Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka dopadla lépe pro Luka nad Jihlavou


0

Asi 60 diváků sledovalo v neděli odpoledne souboj mezi týmy SK Věžnice a SK BUWOL METAL Luka nad Jihlavou. Domácí vstupovali do zápasu z 5. pozice, kterou si vybojovali v posledním zápase, kdy vyhráli na půdě Polné 0:3. Hosté byli před zápasem na 4. místě tabulky. V posledním zápase si doma nedokázali poradit s prvním Dobronínem, a tak chtěli svoji poslední prohru odčinit právě ve Věžnici. To se jim povedlo a po gólové přestřelce zvítězili 3:4 a donesli si tak 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše načla penalta už v 5. minutě

V neděli odpoledne proti sobě nastoupily týmy SK Věžnice a SK BUWOL METAL Luka nad Jihlavou. Do zápasu vstoupili lépe domácí. Už v 5. minutě se totiž do úniku dostal Smutný, který byl následně faoulován v pokutovém území. Na penaltový puntík si postavil míč Šejstal a s přehledem proměnil. Poté ale začali úřadovat hosté. Díky svojí šikovnosti a fotbalovosti se po krásných brankách Maška v 17. minutě, Hrdličky v 29. minutě a Hintnause v 31. miutě dostali do vedení 1:3. Ani to ale ještě nebylo z prvního poločasu vše. Ve 40. minutě zahrávali domácí rohový kop. Ve vápně se nejlépe zorientoval Chalupník a snížil svojí trefou na 2:3. Za tohoto stavu odcházeli hráči do kabin.

Přestřelka pokračovala i ve 2. poločase

Po prvním poločase tedy byli více spokojení hosté. Ti šli do druhého poločasu se snahou udžet těsný jednobrankový náskok. Začátek poločasu si také s klidem hlídali. Byli to převážně oni, kdo držel míč na kopačkách a kontroloval hru. V 61. se jako blesk z čistého nebe v brejku objevil exekutor pokutového gólu a střelec první branky Šejstal a ani v této situaci se nemýlil - 3:3. Reakce hostů na tuto branku přišla v 74. minutě. K trestnému kopu se postavil Veřejka a prostřelil vše, co před ním stálo - 3:4. K tomu všemu se v 82. minutě dostal do úniku Hrdlička a svým gólem prakticky rozhodl zápas - 3:5. Domácí se ještě v závěru zápasu dostali do velkého tlaku, ale z toho plynulo jen snížení stavu na 4:5. Tímto výsledkem zápas i skončil, a hosté se tak mohli radovat ze tří bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Věžnice
Bohuslav Chalupník - vedoucí Věžnic: S výsledkem rozhodně nejsme spokojeni. 5 obdržených branek doma je moc. Musíme se tedy připravit na příští zápas a odčinit dnešní prohru.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
David Votava - trenér Luk nad Jihlavou: Ke spokojenosti mám daleko, protože obdržet 4 góly v jednom zápase je moc. Dostáváme hodně gólů a budeme se muset zamyslet nad naší defenzivní hrou.



Sestavy


SK Věžnice
D. Drahoš [-] - A. Drahoš [-] , M. Fikejz [-] , J. Kocourek [-] , M. Chalupník [-] - P. Mottl [-] , J. Chvátal [-] , Z. Smutný [-] (82. M. Krupička [-] ) , M. Šejstal [-] - F. Dymáček [-] , T. Neuwirt [-] (78. J. Prokeš [-] )

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
M. Žatečka [-] - P. Číhal [-] , M. Boháček [-] , O. Lapeš [-] , P. Trombelli [-] - P. Hintnaus [-] (81. D. Svěrák [-] ) , I. Kucarov [-] (88. D. Stejskal [-] ) , P. Navrátil [-] , L. Vařejka [-] (74. D. Horáček [-] ) - J. Hrdlička [-] , P. Mašek [-]

ŽK: 32. A. Drahoš , 40. M. Chalupník , 44. Z. Smutný - 64. P. Mašek .
Hráči zápasu: L. Vařejka , I. Kucarov .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 59.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.