1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobronín si poradil s Pohledem


Branky


0

V dalším nedělním utkání se střetly celky z opačných pólů tabulky. Zatímco trápící se Pohled v posledním zápase prohrál na Hřišti Havlíčkovy Borové i díky tomu se trápí nad dně tabulky, hosté z Dobronína se vyhřívají v první trojice. V posledním zápase sice prohráli s Pacovem 0:3, ale jinak na podzim předvádí velmi slušné výkony a díky tomu jsou v tabulce takto vysoko. Dobrý výkon se jim povedlo předvést i v Pohledu, kde zvítězili 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepovedený výkon domácích

Pohled nastupoval do zápasu s vědomím důležitzosti tohoto zápasu. S osmi body se trápí ve spodní části tabulky a týmy před ním mu stále utíkají. Zápas ale Pohledu vůbec nevyšel, jak by si domácí přáli a už od úvodního hvizdu byli hhosté mnohem aktivnější. Jak už je u Dobronín a zvykem, většina míčů směřovala na ostrostřelce Tomáše Sedláčka. Tomu se ale v prvním poločase nedařilo trefit bránu. Do šancí se ale dostávali ostatní hráči hostů. K vidění byly i dvě tyče a domácí držel ve hře skvělý brankář Růžička. Ten v prní půl kapituloval pouze jednou, a to ve 36. minutě, kdy si na rohový kop naběhnul Smejkal, který dostal hosty do vedení 0:1. Žádný z dalších střeleckých pokusů síť nerzovlnil a do kabin se tak po 45ti minutách šlo za stavu 0:1.

Z jasné převahy strach o vítězství

Ve druhém poločase domácí sice hru lehce zlepšili, ale více šancí si stále vytvářel hostující Dobronín. V 58. minutě se konečně podařilo prolomit smůlu Tomáši Sedláčkovi, který svojí střelou nedal Růžičkovi šanci a procedil míč za jeho záda - 0:2. Tento gól hosty uklidnil a z jejich hry byla vidět snaha dohrát v poklidu tento zápas. To se jim ale málem vymstilo. V 70. minutě totiž snížil Michal Sobotka na 1:2 a ze zápasu se rázewm stalo velké drama. Domácí nakonec mohli šahat i po bodu, kdy se po rohovém kopu dostal k hlavičce Polák, ale síť se mu rozvlnit nepodařilo. Po devadesáti minutách tak na tabuly svítil stav 1:2 a hosté se tak mohli radovat ze zisku tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohled
Petr Veselka: Z utkání mám špatný pocit. Soupeř měl několik šancí, které neproměnil, my jsme nakonec mohli sahat po bodu. Z některých hráčů mám pocit, že prohry jsou ve sportu normální. Jsou příliš brzy odevzdaný a znechucený. Chybí jim morál a bojovnost. Máme štěstí, že naši soupeři na dálku taky ztrácejí.

TJ Jiskra Dobronín
Jan Chramosta: Nám se povedlo získat 3 body, ovšem průběh utkání byl z naší strany trošku lehkovážný a my se do poslední minuty museli strachovat o výsledek.



Sestavy


TJ Sokol Pohled
J. Růžička [-] - P. Siebenbürger [-] , J. Eis [-] , M. Doležal [-] , T. Šnobl [-] (46. D. Klement [-] ) - P. Slanař [-] , L. Venc [-] (51. V. Gruber [-] ) , M. Sobotka [-] , L. Freundenreich [-] - P. Janďourek [-] , J. Polák [-]

TJ Jiskra Dobronín
P. Kotrba [-] - J. Pospíchal [-] , M. Štefko [-] , P. Novotný [-] , L. Laňka [-] - J. Smejkal [-] , M. Cink [-] , M. Macek [-] (46. M. Mikšíček [-] ) , L. Sedláček [-] - P. Meloun [-] (86. D. Diňa [-] ) , T. Sedláček [-]

ŽK: 11. J. Eis , 61. M. Doležal , 62. M. Sobotka , 76. J. Polák , 89. J. Růžička .
Hráči zápasu: P. Kotrba , J. Smejkal .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.