-] ) , M. Cigler [-] , D. Dergachov [-] , P. Matula [-] , L. Mareška [-] , M. Makkai [-] , P. Fiala [-] (90. M. Vričan [-] ) , M. Janoušek [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - KOKOŠKA Jan (N), VOLF Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matěj Rybař

Expert: Jan Kraus
Tip experta: výhra domácích

Chrást mě jako nováček velmi překvapil a myslím si, že i v tomto utkání bude k vidění pěkný fotbal od obou celku, ale radovat se z zisku 3 bodů budou domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů