2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka urvala v závěru zápasu alespoň bod


Branky


0

Už v sobotu odpoledne přivítalo béčko Polné jednoho z faovritů soutěže - Luka nad Jihlavou. Zatímco minulý týden nasázeli domácí bůra Pelhřimovu a skvěle se tak připravili na sobotní zápas, hosté z Luk přijeli do Polné s těžkou ránou z posledního zápasu, kdy ve šlágru kola nestačili na Ledeč a podlehli ji 1:2. I přesto ale stojí Luka v tabulce velmi vysoko a stále jsou považovány za jednoho z horkých kandidátů na postup. Ani v sobotním zápase se jim ale nepodařilo naplno bodovat a z Polné si Luka odvezla pouze bod za remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Potíže pro Polnou už před zápasem

Ještě těsně před zápasem museli domácí řešit namilou a velice prekérní situaci. Zranil se jim totiž brankář Rychtecký a na poslendí chvíli za něj sháněli náhradu. To se nakonec povedlo a do branky nastoupil Vavroušek. Možná i díky těmto problémům nevstoupili domácí do zápasu nejlépe a hned v 1. minutě mohli inkasovat. Po krásném centru Vařejka jen těsně minul Vavrouškovu klec. Možná i díky této šanci se ale domácí celek vzpamatoval a od této chvíle přebral otěže zápasu on. Ve 4. minutě promáchl centr Holuba Diviak a o chvíli později si na roh naskočil Jaroš, ale těsně minul branku hostů. Ve 13. minutě nádherným pasem vyslal Šimek do brejku Diviaka a ten lobem překonal Žatečku - 1:0. V 18. minutě ale přišla odpověď. Po akci hostů vypadl Vavrouškovi balón z ruk a pro Hintnause nebyl problém uklidit míč za záda domácího brankáře. I po tomto ale tlčili domácí a vypracovali si velké množství šancí. Do poločasu už se jim ale žádná nepodařila proměnit a do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Luka zzachránila bod až v závěru

I po poločase byli aktivnější domácí. Do tutovky se dostal T. Holub, ale jeho pokus skvěle zlikvidoval Žatečka. BRankář se blýskl i na druhé straně, a to kdsyž Vavroušek hlavičku Navrátila vychytal Vavroušek. V 56. minutě se do šance dostal Šimek, ale jeho pokus odvracel z brankové čáry Boháček. Do další šance se dostal i Holas, který tento týden slaví 38. narozeniny a narození syna a mohl slavit znovu. I z jeho šance ale domácí vytěžili pouze roh. V 62. minutě se do brejku opět dostal Diviak, ale tentokrát na Žatečku nevyzrál. Co se nepovedlo Diviakovi se o pár minut později povedlo Jarošovi 2:1. I po této brance bylo na obouch stranách množství šancí. Své týmy ale na obouch stranách drželi skvělý brankáři. Tým z Luk ale nutně potřeboval body a tak se stále snažil dostávat do zakončení. V 89. minutě jim za to byl odměnou vyrovnávací gól a prakticky hned po něm sudí ukončil zápas. Původně favorizovaný celek z Luk tak mohl být rád aspoň za bod, za remízu 1:1.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná B
Ladislav Pártl: Náš tým si zaslouží pochvalu za velmi dobrý výkon. Bohužel jsme díky špatné produktivitě ztratili další domácí body. Celek z Luk si odváže šťastný bod, hlavně díky skvělému Žatečkovi.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
David Votava: Domácí byli po celé utkání lepší, pohyblivější, zasloužili si vyhrát. Potvrdilo se ale pravidlo, že fotbal nemá logiku a my jsme naštěstí pro nás urvali alespoň jeden bod.



Sestavy


Slavoj Polná B
D. Vavroušek [-] - D. Kratochvíl [-] , P. Mezera [-] , D. Jaroš [-] , M. Holas [-] - J. Holub [-] , V. Jelínek [-] (26. L. Solař [-] ) , Š. Diviak [-] , J. Dvořák [-] - M. Šimek [-] , T. Holub [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
M. Žatečka [-] - P. Číhal [-] , M. Boháček [-] , O. Lapeš [-] , P. Trombelli [-] - P. Hintnaus [-] , I. Kucarov [-] (74. D. Svěrák [-] ) , P. Navrátil [-] , L. Vařejka [-] - J. Hrdlička [-] , Š. Číhal [-] (46. Š. Číhal [-] )

ŽK: 13. P. Trombelli , 29. I. Kucarov , 88. F. Vomela .
Hráči zápasu: M. Holas - M. Žatečka .
Místo: trenink.tráva. Počet diváků: 75.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.